İhraç Fazlası Ve Defolu Ürünler Mağazası - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

İhraç Fazlası Ve Defolu Ürünler Mağazası
 1 

sweetberry
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
26/07/2007 :  15:50:21 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

İhraç fazlası ve defolu ürünler ile ilgili ufak bir butik açmak istiyorum...

Ne kadar sermaye gerekir, nasıl temin edilir, karlı bir iş midir?

Yapan varsa fikir verebilir mi, avantaj ve dezavantajları nedir ???

ilginize şimdiden teşekkür ederim..

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Mühendis
ank_ticaret
Yeni Üye

Toplam 34 yazı
05/10/2007 :  10:45:59  Alıntı
bende ihraç fazlası tekstil ürünleri satmayı düşündügüm için araştırmalar yapıyordum. yazınızı gorunce size fikir olsun diye cevap yazmak istedim. ben araştırdım ama fiyatların cok yuksek oldugunu gordugum için daha ucuz ürünlere yöneldim.
tabii ki bu sizin müşteri potansiyelinize gore degişebilir. la martina'nın fason ureticisinin erkek sweatlar için bana verdigi fiyat 16 paund tu. (kar koyup ne kadara satılabilir orası da muamma) giyim sepeti. com adlı siteye ugrarsanız orada da guzel urunler var dewberry markası altında . ama yine kar payı cok dusuk oluyo. siz de fikir edinmek için ürünlere bakabilirsiniz. bu gunlerde trend abercrombie ürünleri. ama bu ürünlerde cok pahalı, hedef kitlesi üst alıcı grup. bunların orjinale yakınını üreten birilerini bulamadım. ki bu ürünlerin daha cok satacagını dussunmekteyim.
umarım, biraz olsun kafanızdaki soru işaretleri cevap kazanmıştır.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Diğer
aztech
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
15/12/2008 :  23:26:05  Alıntı
bende ihraç fazlası ürün satmayı düşünüyorum yazılarınızı okuyunca dikkatimi çekti ben bu işi konyada yapacagım. yalnız şimdilik semt pazarlarına çıkarak bu işi yapmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda magaza olabilir bunları ucuz olarak ve çeşit bol olarak nerelerden alabilirm.istanbula gitmeyi düşünüyorum orda bana firma olarak önerebileceniz yerler varmıdır.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
aztech

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Diğer
ufukkacer
Üye

Toplam 275 yazı
28/12/2009 :  16:29:19  Alıntı

merhaba arkadaşlar ;ben ihraç fazlasında bazı malların toptancılıgını yapıyorum,en az % 100 kar marjı var,elimden geldigince sizlere yardımcı olabilirim.

Yerleşim : Türkiye
nsozt
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
17/01/2010 :  14:26:19  Alıntı
merhaba,

ihraç fazlası kaliteli ürünleri anadoluda pazarlamak istiyorum.

bu tür ürünler konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
kenoo
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
18/10/2010 :  23:18:54  Alıntı
arkadaşlar yazılarınıza tesadüfen ulaştım tekstil toptancısıyım . toptancılara mağaza ve pazarcılara genel olarak mal vermekteyim genellikle marka ürünler veriyoruz. sohbetinizde geçen rakamlar çok yüksek bu rakamlarla para kazanmanız biraz güç. Alırken kazanmalısınız en az %300 kazanç olmalı ilgilenirseniz kenoo.8m.com adresine bakın defacto,baskılı bayan gömlek ve t-shirt leri 2,5 taşlı askılı bady leri 1 tl den veriyorum top shop elbiselerde 5,5 tl yılan desen gömlekler 3,5 bershka larıda 5 tl ye verebilirim benim işim bu bu arada pazarcılık yapanlara değil ama mağaza satışı yapanlar sahte marka almamaya dikkat etmeli müşteri kaybına neden olur. Bu arada web sayfasın size örnek olsun diye oluşturdum normalde ürün sergilemiyoruz çünkü bazı markaları depomuza getiremeden müşterilere veriyoruz .Bu işi yapmak isteyenlere nacizane tavsiyem ,çok takip ve enrji gerektirir doğru ürün bulduğunuza inandığınızda hemen alın acaba soruları size kaybettirir..ben böyle başlamıştım

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Tekstil
kasap
Yeni Üye

Toplam 50 yazı
26/10/2010 :  19:25:26  Alıntı
Arkadaşlar bir meseleyi hiç konuşmadığınızı farkettim. Defacto, Bershka ya da diğer ihracat mallarını satarken telif hakkını hiç düşünüyor musunuz ?

Yarın mağazanız baskın yiyince nasıl kurtaracaksınız paçayı ?
Bildiğiniz bir kaçış yolu var mı ?

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
hakan1622
Yeni Üye

Toplam 60 yazı
01/11/2010 :  01:44:02  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kasap
Arkadaşlar bir meseleyi hiç konuşmadığınızı farkettim. Defacto, Bershka ya da diğer ihracat mallarını satarken telif hakkını hiç düşünüyor musunuz ?

güzel soru kaçışı kolay olmamalı

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Esnaf
serhater
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
25/11/2010 :  17:26:06  Alıntı
kenooo size nasıl ulasabılırım tel adres sızden alısverıs yapmak ıstıyorum
come on

Yerleşim : Türkiye / Eskisehir  |  Meslek : Tekstil
dodocafe
Yeni Üye

Toplam 78 yazı
13/12/2010 :  21:37:04  Alıntı
kenoo adlı arkadaşım tel ve adres verirseniz sizden mal alabilirim selamlar dodo-butik@hotmail.com
dodocafe

Yerleşim : Türkiye / Muğla
carleone
Üye

Toplam 120 yazı
13/12/2010 :  23:08:11  Alıntı
aynenn keno adlı kullanıcı tel verın veya benı ekleyın goruselım sicilya_city@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Edirne  |  Meslek : Satış / Pazarlama
rozaexport
Üye

Toplam 175 yazı
15/12/2010 :  10:17:09 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Selamlar.
İstanbul'da ihraç fazlası işi yapmaktayız. Müşterilerimize (gerek yurt dışı, gerek yurt içi) internet üzerinden siparişle çalışmaktayız. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabiliriz. rozaexport.com adresinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca hertürlü tekstil ürünü ihtiyaçlarınızı temin edebiliriz. Herkese Başarılar.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hazır giyim
sebastian07
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
13/01/2011 :  15:06:04  Alıntı
kenoo mumkunse beni eklersen beraber calismak isterim. mail adresim mertberberler@hotmail.com

saygilar

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Asker
kuzen34
Yeni Üye

Toplam 77 yazı
13/01/2011 :  18:54:15 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
istanbulda var bu işi yapan magazalar.gayette iyi işleri var.genelde bayanlar üzerine yogunluk.hele anadoluu yakasında bi tane varkı adam 5 - 6 şube actı...bayanlar kulaktan kulaga reklamını yaptılar marka oldu vallahı artık ..bence yeterınce sermayen varsa yap hıc korkma..ama baslarda fazla kar koymadan sat mutlaka piyasadan ucuza olsun defacto,lcw gıbı markalar 6/7 tl ye bodyler verıyolar unutma..ALLAH kolaylık versın
www.kombiistanbulservis.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
oktay.ate
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
29/07/2011 :  21:21:44  Alıntı
kenoo sana ulasabilecegimiz telefon yada mail adresi varsa bize mail atabilirmisin. oktay.ate@hotmail.com en kısa zamanda ürünlerini görmek istiyorum

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Tekstil
nilimsi
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
04/09/2011 :  18:01:00  Alıntı
artık ihraç fazlası bulmak orjinal ürün bulmak zorlaştı güngören bile imalata girmiş durumda orda bile bulamıyoruz artık isteyene yinede yardımcı olabilirim yüklü alım yapıcam derseniz direk fabrikaya gidebilirsiniz bu hem orjinal ürün hem düşük maliyet olur

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Esnaf
saviolapo
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
28/09/2011 :  19:36:44  Alıntı
sizinle nasıl irtibata gecebılırım

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Öğrenci
alıyoşa
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
01/10/2011 :  11:17:52  Alıntı
bende bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum .güneyde yapacağım bu iş için ...istanbulda ürün alabileceğim adresler konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Diğer
AYNUR03
Üye

Toplam 278 yazı
13/10/2011 :  16:32:59  Alıntı
bende alım yapıcam ama adres ve telefo bilgisi verebilirseniz sevinirim aaygen03@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Ticaret
gazrover
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
19/10/2011 :  16:38:52 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Adres ve telefon bilgisine benide ekleyin lütfen. nurullahates@superonline.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Matbaacı
hiratex
Üye

Toplam 557 yazı
02/11/2011 :  09:52:19 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
hiratex@hotmail.com , adresine ne tür ürünler istediğinizi yazın stoklarımdan size uygun ürünün resmini ve fiyatını yollayayım.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

senpiyer
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
14/01/2012 :  16:59:21  Alıntı
İstanbulda bershka,zara ve top shop gibi ihraç fazlası ürünleri nerde bulabilirim?Hatay da butiğim var.Bu markalarda soruluyor.Alım peşin olacak.
ihraç fazlası markalı ürünler arıyorum

Yerleşim : Türkiye / Hatay  |  Meslek : Esnaf
soner_yılmaz
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
14/01/2012 :  21:34:10  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kasap

cok dogru soylemıs arkadas olmazz demeyın hersey olabılır. telif hakkı icin dunyanın parasını odeyenler var

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Satış / Pazarlama
aybar1726
Üye

Toplam 189 yazı
15/01/2012 :  03:43:12  Alıntı
kendim bir mağazacı olarak şunu söylemeliyim.çok ama çok önemli bir husus var.öncelikli olarak ihraç fazlası nedir.bunu bi tanımlayalım.çünkü daha çoğu kimse ihraç fazlası nedir bilmiyor.dünya çapındaki büyük firmalar avrupa pazarına sunacağı ürünlerini türkiyede üretiyo.zara,mango vs .tabi bazı ürünleri.yerli firmaya bu üründen üretilmesi için mesela 1000 tane sipariş geçiyor üretici firma defo vs.gibi sorunlar ortaya çıkması ihtimaline karşı 100-150 tane misal fazla üretirki.teslimatta sorun çıkmasın teslimattan sonra elinde kalanları toplu bir şekilde satar.fakat siz bu üreticiden o ihraç fazlasını o firmada adamınız olmadan çorba parası arada atmadan zor alırsınız ve ayrıca 3 tane ondan 5 tane bundan alayım gbi bi şansınız olmaz.adam der ya hepsini al ya hiçbirini alma.ben çok sırf adamlarla irtibatım kesilmemesi için aynı üründen 50 tane 70 tane almak zorunda kalıyorum.bi miktarı elimde çakıyo tabi.örnek bir ürünün kendi mağazasında satışı 59.90 benim alışım pazarlık bahşişle 3.5 filen ama aynı üründen 50 tane 100 tane.
ikincisi her ihraç fazlası diyene inanmayın.çünkü artık ihraç fazlası zor merterde ne yapılıyo.merrdiven altlarında bu ihraç fazlalarınında emitasyonu yapılıp ihraç fazlası diye satılıyor.ama büyük bir kısmı 5 para etmez.her yakasında zara etiketi yazan ürün zaranınmı sanki müşteriler keriz değil kumaşından baskısından anlıyo.alırsın 3 lira 5 lira diye sevinirsin satarsın sonra BELKİ 5 liraya.orjinal ihracat fazlası bulmak zor.bulacaklarında tekleme olur.fiyatıda toptancıda yüksek olur.
bi arkadaş sormuş ihbar olursa nolur.hem malını toplarlar.hemde cezasını yersin.illakin şikayet olur para kazanıyonya korkudan kesersin etiketleri bu sefer elinde ürünler komple çakar.
Birde şöyle bir durum var.senin aldığın ürünü başkasıda kolayca bulur aynı ürünü mağazasına koyar.rekabet ortamı oluşturur.tadın kaçar.
ben şunu öneririm.aç bi büyük firmanın tali bayiliğini.franchsing değil ama !birebir emitasyonlarınıda merterden temin et orjinal ürünle emitasyonları karıştır.arada kaynat.kar marjını yükselt.sanki her levis,adidas,nike mağazalarında satılan ürünlerin hepsi orjinal ürünmü.kurumsal şubeler hariç!!!
adam bakıyosun en işlek yerde dünya kira parası ödüyo satış yapıyo deli gibi ama böyle firmaların kar marjı düşük kazandığını yüksek kira masrafları ve personele ürün maliyetine harcıyo.emitasynlaran elde ettiğide cebine kar kalıyo.yapmıyom diyen yalan söyler.örnek:levisın 100 tl ye mağazasında satılan kotun kdv dahil gelişi 59 -63 modele göre değişir.peki emitasyonun gelişi,13-22 adamlar napıyo.5 koli orjinali mağazasına alıyo 3 kolide emitasyonu karıştırıyo.rakibide varsa fiyatta oynuyo.her şekil kazanıyo.
bir örnek daha taraftar mağazalarında bir sezon forma 95 liradır.adam kulüpten alır 10 tane gelişi kdv dahil 68 lira kar marjı düşük ama birebir emitasyonu 16 lira karıştırır onları derbi vs maçlarda çatır çatır satar kaldırır parayı .bu verdiğim örneklerden anlayabileceğin
ihraç fazlası devri artık tadı kaçtı.!!!artık parayı millet verdiğim örneklerdeki gibi kazanıyor.kazanırsa.

sefulik
Yeni Üye

Toplam 97 yazı
12/02/2012 :  23:04:35  Alıntı
aybar1726 yazın için çok teşekkürler.faydalı oldu.

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Öğretmen
semooo
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
24/04/2012 :  23:23:04  Alıntı
merhaba arkadaşlar bende izmirde küçük bir butik tarzı sadece bayan giyim işi yapmak istiyorum.biraz aratışma yaptım fakat ihraç ürünleri,spot ,parti malları nerden temin edecegimi tam olarak karar veremedim.istanbul merteri dolaşıp fikir sahibi olmak istiyorum fazla bir sermayemde yok 8 tl kadar bir birikmişim var sadce bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Diğer
serhan34
Üye

Toplam 400 yazı
25/04/2012 :  08:27:34  Alıntı
kenoo ulaşmanı bekliyorum dostum
jibi34@hotmail.com

estradeland
Üye

Toplam 420 yazı
18/06/2012 :  19:13:22  Alıntı
merhabalar manisa ilinde bu tür bi iş yapmak istiyorum.
ürünlerinereden bulabileceğim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
tşkler
estrade@estradeland.com

Yerleşim : Türkiye / Manisa  |  Meslek : Mühendis
ADS
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
20/07/2012 :  13:54:34  Alıntı
arkadaşlar ihraç fazlası ürünleri satmak istiyorum.dükkan tuttum lütfen yardımcı olun.

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Ev kadını
alila
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
18/05/2013 :  18:31:58  Alıntı
MERHABALAR . BENDE ANTALYA DA BUTİK VAR. HAZİRANDA İSTANBULA GELMEK İSTİYORUM. KİLLOYLA MARKALI KADIN VE COÇUK GİYİM ALMAK İSTİYORUM. BİRAZ DEFOLU VE İHRACAT FAZLASI ALIRIM. LÜTFEN YARDIM EDİN. BANA ULAŞIN. alla-atalay@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Esnaf
guner
Üye

Toplam 116 yazı
18/05/2013 :  19:38:14  Alıntı
elimde 300 adet sari pileli asortili ihrac fazlasi mal bulinmaktadir calismaha baslarsak dahada cesitler cikar ve cikiyorda yakinda.erkek gruplari cikacak

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.2 saniye.
07:13:46, 10 Ekim 2024, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım