İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Döviz Bürosu Açmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumB
Yeni Üye59 yazı
30/12/2010 : 14:42:43#1
Web sitesi
Alıntı
B
Yeni Üye59 yazı
30/12/2010 : 16:41:15#2
Web sitesi
Alıntı
Z
Üye385 yazı
çoğu döviz bürosu devretmek istemekte nedenide 6-7 yıldır olan kur politikası bir arkadaşım niyetlenmişti ordan biliyorum devlete belli bir teminat yatırmanız gerekmekte tam hatırlamıyorum ama 250.000 tl civarı o para hep teminat olarak kalacak.
onun yerine benim yaptığım gibi bankalardan döviz alım satımı yaparakta kazanabiliriz ben paragaranti yi kullanıyordum telefonla alıp satım yapmaya müsade ediyorlardı ama kazandığım paradan çok hayır görmediğimden bıraktım uzun zamandır yapmıyorum
B
Yeni Üye59 yazı
31/12/2010 : 21:36:09#4
Web sitesi
Alıntı
E
Yeni Üye29 yazı
iyi hesaplanmalı, şuan zor durumda bulunan sektörlerin başında geliyor, 2000 yıllarda sayısı 1200 civarlarıydı şimdi 800 civarları
G
Üye129 yazı
200.000 euro luk bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu kesinlikle döviz bürosu olmamalı..
Çok daha karlı işlere yatırım yapmalısınız..
Çok daha karlı işlere yatırım yapmalısınız..
Koniks.com üzerinden satış yaptığım üyeler: darking , safirtrade , lionel , Serkan Diril , gaggosh23
B
Yeni Üye10 yazı
04/01/2011 : 08:42:07#7
Web sitesi
Alıntı
tekrar merhaba ben mehmet yıldız bursa bati pen makina dış.tic. tr-mart24@hotmail.com
BATIPEN MAKİNA İTH.İHR.SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
B
Yeni Üye59 yazı
04/01/2011 : 13:13:57#8
Web sitesi
Alıntı
ilginizi teşekkür ederim, bireysel finans sektöründe bir şeyler yapmaya çalışıyorum. öneri yapabileceğiniz işleri araştırabilirim
A
Yeni Üye53 yazı
lardeş 80.000 euro civarında para teminat olarak yatırılıyor ve bu para hesapta duracağı için yani teminat hesabında duracağından belli oranda vergilendirilmeye alınıyor yani devlet bu paradan vergi kesiyor..o da az bir para değil..tabi kira stopaj v.s. diger giderler olunca karlılık düşüyor..iyice araştır derim..
A
Yeni Üye53 yazı
G
Yeni Üye1 yazı
uzun uzun okuyup cwp yazamadım ama acmak ısteyen we bılgı almak ısteyen olursa ozel we ıtınalı bı sekılde anlatabılırım teferuyatı olan bı ıs olduguda kesın..
E
Üye762 yazı
hazine ve dış ticaret müsteşarlığından döviz bürosu açmak için belge alınıyor.ayrıca karlı iş falan değil.turistik bölgede olmadığınız sürece de pek bir karı yok.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
H
Yeni Üye55 yazı
peki bu iş sarraflığın yanında yapılsa nasıl olur hem altın takı mücevher türü değerlerin alım satımında verginin çok düşük olduğunu duymuştum aynı işyerinde hem change ofis hem de sarraflık yapıldığında yinede teminnat yatırmak gerekir mi?
L
Üye473 yazı
kardes....200000,-€ ile Döviz bürosu ben ce bilmeyen insana riskli yatirim gibi...
ben ce tecrübelerini FOREX te sunulan programlarla gelistir .
Yatirim dersen ?!...Forexe yatirim yapma derim, sadece deneyim kazan...Cünki Forex sunanlar ben ce, sen kazandin mi parani alamiyormussun.
Isini yaparsan ben ce kazandirabilecek bir sektör gibi geliyor.
sizin icin en iyisini dileyerek, selamlar
ben ce tecrübelerini FOREX te sunulan programlarla gelistir .
Yatirim dersen ?!...Forexe yatirim yapma derim, sadece deneyim kazan...Cünki Forex sunanlar ben ce, sen kazandin mi parani alamiyormussun.
Isini yaparsan ben ce kazandirabilecek bir sektör gibi geliyor.
sizin icin en iyisini dileyerek, selamlar
C
Yeni Üye10 yazı
13/02/2015 : 21:31:29#15
Web sitesi
Alıntı
MERHABA ARKADAŞLAR
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON.
ARTIK ÇAKIR FOREX ROBOTU SİZE KEYİFLE PARA KAZANMANIN KAPILARINI AÇIYOR.
http://www.facebook.com/cakirforexrobotu
DETAYLI BİLGİ İÇİB BİZE ULAŞIN......
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON.
ARTIK ÇAKIR FOREX ROBOTU SİZE KEYİFLE PARA KAZANMANIN KAPILARINI AÇIYOR.
http://www.facebook.com/cakirforexrobotu
DETAYLI BİLGİ İÇİB BİZE ULAŞIN......
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON!
BİZ BURADAYIZ!
BİZ BURADAYIZ!
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz