bir de bu meslekten anlayan arkadaşlar ,, satılık bir acentanın belgesini mi satın almak daha mantıklı yoksa türsabdan keendi adıma bir belge mi almak daha mantıklı?
bana yardım ederseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - fatos_224@yahoo.com [quote]Yazıyı gönderen - ahmetw Seyahat acentası kurmak isteyenler veya bilet satmak isteyen arkadaşlar 12 yıllık bu işin içindeyim. Tursabtan bakanlığa kadar işleyişi ve kişileri biliyırum. Yardımcı olabilirim. Çeşitli projelerimiz var Birlikten kuvvet doğar mantığı ile dürüst ve gerçekten bu işi yapmak isteyen herkeze kapımız açık. Bu arada A grubu Iata Acentam var. Kolay gelsin. Merhaba kolay gelsin.Ben de Bursa da turizm acentalığı açmak istiyorum.Birlikten kuvvet doğar demistiniz. Bu konuda neler yapabiliriz.Şubenizi açabilir miyim.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler |
Yazıyı gönderen - onur_vrts arkadaşlar aranızda Antalyada yabancı turiste yönelik tur acentası işleten veya böyle bir acentada çalışan var mı?hani şu büyük firmaların düzenlediği pamukkale turu, yat turu vs. turlarını satan küçük tur acentaları demek istediğim.. Eğer varsa yazarsanız sevinirim.. |
Yazıyı gönderen - Kerem54 arkadaşlar seyahat acentası a grubu bir işletme aldığım zaman tursab a kaç para miktar yatırıyoruz toplam olarak ve bu sistem nasıl isliyecek ben bu belgelerin parasını tursaba yatırdığım zaman sistemim nasıl olucak desteğinizi bekliyorum |