sayın büyükhedef ve burakra, yorumlarınız için tşk ediyorum.
Ben , halihazırda özel bir firmanın mali işler departmanında yönetici olarak çalışıyorum. Geçmişte başarısız bir ticaret deneyimm oldu.
Ancak tcaretin huyundanmıdır suyundan mı bilinmez, insanın içine yerleştimi alışkanlık yapıyor sanırım.
O yüzden bir işim olmasına rağmen genede birşeyler yapmak istiyorum. Bu ticaret yapma iseği de home ofis olarak yapmak en doğru yol olabileceğini düşünüyorum. Bu şekilde normal işiminde aksamayacağı gibi herhangi bir zaman mevhumu da olmayacağından daha yararlı olabileceği kanaatindeyim.
bu bilgiler ışığında , alsat ya da internet tasarımı konusunda bir iş yapmak, istiyorum.Ancak, daha ilginç fikirlere de açığım. Yani şuanda kafamda netleşmiş bir fikir yok doğrusu. Dolayıs ile ilginç fikirlere açığım ve bunları düşünerek kafama yatan bir işi home ofis olarak yapmak istiyorum
İlk etapta tabiki fatura kesmek yani maliye kaydı yaptırmak pek işime gelmiyor.Çünkü iş tutarmı tutmaz mı pek bilemiyorum.
sevgili burakra bahsetmiş olduğun iş fikirleri arasında turizm e acenteliği fikri var. Bu konuda fazla bir bilgim yok. Detaylı bilgi verirsen sevinirim.
Saygılarımla,