Sermayesiz İşler. . . - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Sermayesiz İşler. . .

bakmakgörmek
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
14/09/2006 :  14:54:17 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Ticaretle ilgili yazıma karşılık, sermaye ile iş yapmak kolay daha çok sermayesiz işlerde neler önerirsiniz diye yazılar aldım.

Türkiye hem iş cenneti hemde işsizlik cenneti bence !! Çalışmak isteyene iş çok,çalışmak istemeyene de hiç iş yok. Bizim ülkemizde 1980'den sonra çabuk kazan, hemen köşeyi dön ve hazıra konma kavramları çok gelişti.

Bu gün cari açık hala büyüyor. İthalatta önde gidenlerdeniz.Üreterek kazanmayı çoktan unuttuk ve unutturuldu.

Sermayesiz işlere örneklerim ise ;

1- yaşadığınız il ve konumunuz önemli..
2- simit, bulaşıkçılık, garsonluk, pazarcılık, şöförlük, benzin istasyonları,gazete dağıtımı vb.
BEB

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Mühendis
macromx
Editör

Toplam 146 yazı
15/09/2006 :  15:49:49 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Sermayesiz veya az sermaye ile iş arayan arkadaşlar için.

1-Merdiven silmek.
Bugün piyasada 40 ila 100 ytl karşılığında (merkeze ve şehire göre)bina aralarındaki
merdivenleri silebilirsiniz.
Eğer ben erkeğim bu iş bana göre değil derseniz keyif sizin.
Ayda 10 binayla 50 ytlye anlaşırsanız 50*10:500 ytl yapar.
Unutmayın ayda en az 4 defa veya 8 defa silmeniz gerekli.

2-Esnaf vitrin ve cam temizliği.
Sadece esnafların vitrin ve cam temizliğini yaparak para kazanabilirsiniz.Bir esnafın camını temizlemek ayda 50-100 ytl arası.
Haftada iki gün yapılıyor.Ayda 8 kere ücret bir aylık alınıyor.

3-Hazır poşet içecekler
Bir termos alıyorsunuz evde hazırladığınızsıcak suyu içine koyuyorsunuz.Toplu halde plastik bardak ve kaşık alıyorsunuz.
Ve başlıyorsunuz işe.İşimiz hazır içecekler sektöründeki tüm ürünleri müşteri ayağına sunmak.
çay,kahve,bitkisel çaylar,salep vs..
Hedef kitleniz taksiciler ve minibüsçüler olabilir.Mesela Üsküdardaki bir durakta hatırladığım kadarıyla minibüslerin işe başlama yerinde
çay ocağı var.Ama müşteri bekleme noktalarında yok.Aynı şekilde bu taksicilerdede durum böyle.Bir başka hedef kitle olarak pazar yerlerini seçebilirsiniz.
Sebze meyve ve elbise satan pazarcılarda müşteriniz olabilir.Ve tabii ki esnaflarıda unutmamak lazım.Etrafında çay ocağı yoksa.

4-Kendinize güveniyorsanız izinli pazarlama yöntemi uygulayabilirsiniz.Bir bayiye gidin bu mobilya sektörüde olabilir diğer bir sektörde olabilir.
Ve konuşun ben sizin ürünlerinizi tanıtmak için ev toplantıları düzenleyeceğim tanıtım standları kuracağım deyin.Ve karşılığında satılan üründen belli bir komisyon isteyin.
Analaşabilirseniz önce işi nasıl yapıcağınızı öğrenin.Ürün hakkında firma hakkında bilgiler edinin.Ve bir iş planı oluşturun.
Örneğin bir koltuk takımı tanıtacaksınız.Ürünü fiyatını ve yapılacak taksitleri iyice öğrenin.Ve pazarlamaya başlayın.Ayrıntıya girmek isterdim ama
uzun sürebilir.Farklı birkaç kategoride belirteyim.Bu işi dekorasyon yönündede uygulayabilirsiniz.Sizlere ilginç bir anımıda anlatayım.
Bundan 4 sene önce Praktikerdeki 19 ytl'lik çadırları alıp 40 ytl'ye satmıştım.(Lokanta tarzı yerlere.)Ve 50 adeti bu şekilde satmıştım.
Nasıl mı sattım.İlk önce ürünü alıp satmadım.Japonların (Jıt) Sıfır stoklu üretim sistemini biraz değişikliğe uğrattım.Sıfır stoklu sipariş sistemine
çevirdim.Ve ürünün resmini alıp insanlara gösterip siparişlerini aldım daha sonra gidip ürünleri alıp dağıttım.Praktikerdeki satıcının yüzündeki şok ifadeyi
hala unutamıyorum.Bu kadar çadırı ne yapacaksın!

5-Plastik doğramacılarla (pimapen-erpen bayileri gibi) ortak çalışabilirsiniz.Balkonları bilirsiniz birçoğu hala plastik doğrama çevrili değil.Plastik çevrili olanlarıda görmüşsünüzdür.
Alın size güzel bir fırsat.Önce plastik doğramacıyla komisyon anlaşmanızı yapın.Sonra gidin balkonunda plastik doğrama olmayan bütün evlere teklif yapın.
Aynı evlerde görüşme yapabildiğiniz evlerde balkondan bahsederken banyoyuda es geçmeyin.Küvet etrafındaki açık alandanda size bir iş fırsatı çıkabilir.

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : Diğer
erdinc910
Yeni Üye

Toplam 55 yazı
23/09/2006 :  23:20:18  Alıntı
arkadaşlar yazı yazarken önce bi okusanızda boşyere yer kaplamasa!!!
erdinc

Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Lefkoşa  |  Meslek : Gıda
teenwolf
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
25/12/2006 :  12:39:14  Alıntı

sporcu beslenme ürünleri pazarla**** 500ytl gibi minik bir sermaye ile iş çevirebilirsiniz.ilgili arkadaşlar mail atabilir.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Öğrenci
levent_th
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
01/01/2007 :  17:24:14  Alıntı
Sermayesiz islere ornek.
Boylesi guzel bir yaziya, kimseden olumlu bir cevap gelmemis olmasi, beni, benim haricimdeki herkesin bu isi cok iyi bildigi, tarzinda bir yoruma yonlendirdi.

Bence her kahvehane koselerine asilmasi gereken, cok guzel yazilmis bir yazi.

Yerleşim : Çin / Hong Kong  |  Meslek : İthalat / İhracat
akdeniz9967
Üye

Toplam 194 yazı
03/01/2007 :  15:54:14  Alıntı
arkadaşım al 50.000 ytl ye bir minibus kap ayda 3.000 ytl demişsin.
her iş bukadar kolay olsa keşke.ben turizm rehberiyim taşımacılar la da aram çok iyi.senin dediğin rrakamın yarısını NET kazansalar öp de başına koy.sezon 6 ay.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Turizm
zagaragasko
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
20/04/2007 :  20:57:17  Alıntı
güsel yazı macromx tam bir girişimcisin.istanbulda fırsat var aslindaya.

Yerleşim : Türkiye / Rize  |  Meslek : Serbest meslek
obur
Üye

Toplam 148 yazı
19/09/2007 :  06:55:53 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
İyide birşey söylemek istedim MACROMX e saygım sonsuz ama bu yazı ona değil mor fikirlere ait! Ama alıntı için çok saol! BakmakGörmek Arkadaşımıda tebrik ediyorum çok doğru bir mesaj bu isteyene iş var ama sen MÜDÜR olarak başlamayı planlamıyorsan!

Yerleşim : Türkiye / İZMİR  |  Meslek : Öğrenci
Ismail KIRTILLI

Yazar

Toplam 997 yazı
19/09/2007 :  06:58:44 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - obur
İyide birşey söylemek istedim MACROMX e saygım sonsuz ama bu yazı ona değil mor fikirlere ait! Ama alıntı için çok saol! BakmakGörmek Arkadaşımıda tebrik ediyorum çok doğru bir mesaj bu isteyene iş var ama sen MÜDÜR olarak başlamayı planlamıyorsan!

MACROMX zaten morfikirler.com'un sahibi, kardeş siteleriz, her iki tarafa da yazmış yani :)

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
zeynep_
Üye

Toplam 218 yazı
19/09/2007 :  11:08:30  Alıntı
:)))

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Tekstil
macromx
Editör

Toplam 146 yazı
22/09/2007 :  17:05:46 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
:)) macromx : morfikirler : Muhammet Ok.
Sağolun İsmail Bey artık her tarafa yetişemiyorum.Tabii ki suç bende çoğu kimse morfikirleri tanımıyor.Sanırım yakın zamanda kendimi tanıtmam gerekecek.

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : Diğer
obur
Üye

Toplam 148 yazı
27/09/2007 :  16:39:45 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Ozaman özür dilemek boynumun borcu! Özür dilerim Efendim!!

Yerleşim : Türkiye / İZMİR  |  Meslek : Öğrenci
burgaz esiri
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
18/03/2008 :  14:32:50  Alıntı
bende bulunduğum yerden makarna yada pilav yaparak satmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Yerleşim : Türkiye / Kırklareli  |  Meslek : Ev kadını
Goldenist
Üye

Toplam 964 yazı
18/03/2008 :  15:37:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Macromx yani sn Muhammed Ok Bey szin mor fikirlere güzel fikirlerimi yazdım ama yanıt alamadım. İnşallah burada daha çok destek alabilirim. yorumlarımda HandanS ı kullanıyorum.
Sizi burada görmek ve fikirlerinize bu sitede de rastlamak beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim.
HandanS
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Satış / Pazarlama
arcatera
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
17/09/2008 :  09:58:41  Alıntı
sermayis iş sahibi olunmaz olunursada illegal olur ama az sermaye ile iş kurulur ekmek teknenizde döner misal emlakçılık büyük bir paranız gitmez bir tabela bir ofis açarsınız tamamdır gerisi iş bitiriciliğinize kalmış

misal galericilik gene açarsınız bir dükkan az bir paraya ilk araba almadan komisyonculukla başlarsınız para yapdıkça arabada direk alıp artık kendinizde satmaya başlarsınız

bunun dışında işportacılık yapılabilinir her türlü ufak bir sermayeyle

5-6 milyar gibi bir paranız varsa 1 milyoncu tarzında bir yer açabilirsiniz

yani sermayesiz iş olmaz ama ufak sermayeyle çok fazla iş olur en azından büyümeye giden yolda bir başlangıç olur

örnek vermek gerekirse benim arkadaşım 10 yıl önce galerici açdı sıfır sermayeyle sadece dükkan açdı ilk komisyonculukla başladı milletin arabasını aldı otopazarlarında sattı komisyonnunu aldı sonra bir araba satın aldı iki araba satın aldı vel hasıl şimdi galerisinin önünde kendine ait sattığı 5 araba var artı rent a car işine girdi yani bir yerden başlamak bitirmenin yarısı gerçekden..

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
03/10/2008 :  09:32:53  Alıntı

komisyonculuk da ilginç bir iş kolu.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - arcatera
sermayis iş sahibi olunmaz olunursada illegal olur ama az sermaye ile iş kurulur ekmek teknenizde döner misal emlakçılık büyük bir paranız gitmez bir tabela bir ofis açarsınız tamamdır gerisi iş bitiriciliğinize kalmış

misal galericilik gene açarsınız bir dükkan az bir paraya ilk araba almadan komisyonculukla başlarsınız para yapdıkça arabada direk alıp artık kendinizde satmaya başlarsınız

bunun dışında işportacılık yapılabilinir her türlü ufak bir sermayeyle

5-6 milyar gibi bir paranız varsa 1 milyoncu tarzında bir yer açabilirsiniz

yani sermayesiz iş olmaz ama ufak sermayeyle çok fazla iş olur en azından büyümeye giden yolda bir başlangıç olur

örnek vermek gerekirse benim arkadaşım 10 yıl önce galerici açdı sıfır sermayeyle sadece dükkan açdı ilk komisyonculukla başladı milletin arabasını aldı otopazarlarında sattı komisyonnunu aldı sonra bir araba satın aldı iki araba satın aldı vel hasıl şimdi galerisinin önünde kendine ait sattığı 5 araba var artı rent a car işine girdi yani bir yerden başlamak bitirmenin yarısı gerçekden..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer
masal06
Üye

Toplam 2659 yazı
26/09/2009 :  16:36:01  Alıntı
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Satış / Pazarlama
hasancn34
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
23/10/2009 :  13:35:53  Alıntı
öncelikle sermayesiz iş kurmak fikri kişiden kişiye değişşede asla kurulmaz ve yapılmaz.Hangi işi yaparsanız yapın cebinizden 1 ytl den olsa çıkar.Ancak küçük sermayeyle iş kurulur.Cebinizde 10 ytl niz varsa bile iş sahibi olabilirsiniz.Nasılmı 20 kuruştan 50 tane çorap alır.1 ytl ye satıp 10 ytl yi 5 katlayabilirsiniz.yada 10 ytl ile 25 kuruştan 40 tane tesbih alıp 1 ytl ye yine satıp paranızı ufak ufak katlarsınız.Sermayesiz yapacağınız tek iş hizmet sektörüdür ki oda yukarda kağıtta belirtilmiş:)

Yerleşim : Türkiye  |  Meslek : Emekli
HKN.tm
Yeni Üye

Toplam 60 yazı
25/01/2010 :  18:17:13  Alıntı
sermayesiz olarak bir işletmede çalışıp para biriktirip belli bir şekile ve kıvama geldikten sonra işinizi kurabilirsiniz!!!öbür türlü kalkmanız çok zor ve bu sermayesiz işlerden daha zahmetsiz olur.ben kendi sermayemi toparlamak için çok bedeller ödedim..günde 19 saat 2 farklı işte çalışarak...sonrasında biriktirdiği sermayeyi (minimum harcama ile) biriktirerek ticarete başladım ve bildigim içinde çok çabuk yol aldım ok gibi fırladım yerimden.sayın macromix;verdiğiniz fikirler muhteşem fakat belli bir pazarlama statüsüne gelememiş insan pazarda çorap bile satamaz...

Yerleşim : Türkiye / Istanbul  |  Meslek : Tekstil
ozrengin
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
19/02/2010 :  21:42:23  Alıntı
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3367

sistemine üye olmanı ve sistemi incelemenizi www.uzmantedarikci.com online sanal alışveriş mağazasını incelemenizi tavsiye ederim
herşey gönlünüzce olsun

Yerleşim : Türkiye / Uşak  |  Meslek : Diğer
Bartoloucci
Üye

Toplam 1359 yazı
18/01/2012 :  17:28:05  Alıntı
http://tr.a-suaritma.com/p/kazan-kazandir.html
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer
Aydın özpelit
Yeni Üye

Toplam 35 yazı
18/01/2014 :  20:14:17 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
SERMAYESİZ İŞ ARAYANLAR BU İŞ TAM SİZE GÖRE

www.orisbolu.com www.oristelekom.ticiz.com/

Arayın , görüşelim AYDIN ÖZPELİT Sermaye bizden Çalışmak sizden 0535 735 91 64

Yerleşim : Türkiye / BOLU  |  Meslek : Fotoğrafçı
Aydın özpelit
Yeni Üye

Toplam 35 yazı
19/01/2014 :  22:39:17 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
BU TEKLİFE KULAK VERİN.......

Elektrik Satışı , Toplu SMS Satışı , Digitürk Başvurusu , Sabit Hat Taşıma Başvurusu , Online Şehirler Arası Otobüs Bilet Satışı , E-Ticaret , D-Smart , Sigorta hizmetleri gibi alış verişlerden gelir elde edebilirsiniz üstelik herşey ücretsiz üye zorunluluğu yok 5 kuruş dahi ödemek yok üyelik ücretsiz siz sadece ihtiyaçlarınızı karşılarken para kazanabilirsiniz nasıl mı
Sorente Nedir ?

İster ihtiyaçlarını karşılamak , ister ticaret yapmak düşüncesiyle sistemi kullanan tüm üyelerine kazancını pay eden bir Ticari Kuruluştur Sorente .

Nasıl çalışıyor ?

Firmamız bir çok alanda hizmet vermekte . Siz veya dostlarınzı ihtiyaçlarınız için bizi tercih ettiniz . TEŞEKKÜRLER . Ayrıca firmamızın kazanç elde etmesini sağladınız . O zaman bu alışveriş ile başlayan dostluğu devam ettirelim . Ve ticarete dönüştürelim . Firmamıza ne kazandırısanız % 60 ını sizinle paylaşalım . Paylaşalım ki ticaretimiz artsın , kazancımız artsın . Unutmayın sistemimize üye olmak her hangi masraf zorunluluk getirmemektedir
Ne Kazandırıyor ?

Sistemin Her Elde Ettiği Kazanç Öncelikle Vergi Kısmından Arındırılır Kalan Kısım Sorente % 40 Ticaret Platformu % 60 olacak Şekilde Dağıtılır .

Sorente Sistemine Üyelik Tamamen Ücretsizdir.Sorenteye üye olmak için muhakkak bir sorente üyesi tarafından davet edilmeniz gerekmektedir.Size gelen davet ile birlikte üyelik kaydınızı doldurur,doldurmaz hem sms olarak hem de mail olarak bilgileriniz anında gelmektedir.Daha sonra bilgileriniz le giriş yaparak sorente sistemin kullanmaya ve tüm detaylarını incelemeye başlayabilirsiniz.

NOT: ARKADAŞLAR ÜYE YAPMA ZORUNLULUĞU YOK İLLAKİ PARA KAZANMAK ZORUNDA DA DEĞİLSİNİZ SADECE İHTİYAÇLARINIZA HARCADIĞINIZ PARANIN BİR KISMI SİZE GERİ DÖNÜYOR O KADAR DİYELİMKİ BİR ŞEHİRDEN BİR ŞEHİRE GİDECEKSİNİZ SİZ VEYA AKRABALARINIZ VEYA ARKADAŞINIZ ALACAĞINIZ BİLET 50 TL İSE SİZE 3 LİRA 5 LİRA TEKRAR ÖDENİYOR. 3 LİRA 5 LİRANIN ÖNEMİ YOK DEMEYİN SADECE 1 KEREYE MAHSUS DEĞİL VE SADECE ONLİNE OTOBÜS İLEDE SINIRLI DEĞİL BU SİSTEM İLERDE DAHA BİRÇOK HARCAMALARINIZLA KAZANACAKSINIZ.

Kullanıcı Davetiye Linkiniz :
http://www.sorente.com/Davetiye.html?uref=mudurnufoto

Yerleşim : Türkiye / BOLU  |  Meslek : Fotoğrafçı

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

10.58 saniye.
11:01:20, 11 Kasım 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım