Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
can1253 Yeni Üye Toplam 14 yazı | 12/03/2009 : 14:47:33 ![]() Yerleşim : Türkiye | Meslek : Tekstil |
barket Yeni Üye Toplam 6 yazı | 12/03/2009 : 14:51:27 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
markasinisatana dam Üye Toplam 134 yazı | 12/03/2009 : 14:58:48 ![]() Merhaba İstanbul Güngören ilçe emniyet müdürlüğünün olduğu caddeden aşağıya inerken (kale center'e doğru) sağ kaldırımda ya da tam tersi yönde yukarı çıkarken solda kalan dükkanlar içinde bir yerde abiye bayan giysileri satanbir dükkan var dükkan numarası ve dükkan sahiplerinin iletişim numaralarını bende olmadığından veremiyorum. Bu arada aynı bölgede bulunan Merter sokağında her türlü ihraç fazlası ürünü bulabilirsiniz. çoğu toptan satış yapmaktalar. Kolay gelsin 25 yıldır çalışıyor Yerleşim : Türkiye / istanbul | Meslek : Ticaret |
barket Yeni Üye Toplam 6 yazı | 12/03/2009 : 15:04:54 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
pst99 Üye Toplam 436 yazı | ![]() ![]()
arkadaşım acemi olduğunu tabiki anlarlar. istannbul merterde her türlü fiyatla karşılaşabilirsinn 3-4 tl lik üründe Var 15-20 tl lik SeZon malı ürünler pahalı olur. ihracat fazLası ürün Bulmak artık zorlaştıı tek yaomanız gereken şey istanbulda 1 hafta kalıp piyasa araştırması yapmanızdır, her an karşınıza ucuz ürün çıkabilir.. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
markasinisatana dam Üye Toplam 134 yazı | 12/03/2009 : 15:35:46 ![]() Sektörün içinde olmayan ama işleyiş hakkında bilgisi olan biri olarak eskiden Merter piyasasında ihracat ürünleri al/sat işini yapanların aynı zamanda çoğunun pazara çıkan bir teşkilatları olduğunu biliyorum. Yani bu tür ticaret yapanlar aynı zamanda pazara da çıkıyorlardı. Bu firmalardan ürün alıp pazarda fiyat olarak bunlarla rekabet etmemin güç olduğunu bildiğimden sektöre hep uzak kaldım. Şuan durum nedir bilmiyorum. Yalnız şu gerçeği de unutmamak lazım paranızda olsaydı da (kriz olduğundan belki bu durum da değişmiştir) o dönemler içinde tekstil imalatı yapan firmalardan ihraç ürünleri almanız çok zordu. Firmalar sadece kendi çalıştıkları kişi veya tanıdıklarına ürün satışı yapıyorlardı. Ben bu durumu da normal karşılıyorum. Merter de gittiğiniz iş yerlerinde iş yeri sahiplerinin acemi olduğunuzu bilmeleri gayet normal. Sonuçta adamlar esnaf ve esnaflık belirli bir noktadan sonra insana bu özelliği katıyor. (bu demek değildir aynı kişiler siz ve sizin gibi gelen müşterileri yolunacak kaz gibi görüp yolsunlar) Ticaret yaptığınızda cebinizde nakitiniz varsa sizden kral’ı da yoktur. Hele krizi derin yaşadığımız böyle bir dönemde. Alışverişe gittiğiniz toptancılarda pazarlık yaparak istediğiniz ürünlerin fiyatlarını mümkün mertebe düşürebilirsiniz. Burası artık sizin ticari yeteneğinize kalmış. Bu arada Güngören emniyet müdürlüğü arkasında bulunan Merter Sokağı kerestecilerden daha ucuz olabilir. Birde Zeytinburnu çok metih edilir. Kendim hiç gitmedim. İstanbul daysanız zaten mutlaka burayı biliyor ve duymuşsunuzdur. Yolunuz açık kurmak istediğiniz işiniz hayırlı olsun. 25 yıldır çalışıyor Yerleşim : Türkiye / istanbul | Meslek : Ticaret |
barket Yeni Üye Toplam 6 yazı | 12/03/2009 : 15:41:16 ![]() Bilgilendirmeniz için teşekkürler...İstanbul dayım...10 yıldır otomotiv sektöründe satış yapıyorum...Bakalım girdik bi yola inşallah beceririz........ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
barket Yeni Üye Toplam 6 yazı | 12/03/2009 : 17:13:27 ![]() Ucuz bayan giyim /marka ihraç fazlası için bana toptancı ismi - tam adres verecek kimse yok mu? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
nau55 Üye Toplam 201 yazı | ben size ucuz bayan body iç çamaşırı ve benzeri sağlayabilirim. İRTİBAT NO: 05543889287 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
oktay.ate Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Tekstil |
AsumasaL Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Bende ucuza bebek ve çocuk grubu ürünleri arıyorum perakendede olabilir, teşekkür ederim, özellikle disney ürünleri arıyorum lütfen yardımcı olun. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Memur |
bayarcollection Yeni Üye Toplam 98 yazı | Sayın İlgili 1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Ukrayna Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN ) Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN) Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur. Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert 5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk. (105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL GSM : 0544 692 60 40 TEL & FAKS : (0212) 416 68 34 WEB : www.bayarcollection.com E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com Bayar Collection Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
serkanbkr Yeni Üye Toplam 5 yazı | 21/12/2012 : 20:27:26 ![]() merhaba arkadaşlar elimde şuanda erkek 3 iplik ihracat fazlası polar var ilgilenenler hemen ulaşsınlar fiyat 12 tl pazarlık payı yoktur.4 renk vardır.4 bedendir. 120 adettir numaram 0532-168-53-30 mağazam yenibosnada ss Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
Sekhmet Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Arkadaşlar öncelikle merhaba, aranızda yeniyim. İhracat fazlası satan küçük bir dükkan açıyorum. Elimde malım var. Yalnız büyük beden bayan giyime ihtiyacım var. Nereden bulabilirim. Yardımcı olabilir misiniz? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
iseriexport Yeni Üye Toplam 3 yazı | İhracat fazlası ürün arıyorsanız ve bu işi düzgün yapar bir firma arıyorsanız takip etmenizi öneririm. https://www.facebook.com/IseriExport Eray İŞERİ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
savas ozturk Yeni Üye Toplam 14 yazı | 21/08/2013 : 22:26:33 ![]() Ukraynada magazam var cocuk ve bayan uzerine,cocuk ve bayan. Polar ariyorum uygun savas oztrk Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
guner Üye Toplam 116 yazı | 21/08/2013 : 22:32:26 ![]() merhabalar biz ihracat yapan firmamizda elimde surekli degisik cuzi rakamlarda ister tekleme ister serili pantalon etek ceket gomlek sort ve ev tekstili yani tekstil ile alakali ne isterseniz bulunmaktadir pazarci ve magazaci yada toptanci arkadslar ciddi alicilar bana ulassin yardimci olabilirim (urunlerimiz iharacat fazlasidir) ogrenciler ailelerinden 5 kurus para almadan aksine eve para yollayabilecek konuma gelebilirler talep eden herkeze yardimci olabilrim xiyatlar gercekten komik rakamlara magazaci pazarci en az %200 kar edebilirsinniz iyi calismalar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
hassan628 Yeni Üye Toplam 35 yazı | 25/09/2013 : 08:10:41 ![]() guner merhaba fiyat ve resim gönderebilirmisin.? ilkergokkaya22@hotmail.com sinerji Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Tekstil |
hassan628 Yeni Üye Toplam 35 yazı | 25/09/2013 : 09:20:58 ![]() guner merhaba fiyat ve resim gönderebilirmisin.? ilkergokkaya22@hotmail.com sinerji Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Tekstil |
efsunlu Üye Toplam 229 yazı | 26/09/2013 : 13:43:44 ![]() güner banada bikgi yollarmısın hasan-im@hotmail.com Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim.. msn : hasan-im@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Diğer |
maskotcocukgiyi m Yeni Üye Toplam 8 yazı | 18/11/2013 : 04:32:17 ![]() selam arkadaşlar,sitede genel bir arayış var ihraç fazlası ürün konusunda.Biz 10 yıl kadar önce ihraç fazlası ve ille de kaliteli ürün diye yola çıktık.Çünkü,kendi çocuğumuz için de bu tür ürünleri ya arayıp bulamıyorduk ya da aşırı pahalıydı.Eşim,elişi uzmanı olduğundan textil ürünlerine yakındık.Aylarca süren araştırma ve bir çok dostumuzun da yardımıyla doğru ürünleri,doğru fiyata bulmayı öğrendik.önceleri hatalı ürünler aldık,yüksek fiyatlara yanlış ürünler aldık.Zarar ettik. İnat ettik ve bugün dükkanımızda hangi ürünlerin hangi dönemlerde,hangi fiyatlara gittiğinin analizini yapıyoruz artık.Şimdi,Kayseri'ye bile mal toplayıp gönderiyoruz.Bunun karşılığında bir komisyon alıyoruz ama alıcı için ''nokta atışı'' oluyor.Fakat çok yoğunuz.Perakende dükkanımız da ,mal araştırma konusu da çok zaman alıcı işler.Bu tür konsept malın temini çok zahmetli.Dükkana talip olanlar vs.var ama önemli olan doğru malı,doğru zamanda,doğru fiyata almak.Tüm olay bu.Çok zahmetli ve tecrübe isteyen bir konu.Mal arayan arkadaşlar için,sayfamı inceleyip yorumlarını mesajla alabilirim.Şu an İHRAÇ çocuk giyimde 30 civarı dükkana toptan mal veriyorum ve hem dükkandan ,hem internetten perakende satış yapıyorum https://www.facebook.com/pages/Ihra%C3%A7-fazlas%C4%B1-kaliteli-bebek-ve-%C3%A7ocuk-giyim/602938916400566?ref=hl maskotcocukgiyim Yerleşim : Türkiye / bahçelievler | Meslek : Tekstil |
scroll Üye Toplam 164 yazı | 18/11/2013 : 12:04:16 ![]() merhaba elimde kalan 40 adet ayaykkabı ve 400 adet badiler uygun fiyata satılıktır çok para kazanmak isteyenlere duyurulur... Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
dudukoyuncu Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() güner bey sizin ürünlerinize nasıl ulaşabiliriz. bende genç bayan kesime hitap eden ihracat fazlası ürünler arıyorum. özellikle gömlek etek elbise. dudu_koyuncu@hotmail.com dan bilgi verebilir misiniz. ve diğer ihracat fazlası satışı yapan arkadaşlar varsa bana ulaşabiliri mi.??? yardımlaınızı bekliyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
iseriexport Yeni Üye Toplam 3 yazı | İŞERİ EXPORT Bayan giyim üzerine ihracat fazlası toptan ürün satma gayesi ile kurulmuş olup temelleri 1990 'lara uzanan bir Aile Şirketidir. Sokak arasındaki bir pazardan tutun En lüks yerlere kadar ürün tedariği sağlanmaktadır. İsterseniz sayfamıza göz atıp ne tarzda ürünler satıyor olduğumuzu görebilir, fiyat bilgisi alabilirsiniz. İyi Çalışmalar. Eray İŞERİ https://www.facebook.com/IseriExport Eray İŞERİ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
ToptanİhracatFa zlası Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Arkadaşlar Erkek ve Bayan olmak üzere toptan kot,elbise,gömlek,triko,yazlık ve kışlık mont ve deri mamülleri olmak üzere her çeşit ihracat fazlası tekstil ürününü teymin edebilirim depomuz çok büyüktür ve çeşit çoktur.İkameti istanbul bayrampaşa dır. gelip görmek isteyen yada bana ulaşmak isteyen arkadaşlar 0532 055 96 76 numarasından bana ulaşabilirler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
ToptanİhracatFa zlası Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
ergün malgaf Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]() merhabalar izmirde yeni bir butik açtık az bir sermaye ile dükkanın yeri gayet uygun fakat yenı oldugumuzdan kredı kartı kullanmıyoruz henuz beklıyoruz müşterimiz var ürün yok ihraç fazlsı bayan giyim özellikle büyük beden noterden kefilli senet karşılığı ilk başlarda mal verebilicek toptancı tedarikçi yada firma arıyoruz yardım ederseniz seviniriz teşekkürler Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Hazır giyim |
Trist@n_34 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 29/10/2014 : 10:27:17 ![]() Herkese merhabalar. Konyada yaşıyorum ve cumartesi İstanbula gidiyorum kısmetse. Malumunuz kış geldi. ihraç fazlası ve parti malı çorap, içlik vs alabileceğim yerleri yazabilir misiniz. teşekkürler Aklın başına geldiğinde pişman olacağın bir işi sakın yapma... H.z Mevlana (k.s) Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Memur |
Sherlockkk Yeni Üye Toplam 18 yazı | 29/10/2014 : 13:44:01 ![]() Merhabalar bende istanbulda yaşamaktayim kışlık içlikle bende ilgileniyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
Ali4634 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 26/10/2015 : 07:06:44 ![]() Merhaba toptan marka bayan ve çıcuk ihraç fazlası ürün alıyorum 05327330393 ilgilenen varsa lütfen arasınlar Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Esnaf |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |