İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kağıt Masura Üretimi Yapmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumE
Yeni Üye42 yazı
A
Yeni Üye99 yazı
arikaya
E
Yeni Üye42 yazı
Yorumunuz için teşekkür ederim sn. arikaya bir işe girmeden herkeste mutlaka bir fikir oluşuyor, ben bulunduğum civarda bu ürünün çok kullanıldığını ancak az üretildiğini (yani üreten firma az) gördüm. Temin edenler farklı ilçeler yada il lerde bulunan üreticilerden alıyorlar. Fiyat kg bazında tüm firmalarda neredeyse aynı, önemli olan müşteriye istediği ürünü istediği zaman da ulaştırabilmek olduğunu düşünüyorum,
Piyasa en az 60 gün vade ile çalışıyor, bu 60 günlük süreçte devir-daim ettirecek şekilde işletmemi ayakta tutabilir isem sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum. Pazarlama noktası için firma ziyaretleri insert, broşür vb. materyaller ile tanıtım yapmayı düşünüyorum. Bulunduğum yer bazlı google reklam çalışması da yaptırabilirim.
İşletmeyi kurabilmem için gerekli makine vb. ihtiyaclarım için kredi/özsermaye kullanacağım, başlangıç aşamasında ayda 100 ton gibi bir rakam üretip satabilirsem işletme kendini 1,5-2 yıl içerisinde amorti edecektir diye düşünüyorum. Bu konuda üretim yapan veya sektörle ilgili bilgisi olan kişiler paylaşımda bulunabilirse memnun olurum.
E
Yeni Üye42 yazı
A
Yeni Üye99 yazı
evet halen bu alanda fiilen bulunan birisinden mutlaka danismak lazim.mesela plastik masura gundemde olabilir.kagit masuranin durumu nedir.bu tur sorularin yaniti onemli.ona gore yatirim gerekir.
arikaya
C
Yeni Üye10 yazı
13/02/2015 : 21:22:02#6
Web sitesi
Alıntı
MERHABA ARKADAŞLAR
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON.
ARTIK ÇAKIR FOREX ROBOTU SİZE KEYİFLE PARA KAZANMANIN KAPILARINI AÇIYOR.
http://www.facebook.com/cakirforexrobotu
DETAYLI BİLGİ İÇİB BİZE ULAŞIN......
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON.
ARTIK ÇAKIR FOREX ROBOTU SİZE KEYİFLE PARA KAZANMANIN KAPILARINI AÇIYOR.
http://www.facebook.com/cakirforexrobotu
DETAYLI BİLGİ İÇİB BİZE ULAŞIN......
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON!
BİZ BURADAYIZ!
BİZ BURADAYIZ!
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz