Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
ank_ticaret Yeni Üye Toplam 34 yazı | 05/10/2007 : 10:45:59 Alıntı
tabii ki bu sizin müşteri potansiyelinize gore degişebilir. la martina'nın fason ureticisinin erkek sweatlar için bana verdigi fiyat 16 paund tu. (kar koyup ne kadara satılabilir orası da muamma) giyim sepeti. com adlı siteye ugrarsanız orada da guzel urunler var dewberry markası altında . ama yine kar payı cok dusuk oluyo. siz de fikir edinmek için ürünlere bakabilirsiniz. bu gunlerde trend abercrombie ürünleri. ama bu ürünlerde cok pahalı, hedef kitlesi üst alıcı grup. bunların orjinale yakınını üreten birilerini bulamadım. ki bu ürünlerin daha cok satacagını dussunmekteyim. umarım, biraz olsun kafanızdaki soru işaretleri cevap kazanmıştır. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
aztech Yeni Üye Toplam 1 yazı | 15/12/2008 : 23:26:05 Alıntı
aztech Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Diğer |
ufukkacer Üye Toplam 275 yazı | 28/12/2009 : 16:29:19 Alıntı
merhaba arkadaşlar ;ben ihraç fazlasında bazı malların toptancılıgını yapıyorum,en az % 100 kar marjı var,elimden geldigince sizlere yardımcı olabilirim. Yerleşim : Türkiye |
nsozt Yeni Üye Toplam 1 yazı | 17/01/2010 : 14:26:19 Alıntı
ihraç fazlası kaliteli ürünleri anadoluda pazarlamak istiyorum. bu tür ürünler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
kenoo Yeni Üye Toplam 1 yazı | 18/10/2010 : 23:18:54 Alıntı
arkadaşlar yazılarınıza tesadüfen ulaştım tekstil toptancısıyım . toptancılara mağaza ve pazarcılara genel olarak mal vermekteyim genellikle marka ürünler veriyoruz. sohbetinizde geçen rakamlar çok yüksek bu rakamlarla para kazanmanız biraz güç. Alırken kazanmalısınız en az %300 kazanç olmalı ilgilenirseniz kenoo.8m.com adresine bakın defacto,baskılı bayan gömlek ve t-shirt leri 2,5 taşlı askılı bady leri 1 tl den veriyorum top shop elbiselerde 5,5 tl yılan desen gömlekler 3,5 bershka larıda 5 tl ye verebilirim benim işim bu bu arada pazarcılık yapanlara değil ama mağaza satışı yapanlar sahte marka almamaya dikkat etmeli müşteri kaybına neden olur. Bu arada web sayfasın size örnek olsun diye oluşturdum normalde ürün sergilemiyoruz çünkü bazı markaları depomuza getiremeden müşterilere veriyoruz .Bu işi yapmak isteyenlere nacizane tavsiyem ,çok takip ve enrji gerektirir doğru ürün bulduğunuza inandığınızda hemen alın acaba soruları size kaybettirir..ben böyle başlamıştım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
kasap Yeni Üye Toplam 50 yazı | 26/10/2010 : 19:25:26 Alıntı
Arkadaşlar bir meseleyi hiç konuşmadığınızı farkettim. Defacto, Bershka ya da diğer ihracat mallarını satarken telif hakkını hiç düşünüyor musunuz ? Yarın mağazanız baskın yiyince nasıl kurtaracaksınız paçayı ? Bildiğiniz bir kaçış yolu var mı ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
hakan1622 Yeni Üye Toplam 60 yazı | 01/11/2010 : 01:44:02 Alıntı
güzel soru kaçışı kolay olmamalı Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
serhater Yeni Üye Toplam 1 yazı | 25/11/2010 : 17:26:06 Alıntı
kenooo size nasıl ulasabılırım tel adres sızden alısverıs yapmak ıstıyorum come on Yerleşim : Türkiye / Eskisehir | Meslek : Tekstil |
dodocafe Yeni Üye Toplam 78 yazı | 13/12/2010 : 21:37:04 Alıntı
kenoo adlı arkadaşım tel ve adres verirseniz sizden mal alabilirim selamlar dodo-butik@hotmail.com dodocafe Yerleşim : Türkiye / Muğla |
carleone Üye Toplam 120 yazı | 13/12/2010 : 23:08:11 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Satış / Pazarlama |
rozaexport Üye Toplam 175 yazı | Selamlar. İstanbul'da ihraç fazlası işi yapmaktayız. Müşterilerimize (gerek yurt dışı, gerek yurt içi) internet üzerinden siparişle çalışmaktayız. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabiliriz. rozaexport.com adresinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca hertürlü tekstil ürünü ihtiyaçlarınızı temin edebiliriz. Herkese Başarılar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim |
sebastian07 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 13/01/2011 : 15:06:04 Alıntı
kenoo mumkunse beni eklersen beraber calismak isterim. mail adresim mertberberler@hotmail.com saygilar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Asker |
kuzen34 Yeni Üye Toplam 77 yazı | istanbulda var bu işi yapan magazalar.gayette iyi işleri var.genelde bayanlar üzerine yogunluk.hele anadoluu yakasında bi tane varkı adam 5 - 6 şube actı...bayanlar kulaktan kulaga reklamını yaptılar marka oldu vallahı artık ..bence yeterınce sermayen varsa yap hıc korkma..ama baslarda fazla kar koymadan sat mutlaka piyasadan ucuza olsun defacto,lcw gıbı markalar 6/7 tl ye bodyler verıyolar unutma..ALLAH kolaylık versın www.kombiistanbulservis.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
oktay.ate Yeni Üye Toplam 2 yazı | 29/07/2011 : 21:21:44 Alıntı
kenoo sana ulasabilecegimiz telefon yada mail adresi varsa bize mail atabilirmisin. oktay.ate@hotmail.com en kısa zamanda ürünlerini görmek istiyorum Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Tekstil |
nilimsi Yeni Üye Toplam 1 yazı | 04/09/2011 : 18:01:00 Alıntı
artık ihraç fazlası bulmak orjinal ürün bulmak zorlaştı güngören bile imalata girmiş durumda orda bile bulamıyoruz artık isteyene yinede yardımcı olabilirim yüklü alım yapıcam derseniz direk fabrikaya gidebilirsiniz bu hem orjinal ürün hem düşük maliyet olur Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Esnaf |
saviolapo Yeni Üye Toplam 1 yazı | 28/09/2011 : 19:36:44 Alıntı
sizinle nasıl irtibata gecebılırım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
alıyoşa Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/10/2011 : 11:17:52 Alıntı
bende bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum .güneyde yapacağım bu iş için ...istanbulda ürün alabileceğim adresler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
AYNUR03 Üye Toplam 278 yazı | 13/10/2011 : 16:32:59 Alıntı
bende alım yapıcam ama adres ve telefo bilgisi verebilirseniz sevinirim aaygen03@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Ticaret |
gazrover Yeni Üye Toplam 3 yazı | Adres ve telefon bilgisine benide ekleyin lütfen. nurullahates@superonline.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Matbaacı |
hiratex Üye Toplam 557 yazı | hiratex@hotmail.com , adresine ne tür ürünler istediğinizi yazın stoklarımdan size uygun ürünün resmini ve fiyatını yollayayım. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
senpiyer Yeni Üye Toplam 1 yazı | 14/01/2012 : 16:59:21 Alıntı
İstanbulda bershka,zara ve top shop gibi ihraç fazlası ürünleri nerde bulabilirim?Hatay da butiğim var.Bu markalarda soruluyor.Alım peşin olacak. ihraç fazlası markalı ürünler arıyorum Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Esnaf |
soner_yılmaz Yeni Üye Toplam 30 yazı | 14/01/2012 : 21:34:10 Alıntı
cok dogru soylemıs arkadas olmazz demeyın hersey olabılır. telif hakkı icin dunyanın parasını odeyenler var Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
aybar1726 Üye Toplam 189 yazı | 15/01/2012 : 03:43:12 Alıntı
kendim bir mağazacı olarak şunu söylemeliyim.çok ama çok önemli bir husus var.öncelikli olarak ihraç fazlası nedir.bunu bi tanımlayalım.çünkü daha çoğu kimse ihraç fazlası nedir bilmiyor.dünya çapındaki büyük firmalar avrupa pazarına sunacağı ürünlerini türkiyede üretiyo.zara,mango vs .tabi bazı ürünleri.yerli firmaya bu üründen üretilmesi için mesela 1000 tane sipariş geçiyor üretici firma defo vs.gibi sorunlar ortaya çıkması ihtimaline karşı 100-150 tane misal fazla üretirki.teslimatta sorun çıkmasın teslimattan sonra elinde kalanları toplu bir şekilde satar.fakat siz bu üreticiden o ihraç fazlasını o firmada adamınız olmadan çorba parası arada atmadan zor alırsınız ve ayrıca 3 tane ondan 5 tane bundan alayım gbi bi şansınız olmaz.adam der ya hepsini al ya hiçbirini alma.ben çok sırf adamlarla irtibatım kesilmemesi için aynı üründen 50 tane 70 tane almak zorunda kalıyorum.bi miktarı elimde çakıyo tabi.örnek bir ürünün kendi mağazasında satışı 59.90 benim alışım pazarlık bahşişle 3.5 filen ama aynı üründen 50 tane 100 tane. ikincisi her ihraç fazlası diyene inanmayın.çünkü artık ihraç fazlası zor merterde ne yapılıyo.merrdiven altlarında bu ihraç fazlalarınında emitasyonu yapılıp ihraç fazlası diye satılıyor.ama büyük bir kısmı 5 para etmez.her yakasında zara etiketi yazan ürün zaranınmı sanki müşteriler keriz değil kumaşından baskısından anlıyo.alırsın 3 lira 5 lira diye sevinirsin satarsın sonra BELKİ 5 liraya.orjinal ihracat fazlası bulmak zor.bulacaklarında tekleme olur.fiyatıda toptancıda yüksek olur. bi arkadaş sormuş ihbar olursa nolur.hem malını toplarlar.hemde cezasını yersin.illakin şikayet olur para kazanıyonya korkudan kesersin etiketleri bu sefer elinde ürünler komple çakar. Birde şöyle bir durum var.senin aldığın ürünü başkasıda kolayca bulur aynı ürünü mağazasına koyar.rekabet ortamı oluşturur.tadın kaçar. ben şunu öneririm.aç bi büyük firmanın tali bayiliğini.franchsing değil ama !birebir emitasyonlarınıda merterden temin et orjinal ürünle emitasyonları karıştır.arada kaynat.kar marjını yükselt.sanki her levis,adidas,nike mağazalarında satılan ürünlerin hepsi orjinal ürünmü.kurumsal şubeler hariç!!! adam bakıyosun en işlek yerde dünya kira parası ödüyo satış yapıyo deli gibi ama böyle firmaların kar marjı düşük kazandığını yüksek kira masrafları ve personele ürün maliyetine harcıyo.emitasynlaran elde ettiğide cebine kar kalıyo.yapmıyom diyen yalan söyler.örnek:levisın 100 tl ye mağazasında satılan kotun kdv dahil gelişi 59 -63 modele göre değişir.peki emitasyonun gelişi,13-22 adamlar napıyo.5 koli orjinali mağazasına alıyo 3 kolide emitasyonu karıştırıyo.rakibide varsa fiyatta oynuyo.her şekil kazanıyo. bir örnek daha taraftar mağazalarında bir sezon forma 95 liradır.adam kulüpten alır 10 tane gelişi kdv dahil 68 lira kar marjı düşük ama birebir emitasyonu 16 lira karıştırır onları derbi vs maçlarda çatır çatır satar kaldırır parayı .bu verdiğim örneklerden anlayabileceğin ihraç fazlası devri artık tadı kaçtı.!!!artık parayı millet verdiğim örneklerdeki gibi kazanıyor.kazanırsa. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
sefulik Yeni Üye Toplam 97 yazı | 12/02/2012 : 23:04:35 Alıntı
aybar1726 yazın için çok teşekkürler.faydalı oldu. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Öğretmen |
semooo Yeni Üye Toplam 3 yazı | 24/04/2012 : 23:23:04 Alıntı
merhaba arkadaşlar bende izmirde küçük bir butik tarzı sadece bayan giyim işi yapmak istiyorum.biraz aratışma yaptım fakat ihraç ürünleri,spot ,parti malları nerden temin edecegimi tam olarak karar veremedim.istanbul merteri dolaşıp fikir sahibi olmak istiyorum fazla bir sermayemde yok 8 tl kadar bir birikmişim var sadce bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
serhan34 Üye Toplam 400 yazı | 25/04/2012 : 08:27:34 Alıntı
kenoo ulaşmanı bekliyorum dostum jibi34@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
estradeland Üye Toplam 420 yazı | 18/06/2012 : 19:13:22 Alıntı
merhabalar manisa ilinde bu tür bi iş yapmak istiyorum. ürünlerinereden bulabileceğim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim tşkler estrade@estradeland.com Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Mühendis |
ADS Yeni Üye Toplam 1 yazı | 20/07/2012 : 13:54:34 Alıntı
arkadaşlar ihraç fazlası ürünleri satmak istiyorum.dükkan tuttum lütfen yardımcı olun. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Ev kadını |
alila Yeni Üye Toplam 1 yazı | 18/05/2013 : 18:31:58 Alıntı
MERHABALAR . BENDE ANTALYA DA BUTİK VAR. HAZİRANDA İSTANBULA GELMEK İSTİYORUM. KİLLOYLA MARKALI KADIN VE COÇUK GİYİM ALMAK İSTİYORUM. BİRAZ DEFOLU VE İHRACAT FAZLASI ALIRIM. LÜTFEN YARDIM EDİN. BANA ULAŞIN. alla-atalay@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Esnaf |
guner Üye Toplam 116 yazı | 18/05/2013 : 19:38:14 Alıntı
elimde 300 adet sari pileli asortili ihrac fazlasi mal bulinmaktadir calismaha baslarsak dahada cesitler cikar ve cikiyorda yakinda.erkek gruplari cikacak Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |