Üye Toplam 209 yazı |
| ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 09/10/2013 : 23:04:16 ona çok güvenirdim...ufak bir menfaatten dolayı bıraktı gitti..kardeşi evlenmişti ona destek olmak için aldığı maaşı bahane etti gitti..şimdi gitti orada da 900 tl ye çalışıyor... en büyük yaşadığım kötü olay ise: bir vadeli araba satmıştım...yanımda çalışan adam parayı o adamdan aldı başka birine verdi...başka biri de paramı vermedi...o senetide aldı yırttı...hem dolandırıldım hem dayak yedim hem de hakkımda hakaretten dava açıldı ve ceza aldım... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| phılıps Üye Toplam 355 yazı |
Ne güzel söylemiş arkadaş,fazla söze ne hacet. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret | ||||||
| enginint Yeni Üye Toplam 89 yazı | 10/10/2013 : 08:50:48 Pavyon işletiyorsanız veya kadın ticareti yapıyorsanız yanınızda çalışan hanımlardan senet almanız gerekir. :)))))) filmlerde görmüştüm :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis | ||||||
| galerisami Üye Toplam 232 yazı |
:)))) A.Sami Cansu 543 595 34 80 Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| mehmetgul1806 Üye Toplam 485 yazı | 10/10/2013 : 10:18:53 Ben sana 50 bin tl lik senet veririm. Benimde şartlarım var. Beni ne sebeple olursa olsun işten çıkarmayacaksın Sabahları 10 da iş başı yapar akşam 4 de işi bırakırım Cumartesi ve pazarları çalışmam Hafta içi en az 1 gün mazertsiz keyfi işe gelmem HEr ay extra mutfak yardımı isterim Her ay extra çocuk yardımı isterim Her ay cep telefonu faturalarımı siz ödersiniz Altıma araba isterim, o arabayı yakıtı size ait olmak üzere kendi özel işlerimdede kullanmak isterim 6 Ayda bir iaşe yardımı olarak Tam maaş isterim HEr yıl odun kömür yardımı isterim Her yıl keseceğim kurban için kurban yardımıda isterim Her yıl Bayramlarda bayramlık yardımı isterim Her 6 ayda bir iş yerinde giyineceğim kılık kıyafetimi almak için yardım isterim(sadece İtalyan kesim kaliteli takım elbise giyerim ona göre) Madem sizi bırakmayacağım o halde, oğlum okula başlamak üzere anaokulu vs tüm ihtiyaçları için yardım isterim. Her yıl 15 günlük panama adalarına tatil isterim (3 Kişilik ama şimdilik 3 kişi) SGK Harici özel sigorta isterim Bireysel emeklilik isterim (Tüm ailem için minumum 300 tl den başlayacak) Bu arada haftada bir eşimle dışarıda yemek yeriz, Restoran Masrfaları şirkete fatura edilecek. Haa ben sana 50 bin tl lik senet verdim tamam verdim ama sakın bana çok oldun deme çünkü her ne sebeple olursa olsun beni işten çıkarman durumunda buna mobbing de dahil, tazminat olarak 250 bin tl sözleşme imzalarız ve bana 250 bin tl lik senet imzalar verirsiniz. Yukarıdaki şartları kabul ediyorsanız daha extralarda var ama neyse bu kadar yeter, eğer kabul ediyorsanız ben size 50 bin tl lik seneti verir, sizdende 250 bin tl lik seneti alırım. Yok kardeşim ben vazgeçtim senetten sünetten dersen, Ver bana 3000 tl maaş, altımada şirket arabası, boşverelim seneti süneti, gittiği yere kadar çalışalım dersen eğer, onada ben yok derim. Çünkü başta sen bana güvenmiyordun, peki şimdi ben sana nasıl güveneceğim. Ver bana garanti geleyim.... Yukarıda abartarak yazdıklarım basit bir abartıdır. Kardeşim kusura bakmada sen çalışacak elemanmı arıyorsun, yoksa kapına bağlayacak k ... insan mı? İş kanunda bu işin bir sözleşmesi vardır. adı iş sözleşmesidir. oturursunuz karşılıklı, şartlarınızı yazarsınız, bu şartlara nasıl çalışılacak, nasıl istifa edilecek nasıl kovulacak sonuçları ne olacak oturur yazarsınız, olumsuzluk durumunda verirsiniz mahkemeye mahkeme belirler sonucu..... Senin işçiden senet alman bile suçtur. işçi deseki benden zorla senet aldı diye, başın binbir türlü belaya girer. Tamam acemi olduğun belli ama naçizane olarak sana tavsiyem, seneti felan boşver, çok güzel ve profesyonelce hazırlanmış bir iş sözleşmesi senin her ihtiyacını karşılar. Senetle elemana pek bişey yapacağını sanmam ama, iş sözleşmesi ile anasını ağlatırsın.... Not: Kendimden alıntıdır........ Mali Müşavir Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Tekstil | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 10/10/2013 : 10:42:20 Türkiye'de senet alan çalıştıran işyerleri varmış... Ayrıca insanların kötü niyetli olduğunu siz de söylüyorsunuz...Kefilli senet olduğu zaman bir şey yapamaz düşüncesindeyim. Ve ayrıca kefilli iş sözleşmesi de yapmak lazım. ikisini birden yapmak daha mantıklı değil mi? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| aykutfix Yeni Üye Toplam 57 yazı | 10/10/2013 : 11:30:47 süpersin yaa.. fenomensin valla... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı |
bunu tr de yapan şirketler de varmış...bunun fenomenlikle ne alakası var? ve insanlar kötü niyetliyse ben ne yapabilir miyim? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Turbolinea Kardeşim valla yeter artık üzülüyorum arkadaşlar artık işi haklı olarak mizaha vurmaya başladı. Dışarıda simit satan çocuk bile insanlarla iletişim kuruyor işçisine güvenmeyen müşteriyle nasıl diyaloğa girecek? Yaşın 20 olsa anlayışla karşılayacağım Diyeceğimki hayat tecrübesi eksik... 30 yaşında bir arkadaşımın bunları söylemesi ise farklı Lütfen artık bu aralar yazma sadece oku, bilgi edin , kendini geliştir, araştır. Senin için en hayırlısı birinin yanında ücretli çalışmak şuan "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
o senin fikrin...bugün herkes kötü niyetli değil ama her iki insandan biri kötü niyetli olduğu zaman sen de paranoya yaşarsın... en iyisi bile kötülük eder ortada bırakır adamı...böyle olduğu zaman nasıl çıkış yolu bulabilirsin? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 14:15:08 Senin amacın 50 000 tl ile iş kurup millete senet imzalatıp ( 250000) (4x250000) = bu senetleri işleme koyup petrol ofisi açmak mı? Türkiye de hiçbir iş yeri saygısızlık yapmasın diye işçisine senet imzalatmaz...Hem ticarette kimseye güvenmene gerek yok Önce kendine güvenmelisin. Sen çalışanlarını takip edebilecek bilgi ve tecrübeye sahipmisin. En önemlisi iş yerini batırmayacagına dair çalışanlarına senet verebilecekmisin? Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 10/10/2013 : 14:22:09 benim kendime güvenim var akın bey...bugün türkiye'deki işyerleri imzalatıyormuş...ben onlardan ilham aldım...çünkü insanlar nankör ve kötü niyetli olduğu zaman kime nasıl güveneceksin? yanlış yaptığı zaman ne yapacaksın bana söyle? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| galerisami Üye Toplam 232 yazı | 10/10/2013 : 14:34:03 Bu kadar gereksiz yere uzayan bu mevzudan sonra şirketimde çalışanlara şirketten hisse vermeye karar verdim. İşe daha iyi sarılır daha çok kovalarlar diye düşündüm. Ne dersiniz arkadaşlar... A.Sami Cansu 543 595 34 80 Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Kim imzalatıyormuş ne amaçla imzalatıyormuş,piyasasında saygınlığı varmıymış Turbolinea ? Şirket ismi verirmisin? Bu şirketlerin yaptığı işler nelermiş ? Çalışanlarıyla İş hukuku çerçevesinde iş sözleşmesi imzalıyorlarmıymış? sosyal sigortalar kanunu, çalışan kişi sene içinde haber vermeden ayrılıp giderse işvereni korumak için gerekli maddeleri kanuna koymuş (bkz: ihbar tazminatı). yani ayrılacağını önceden söylemeden işten ayrılan işçi, işverene bu tazminatı ödüyor. Eğer bir seneti imzalatacaksan bile ki bilinçli işçi imzalamaz öncelikle senet imzalanırken üzerinde "teminat senedidir" ibaresinin bulunması gerekiyor. teminat senedi olduğu özellikle iş sözleşmesindde ve senette de belirtiliyorsa rahatlıkla imzalanabilir. Sadece mahkeme kararıyla yürürlüğe konabilir ve mahkemede de muhtemelen işyeri kaybedecektir.Çünkü İş Hukuku sözleşmelerde eşitlik ilkesini göz önünde tutuyor Bu nedenle işverenin senet imzalatması hukuk tarafından korunmayacaktır. İşçi Menfi tespit davası açarak bu senedin işverene teminat olarak verildiğini mahkeme tarafından tespit ettirerek iptal ettirebilir Daha fazla teknik açıklama yapmam seni aşıyor Turbolinea Eğitim al diye boşuna söylemiyorum Zarardan Korunmanın en güzel yolu bilgi sahibi olmaktır. Bu forumda senin gibi çok arkadaş var hayalleri büyük bilgisi az . yeter daaa "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
Ben anlamam ben borç seneti alacağım... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 14:52:45 Evet imzalatıyorlar bende senet aldım ama aldığım senet karsılığında tutarı kadar mal verdim zimmet verdim işten ayrıldığında da sayım yapıp senetleri geri teslim ettim. Bir acıklamanda elden para verdim derim demişsin.Derim demek dolandırıcılığa lığa girer ki siz zaten bunun farkındasınız senet istediğin güvenilmez dediğin insanlardan ne farkınız var bunu söylermisiniz.? Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 10/10/2013 : 14:58:35 bu konuda haklısınız ama ben işini düzgün yapan hakkıyla yapana neden kötülük edeyim? her iki kişiden biri çürük ve kötü niyetli...kefilli senet almak zorundayım... bana kalkıp da yanlış yapmadığı sürece ben kimseyi kesinlikle üzmem!!! siz böyle iyice karşıt bir yorum yaptığınız zaman iyice fenalaşıyorum. kime nasıl güvenicem bana onu söyleyin? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Turbolinea daha birşey demiyorum arkadaşlar senle ilgili mizah yapmakta haklı kardeşim Bizde adama anlar diye cevap veriyoruz. Zaman israfısın valla "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Ersin7777 Yeni Üye Toplam 22 yazı | 10/10/2013 : 15:05:54 Turbolinea rumuzlu arkadaşım kaç yaşındasınız, hangi sektörlerde kaç yıllık deneyiminiz var bilemiyorum ama bu kadar abesle iştigal bir konu ile ilgili olarak bu forumu meşgul edebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum... Gidin kimden ne senedi alabiliyorsanız alın ama alıp alamadığınıza dair bile bu forumda bilgi paylaşmayın!!! Ersin Akgöz Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer | ||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 15:07:34 İnsan neyse karşısındakini de öyle zannedermiş.... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 10/10/2013 : 15:11:00 insanlar çok kötü niyetli...20 tl için bile insanlar yanlış yapıyor...bunu sürekli yaşadım... her iki insandan biri kötü niyetli...her türlü kötülüğü yaparlar... iş organizasyonunda paraysa para işin kendi kendine dönmesi çok önemli...bunun içinde caydırıcı güç olması lazım...sicil temiz ve kefilli senet olduktan sonra asla bir sorun olmaz düşüncesindeyim...sicili bozuk adamın seneti de işe yaramaz...sadece kefilsiz senette işe yaramaz. gerçi kötü birine düşersen kefilli de olsa işe yaramaz ama bir caydırıcı güçtür.insanlar çok ama çok kötü niyetli insanlar çok kötü niyetli...ben kimseye kötülük etmedim...şerefimle namusumla iş yapmak istiyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 10/10/2013 : 15:16:09 herkes düzgün olsa mesela böyle şeyleri düşünmezdim... mesela veresiye kesinlikle vermeyi planlayan biri değilim...veresiye versen kesinlikle geri alamazsın...çünkü veresiye isteyenlerin %80 ikötü niyetlidir geri de getirmezler...çünkü veresiye verenlere soruyorum yüzde kaçı geri getiriyor diye %80 i geri getirmiyor diyorlar. organizasyon konusunda sıkıntım var...insanlar çok ama çok kötü niyetli...para için her türlü kötülüğü yaparlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 15:17:22 sen ne iş yapmayı düşünüyosun valla merak ettim ... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
araba alım satım ve akaryakıt istasyonu kiralayıp çalıştırmayı planlıyorum... eğer ailem yardım etmezse ufaktan başlayıp mesela tüp satışı olabilir cebimde 35000tl civarında bir para var....zamanla 100.000tl yaptıktan sonra bir ticarete başlarım sanırım. şu an 4 senedir babamın lanet olasıca eczanesinde çalışıyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 15:28:20 Bırak senedi falan yapmak istediğin işin emsallerine bak sistemlerini incele Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Arkadaşlar bu yazıyı turboline için yazmıyorum sadece İş hukuku eğitimi almış ,forumun ciddiyetini düşünen biri olarak bilinçlendirme bilgilendirme amaçlı yazıyorum Okumayı seven arkadaşlarımla ve mantıklı arkadaşlarımla bilgilerimi paylaşayım dedim Artık bu konuda saçma sapan yorum yapan arkadaşlara tahammül edemiyorum Bu forum SEVİYELİ bir yerdir UNUTMAYALIM
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Akın AYDEMİR Yeni Üye Toplam 20 yazı | 10/10/2013 : 15:47:06 masal06 paylaşımın için teşekkürler.Umarım herkes payına düşeni almıştır.... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Yöneticilik | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Gözünüzü seveyim Forumu yaptığınız yorumlarla ve çöplüğe çevirmeyin Bilgilendirin bilgilenin araştırın ufkunuzu genişletmeye çalışın Bazılarının "ayranı yok içmeye tahtırevanla gider Wc ye" misali yorumları seviyeyi düşürüyor. Allahın nasip ettiği interneti gerekli bilgilerle doldurmak lazım ki gerektiğinde faydalanabilelim. SAYGILARIMLA "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
ayranı yok içmeye lafı benim için geçerli değildir.. ben sektördeki sıkıntıları anlattım bunun yolu da filo alım satımından geçtiğini söyledim.. icradan araç alabilsem ucuza burada demezdim filo alayım zaten zamanla filo sahibi olurdum. insanlar kötü niyetli olduğu sürece işyeri kurduğum zaman nasıl rahat uyayacağım kime nasıl güveneceğim? ve son olarak da...kötü %10 olsa %90 ı iyi niyetli olsa...senet almama gerek olmaz...ama kötü en az %50-60ı... beni eleştiriyorsun da...sen neden ilk kendine bakmıyorsun? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Teknik bilgi verdim anlamadın, izah etmeye çalıştım anlamadın, Artık birşey demiyorum Aaalaaamazzzsın senet filan aaalaaamazsınn hukuki olaraaak seni korumaaaazzz (Aslında işçyi senden korumak gerek) Yorumları okudum hep aynı şeylerden bahsedip duruyorsun Güvenmiyorsan güvenme kardeşim Bu saatten sonra daha ne diyeyim sana :(
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||