Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
wac16 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 27/10/2015 : 23:15:22 Alıntı
Ufuk_Kurt Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
viptoptan Üye Toplam 198 yazı | 28/10/2015 : 02:36:03 Alıntı
Tesekkurler Yerleşim : Türkiye / İskenderun | Meslek : Satış / Pazarlama |
emre67 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 05/12/2015 : 16:11:05 Alıntı
merabarlar benim üsküdar bulgurluda magazam var aynı zamanda toptancılıkta yapıyorum ürünlerim tamamane ihracat fazlası katma degerli olan bilindik marklardı kot gurupları sweat gurupları kot şortlar tişörtler vs ürünlerim vardır numaram 05414349264. düşünürseniz iletişime gecebilrsiniz belirttigim gibi marklarım katma degeri yüksektir guess tommy oneil carhart zoekarsen ferrari more&more vb marklar iyi günler dilerim emreays Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
can1253 Yeni Üye Toplam 14 yazı | 08/03/2016 : 14:39:16 Alıntı
Yerleşim : Türkiye | Meslek : Tekstil |
Cico Yeni Üye Toplam 4 yazı | 17/04/2016 : 21:58:12 Alıntı
Merhaba, İhrac fazlasi marka (zara,h&m,koton vs.) bebek-cocuk giyim ürün ariyorum. Yardimci olabilecek birileri var midir? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ev kadını |
Cico Yeni Üye Toplam 4 yazı | 17/04/2016 : 23:55:55 Alıntı
İhrac fazlasi cocuk bebek urun ariyorum. Bir merter'dir gidiyor, ama merter baya buyukmus. Cocuk tekstili bulabilecegim bir nokta veya adres varmidir? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ev kadını |
Sevgi34 Yeni Üye Toplam 63 yazı | 25/05/2016 : 01:07:52 Alıntı
Merhaba barket; İhraç Fazlası her türlü tekstil ürünleri için size bir site öneriyorum. İşte sitenin adresi. Burada istediğiniz ihraç fazlası tekstil giyim ürünlerini bulabilirsiniz. http://www.TekstilSanayi.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Turgay0068 Yeni Üye Toplam 72 yazı | 25/05/2016 : 21:00:37 Alıntı
Guner fiyat ve urun bilgisi verirmisin trg.tmz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
Merkandi Yeni Üye Toplam 32 yazı | Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz. Portalımız özellikle stok ve üretim fazlası, seri sonu, ihraç fazlası ürünler, icra malları ve tasfiyelik ürünlerle uğraşan toptancıları birleştiriyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
arjantin Yeni Üye Toplam 1 yazı | 26/02/2017 : 13:23:22 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Bankacılık-Finans |
oben78 Yeni Üye Toplam 52 yazı | 18/01/2024 : 11:28:32 Alıntı
güncel bilgiyi kimden alabilirim? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Asker |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |