Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kağıt Masura Üretimi Yapmak İstiyorum

BaşlatanesteragonTarih02/02/2015 15:09:41Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Bulunduğum bölgede tekstil fabrikalarının ve diğer sektörlerin yoğun olarak kullandığı rolik ( kağıt masura ) imalatı yapmak istiyorum. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek kişiler var ise bilgilerini paylaşır ise çok memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye42 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye99 yazı
dostum masura kullanan yerlerde calistim.uretiminden bilgim yok.ama sadece textil degil farkli bir suru sektor kullanir.basit bir urun degil ve kalite islevsellik mutlaka saglanmalidir.mesela plastik film bobini ambalaj ureticileri vs.onbinlerce kullanir.bence guzel bir alan dusunmussun.maliyet ve pazarlama noktasini cozersen hele guzel bir imalat secmis olursun.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye42 yazı

Yorumunuz için teşekkür ederim sn. arikaya bir işe girmeden herkeste mutlaka bir fikir oluşuyor, ben bulunduğum civarda bu ürünün çok kullanıldığını ancak az üretildiğini (yani üreten firma az) gördüm. Temin edenler farklı ilçeler yada il lerde bulunan üreticilerden alıyorlar. Fiyat kg bazında tüm firmalarda neredeyse aynı, önemli olan müşteriye istediği ürünü istediği zaman da ulaştırabilmek olduğunu düşünüyorum,

Piyasa en az 60 gün vade ile çalışıyor, bu 60 günlük süreçte devir-daim ettirecek şekilde işletmemi ayakta tutabilir isem sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum. Pazarlama noktası için firma ziyaretleri insert, broşür vb. materyaller ile tanıtım yapmayı düşünüyorum. Bulunduğum yer bazlı google reklam çalışması da yaptırabilirim.

İşletmeyi kurabilmem için gerekli makine vb. ihtiyaclarım için kredi/özsermaye kullanacağım, başlangıç aşamasında ayda 100 ton gibi bir rakam üretip satabilirsem işletme kendini 1,5-2 yıl içerisinde amorti edecektir diye düşünüyorum. Bu konuda üretim yapan veya sektörle ilgili bilgisi olan kişiler paylaşımda bulunabilirse memnun olurum.

Yeni Üye42 yazı
güncel

Yeni Üye99 yazı
evet halen bu alanda fiilen bulunan birisinden mutlaka danismak lazim.mesela plastik masura gundemde olabilir.kagit masuranin durumu nedir.bu tur sorularin yaniti onemli.ona gore yatirim gerekir.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON.
ARTIK ÇAKIR FOREX ROBOTU SİZE KEYİFLE PARA KAZANMANIN KAPILARINI AÇIYOR.
http://www.facebook.com/cakirforexrobotu
DETAYLI BİLGİ İÇİB BİZE ULAŞIN......
FOREX'TE ARTIK KAYBETMEYE SON!
BİZ BURADAYIZ!

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Muhasebe