Yeni Üye Toplam 45 yazı |
|
yener Yeni Üye Toplam 1 yazı | 04/01/2008 : 14:13:21 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Turizm |
MerveAltiparmak Yeni Üye Toplam 2 yazı | Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Muhasebe |
enginlofca Yeni Üye Toplam 84 yazı | B grubu için sanırım 10.000 YTL A grubu için 18.000 YTL gibi (hava parası) gibi bir tutarın Türsab a yatması gerekiyor. Ama acenta açmak için farklı bir yanınız olmalı. Daha önce av turizmi için acentamız vardı ama kuş gribi olayı ile av uzun süre yasaklandı vs. vs. kapatmak zorunda kaldık. Bu arada sıfır belge almak biraz bürokratik ama daha ucuza gelir. www.izmirrehberi.net Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Turizm |
tahamelih Yeni Üye Toplam 12 yazı | 24/04/2008 : 00:06:57 Alıntı
TmA The OriGinaL Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
MerveAltiparmak Yeni Üye Toplam 2 yazı | Peki Türsab'a yatirim yapmadan , direk ucak sirketleriyle anlasilma filan söz konusu olamaz mi ? Sermaye cok az oldugu söylenemez aslinda sadece ögrenmek istedim , de , yani biz tur ile hoteller ile ugrasmak istemiyoruz yalnizca yurt ici ve yurt disi bilet satisi ile ilgilenmek niyetimiz . Tabi son zamanlar internetten dolayida epey acentalar zor durumda diye biliyorum az cok ama yinede sorusturmak istedim . Yani cok buyuk degil hayalimiz,niyetimiz elbette kücükten baslamak . Sadece ucak bileti alim satimi ile ilgili bikac tiyo verebilirmisiniz ? Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Muhasebe |
daphne Yeni Üye Toplam 45 yazı | 26/04/2008 : 13:36:51 Alıntı
mervealtıparmak ,,,, sadece bilet alım satımı için bile türsaba belirtilen miktardaki ücreti ödemek zorundasın .. hangi grup açıcaksan onun bedelini ... sonra bununla da bitmiyo ,, zaten b ve c grubu olduğun zaman thy dan bilet satışını nerdeyse alamıyosun genelde a gruplarına veriyolar ... diğer uçak firmalarından alsan da onlara belli bir miktar ödeme zorunluluğun var ... yani ne kadar ben ufak yapıcam desen de yekün çok gidiyo .. ha bide bakanlığa 50.000 ytl teminat mektubu vermek zorundasın .. en iyisi bir turizm il müdürlüğüne gidin ve ayrıntıları alın derim .. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Turizm |
rüzgar48 Yeni Üye Toplam 76 yazı | Selamlar ismim erdinç bodrumda 12 yıldır turuzimle uğraşıyorum oto kiralama sekteründe geniş bir portföye sahip durumdayım vebu meslekte web sayfamı ve resmi e.mail adresmi kurdum ciddi bir yatırımcı arıyorum tekrar söylüyorum geniş bir müşteri potansiyelim var ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin 29 yaşında 1 yıllık evliyim teşekkkürler google erdinç tekin yazmanız yeterli olcaktır tüm bilgilerim karşınza çıkar zaten 0532 6063913 Samimiyet lütfen Devir Kiralama Devri Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Turizm |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | Bulgaristan'a kış turizmi için Türkiye'den çok gelen var. Bazen yer bile bulamayanlar oluyor. Bunu göz önünde bulundurun. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
bendenizim Yeni Üye Toplam 63 yazı | 17/07/2008 : 21:49:10 Alıntı
aç kardeşim gönlünüğzden ne geçiyosa sorsan ne olucak ahngimiz seyahat ajenta sahibi.kuracaksın bakacaksın batmadıysan ne mutlu abttıysan yapıcak bişey yok =) Yerleşim : Türkiye / İngiltere | Meslek : Emekli |
ahmetw Yeni Üye Toplam 46 yazı | 28/09/2008 : 01:54:03 Alıntı
Kolay gelsin. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
safa Yeni Üye Toplam 1 yazı | 25/11/2008 : 12:07:45 Alıntı
hocam benim 200.000 ytl sermayem var c sınıfım turizm acentacılığı yapsam nasıl olur Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Turizm |
SouL Üye Toplam 286 yazı | 05/07/2009 : 23:29:54 Alıntı
almanyada böyle bir is yapmak ne kadar kar birakir.sartlari nelerdir.genelde ucak biletleri avrupa geneline ve türkiyedeki otellerle görüsüp onlara müsteri ayarlamak istiyorum yardimci olabilecek arkadaslar varsa sabutay@msn.com mail adresim bekliyorum Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : İletişimci |
Battıçıktı Yeni Üye Toplam 12 yazı | Arkadaşlar.. Önemli olan herhangi bir işyeri açmak kapıyı açmak değil. Artık günümüzde özellikle güçlü sermayesi olmayan insanların işden önce orijinal fikirler geliştirmesi gerekiyor. Turizm acentası açmak bana göre bir dükkan açmak gibi değerlendirilmeli. Önemli olan ne yapacaksın. Örneğin tur bileti satacaksan kazançlı olacağını sanmam. Fakat bir arkadaşın da bahsettiği gibi (av turları) birşeyler yapmak istiyorsan tabi daha farklı bişey de olabilir. Dediğim gibi öncelikle proje. Sonra projeni hayata geçirebilmen için ektili ve en ekonomik yol. Bunun için acenta gerekiyorsa acenta ama sadece acenta kurup para kazanacağım diyorsan başka bir a acentasının şubesi oalrak da çalışabilrisin. Sanırım bu konuda acentalar güvenecekleri insanlara kolaylık gösteriyorlar. Sabahsız gece yok!! Yerleşim : Türkiye / İzmit | Meslek : Esnaf |
SouL Üye Toplam 286 yazı | 08/07/2009 : 18:32:47 Alıntı
Yurt disinda prosedürleri ve kar marji hangi oranda dir yardimci olacak var mi? Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : İletişimci |
maliati Yeni Üye Toplam 3 yazı | Arkadaşlar Merhaba. Sizden öğrenmek istediğim A Grubu bir seyehat acentası açmak için toplam bedel ne kadar. Bunun dışında bürakrasi veya faaliyet konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz. Yani yapılacak faaliyetleri gösterebiliriz. Şu anda A Grubunu sadece günlük tur satmak için kullanacağım fakat içinde bulunduğum işten dolayı sürekli yeni bir fırsatlar geçeceğini düşündüğüm için bunu açmayı planlıyorum sadece benim öğrenmek istediğim tutacak bedel. Kendimin Müdür olarak 7 yıl işlenmiş enformasyon memurluğu belgem var Biliyorsunuzki önceden bunun bedeli çok çok daha fazla idi yatırılan paralar ve teminatlardı insanları caydıran. Bu konuda bilgilerinizi benişmle paylaşırsanız sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm |
ahmetw Yeni Üye Toplam 46 yazı | 15/02/2010 : 03:06:58 Alıntı
Ltd.şti şirket kurmak , yaklaşık 1500 tl bakanlığa 7000 tl teminat mektubu (eviniz varsa banka verir yoksa nakit yatıracaksınız ) Tursaba 25540 tl peşin yatan para , 24000 belge için 1540 yıllık aidat , havayollarına teminatlar , ofis , bilgisayar, elaman , tabela , sabıka kaydı temiz olmalı, gerekli bilgiler , belgeler tursab sitesinde mevcuttur. ıata olmak için 260 .000 usd teminat mektubu , 10 000 tl masraflar vs. havayolları ile anlaşmalar ki ben bile daha alamadığım havayolları var .. bunlar yüzyüze konuşulur. vakti olan gelebilir yardımcı olabilirsem ne mutlu bana . ofisimiz ist- kadıkoyde rıhtım cad. bu işte ayakta durmak zordur. ben saçlarımı döktüm düşünün :) ben yaparım diyip girmeyin.batan çok .. ikinci el belge almayın sorunlu olma ihtimali çok. satış pazarlama yeteneği üst seviyede olan arkadaşlar bu işte çok şey kazanırlar. Tabi çevre en önemli faktördür. varsa iyi konumda tanıdıkların süper işler yaparsınız. işin detayı ile ilgili soru sormak isteyenler olabilir. her işin püf noktası vardır. bu kadar para yatırmadanda yapılabilir bu iş bilgi için bana ulaşırsınız. bye Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
ahmetw Yeni Üye Toplam 46 yazı | 15/02/2010 : 03:10:17 Alıntı
almanyadaki şartları merak ediyorsanız almanyadaki seyahat acentaları birliğine başvurmak gerekiyor. ben hiç araştırmadım :) almanyada şartlar daha zor .. tur satın uçak bileti işi sıkıntılı işler :) uçak biletinde aracı kurum olmak daha iyi ana bayii işleri çok sıkıntılıdır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
ahmetw Yeni Üye Toplam 46 yazı | 15/02/2010 : 05:22:48 Alıntı
bu arada arkadaşlar a-b-c grubları kaldırılmıştır. sadece a grubu şartlarına uyum gerekiyor.. artık b ve c diye grup yoktur. b-c belgeleri a olarak değiştiriliyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
Mister.Perfect Yeni Üye Toplam 1 yazı | 27/02/2010 : 10:10:51 Alıntı
Merhabalar, herkese iyi günler ... İleride seyahat acentası, turizm acentası vb.. kurmak istiyorum ve bunun için gerekli olan bilgileri öğrenmek istiyorum gerçekten bilgisi olanlaradır sözüm.. Biraz bilgim var, bağlantıların kuvvetli olması vs.. gibi.Gerekli olan alt yapımda var, diller üniversitesi okuyorum, inşallah okul bittiğinde 5 dil(ing,fra,alm,rus,isp) olucak.. şimdilik ingilizce ve fransızca iyi düzeyde, rusca orta düzeyde.. Okulumu bitirene kadar bu işlerle uğraşan büyüklerimin yanında işi ve gereklerini öğrenmek isterim. Gerçekten ilgilenenlerle irtibat kurmak isterim.. ercu.9@gmail.com HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR Ne istediğin değil, ne olduğun önemlidir.. Yerleşim : Azerbaycan / Bakü | Meslek : Öğrenci |
arslanbugra Yeni Üye Toplam 1 yazı | 03/08/2010 : 15:18:10 Alıntı
merhabalar herkese... bende birşey danışmak istiyorum sizlere seyahat acentasında örneğin sattığın uçak biletlerinde yüzde kaç kar bırakıyor ya da otobüs biletleri? şimdiden teşekkürler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
cagrikutay Yeni Üye Toplam 1 yazı | 13/02/2011 : 14:05:46 Alıntı
merhaba herkese iyi günler a b ve c grubu acentaların şubesı olmayı ıstıyorum.Bu konu ıle ılgılenen var mı acaba? araştırıyorum ama internetten bulamıyorum.Eger anlasabılecegımız bir acenta olursa işlemlere hemen başlamayı düşünüyoruz.İyi günler hoşçakalın. kutay Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Turizm |
fatos_224@yahoo .com Yeni Üye Toplam 3 yazı | 27/05/2011 : 23:43:46 Alıntı
[quote]Yazıyı gönderen - ahmetw Seyahat acentası kurmak isteyenler veya bilet satmak isteyen arkadaşlar 12 yıllık bu işin içindeyim. Tursabtan bakanlığa kadar işleyişi ve kişileri biliyırum. Yardımcı olabilirim. Çeşitli projelerimiz var Birlikten kuvvet doğar mantığı ile dürüst ve gerçekten bu işi yapmak isteyen herkeze kapımız açık. Bu arada A grubu Iata Acentam var. Kolay gelsin. Merhaba kolay gelsin.Ben de Bursa da turizm acentalığı açmak istiyorum.Birlikten kuvvet doğar demistiniz. Bu konuda neler yapabiliriz.Şubenizi açabilir miyim.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler GÜL Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bankacılık-Finans |
nihan87 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 23/06/2011 : 15:48:28 Alıntı
Herkese merhaba, A grubu enformasyonum var fakat bu acenta açma konusunda pek fazla bılgıye sahıp degilim.Aslında yenıden bı acenta acmak degıl amacım...bayılık almak ıstıyorum.Bu konu hakkında net bılgısı olan arkadasların beni bilgilendirmesini ıstıyorum. NİHAN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
sefasatici Yeni Üye Toplam 2 yazı | 11/11/2011 : 13:51:24 Alıntı
Ben yaşadıgım ilcede okul, kurs gezileri gibi turlar organize edecek bir ofis kurmak istiyorum bu işi yapan bilgisi olan arkadaşlar detaylı bilgiler verirseniz sevinirim.. Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Muhasebe |
aalperimm Yeni Üye Toplam 14 yazı | 12/11/2011 : 21:59:46 Alıntı
Bu turları yapabilmek için seh.acentası belgen olması gerekiyor. A grubu ama B grubuda yeterli olabiir araştırman lazım. tursab.org.tr den gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Bankacılık-Finans |
onur_vrts Yeni Üye Toplam 11 yazı | 13/11/2011 : 11:21:55 Alıntı
mrb arkadaslar..bende antalyada yabancı turiste yönelik bir tur acentası açmak istiyorum..yani amaç sadece büyük tur şirketlerinin düzenlediği turları satmak..böyle bir ofis açmak için ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Turizm |
aalperimm Yeni Üye Toplam 14 yazı | 13/11/2011 : 15:48:58 Alıntı
bu bilgiye ulaşman çok kolay.a grubu için en son bildiğim kadarıyla 20-25 civarı bi para vermen gerekiyor türsaba. Türsabın sitesinden her türlü detaya bakabilirsin. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Bankacılık-Finans |
onur_vrts Yeni Üye Toplam 11 yazı | 13/11/2011 : 17:39:13 Alıntı
peki başka tur operatörlerinin turlarını satmak içinde mi a grubu lazım?ben c grubu diye biliyordum. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Turizm |
onur_vrts Yeni Üye Toplam 11 yazı | 25/11/2011 : 20:58:50 Alıntı
arkadaşlar aranızda Antalyada yabancı turiste yönelik tur acentası işleten veya böyle bir acentada çalışan var mı?hani şu büyük firmaların düzenlediği pamukkale turu, yat turu vs. turlarını satan küçük tur acentaları demek istediğim.. Eğer varsa yazarsanız sevinirim.. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Turizm |
nurayant Yeni Üye Toplam 49 yazı | 25/11/2011 : 21:09:41 Alıntı
msn adresini verirsen sana bu konuda yardımcı olabilirim Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |