KONU ÜZERİNE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
İlk mesaj
KONU ÜZERİNE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - utatar 100TL SERMAYE ILE HAYATINI DEGISTIMEK VE ZENGIN OLMAK ISTERMISIN? forex degildir. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - arikaya sn utatar.konu hakkındaki görüşlerim: satışını yapmış olduğunuz ürünleri girişimci gözüyle bakıp uygun hedef belirlemeye çalışmanız ve sektörde olmanıza rağmen farklı görüş istemeniz çok güzel.gerçektende her türlü üründe geçmiş tecrübe ve sermaye birikimine sahip sayısız şirket ,şahıs vs. bulunmakta.bu böyle diye kimse girişimci ruha sahip insanların yerinde oturacağını da sanmasın.ekmek varsa bölüşülecek:) bunların arasından en uygunu hangisidir? hata yapmadan hedefe nasıl varılmalı.su saati dediğimiz alet her daire ,iş yerinde bulunuyor.bence ilk dezavantaj bir kez takıldımı belki 20 yıl orada duruyor.sanki sürümü yok gibi.2013 yılı konut üretimi türkiyenin 500.000 adet.az rakam değil ama bunun diyelim 1-5% arası siz saat satabilmelisiniz.evin kilidi ile kıyaslarsak sürekli bir yenileme gerekebiliyor.evi değiştiren kilidi değiştiriyor mesela.üreticisinin sayılı olması avantaj gerçekten.ancak bunu üreten kişiler yanında mutlaka başka bir takım şeyler de yapıyor olabilir..32tl+kdv rakamı bana çok düşük geldi.mekanizmaya sahip çok parça içermesi ,hassas olması gibi nedenlerden dolayı ciddi yatırım isteyebileceği üretim için bir çok kalıp gerekebileceği nedeniyle balıklama atlanamaz diye izlenimim oluştu.bu arada ben size bir şey sorayım.kapı menteşesi ve plastik dübel üretimi hk. düşüncelerinizi paylaşırmısınız.saygılar. |