Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

Tarım Çiftçilerden Akıl İstiyorum

BaşlatanemrtrnYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazaremrtrn
Topluluk katkısı7 katkı
Profil alanıÖğrenci
Profil konumuDenizli, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Organik tarım okuyorum daha 1.sınıfım ve tarımla ilgili şeyler ypmk istyrm traktörüm alet hırdavatımda yok tarlmda yok kendime ait.ben diyorum ki bu yaz 10 dönüm yer kiralasam ufak ufak başlasam neyin nasıl ekileceğini bilmyrmişçilik trAktör vs hep kiralık yapacm acaba kazanırmıyım tütün falan dikilse tarla kiraladıktn snra sizce nasıl olur maliyeti nedir çiftçilikde tecrübeli olanlar yorum yapsın
Hjgbjhjhjkj

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 22Profil alanı ReklamProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Öncelikle bulunduğun şehir önemli, tütün biz küçükken çok yaptık, eskiden güzel karı vardı, gerçi şimdide iyi para ediyor diyorlar ama ben uzak dur derim, nedeni ise kesinlikle kalabalık bir ailenin işi dışardan yevmiyeli işçilerle kesinlikle işin içinden çıkılmaz, benden sana acizane tavsiye eğer alabilirsen toprak satın al ve uzun dönem için düşün ne olabilir ceviz ağaçları veya meyva ağaçları üzüm bağı yapabilirsin
En iyi meslek insan olmaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 7Profil alanı ÖğrenciProfil konumu Denizli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Teşekkürler.satın alack param olmadğndn ilk etapta kiralıycm en fazla dönüm başı 100 tl faln.denizli ilçelerinden bulacm tarlayı.muhtemelen domates biber var kafama yatan
Hjgbjhjhjkj

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 16Profil alanı ÖğrenciProfil konumu Viyana, Avusturya

Profil bağlamını gör →

sakin bulasma kardesim daha urunun filiz verdigini gormeden batarsin senin mazottan gubreden haberin yok sanirim oyle basit degil o isler traktor kiralamak falan topragi kendisinin olan kazanamiyor sen hic kazanamazsin kesinlikle uzak dur
Bahtsiz bedevi...

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Ö?renci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 49Profil alanı TicaretProfil konumu Muğla, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Öğrenci kardeşim hayallerin güzel ama bu yaz öyle bir risk alma derim, okuduğun bölüm zaten 2 yıllık, sen madem bu kadar ileri görüşlü, ticaret vs düşünüyorsun, zaten senin mecburi stajın olacak bölümünle alakalı, sen bu yaz stajını yap, yapmayı planladığın işi yapan büyük bir firmaya gir, fideciler olabilir,topraksız tarım yapan seralar olabilir, hem stajını yap,hem işleri öğren,hem kendine ilerde bu işi yapmayı düşünüyorsan güzel bir çevre yap, seneye okulun bitince zaten bayağı vaktin olacaktır. o zaman bol bol girişimlerde bulunursun işlere şimdi boşuna risklere girme hiç mantıklı değil. umudunu kırmak istemem başarılar dilerim... Fethiyeden staj vs istersen yardımcı da olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet