Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhraç Fazlası Havlu-bornoz Alım Ve Satımı

BaşlatanserkankoyuncuTarih24/05/2010 03:56:12Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar çalışmış olduğum işyerinden geçen ay ayrıldım ve nasip olursa artık kendi işimi yapmayı düşünüyorum 15-20 bin civarı sermayem var yapmayı düşündüğüm iş burdaki fabrikalardan ihraç fazlası ürünleri alıp satmak genelde ev tekstil ürünleri havlu bornoz masa örtüsü perde nevresim takımı gibi. oldukça güzel bir iş ve para kazandıracak bir iş malı ucuza bulmakta sorun yok yok heryer fabrika sorun bunu pazarlayabileceğimiz ve satabileceğimiz yerler bu işle ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum hepimize hayırlı nasipler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhabalar ben beş altı bin adet minumum 380 gr. 2. kakite ihracat fazlası havlu arıyorum saygılar
filiz

Yerleşim Türkiye / YsviçreMeslek Ythalat / Yhracat
Üye413 yazı
bana metrekaresi 500 gram olan 50x90 50x100 ve 70x140 pastel renk havlu lazim. 5 ton alacagiz. %35-40 pesin geri kalani 75 gun cek olacaktir. ihtiyacimizi tedarik edebilecekseniz resim ve fiyat bilgisi lutfen.

cosmostextil@hotmail.com
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Selam Filiz Hanım,

Uluslararası çapta markalı üretim yapıyoruz. İhtiyacınız devam ediyorsa kilosu 18 TL'den (% 100 pamuk) ihraç fazlası verebiliriz. 2. Kalite 15 TL'den temin edebiliriz.
Tugay Toydemir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye105 yazı
bence yalnış düşünüyorsun. yazmışsın ucuza almakta sorun yok. önemli olan satacak yer bulmak. en büyük hata sen malı ucuza al ben bunu satıyorum de zaten seni bulurlar. pazarcılar / spotcular /internet / hepsi elinin altında sen önce malları ucuza bul. gerisi gelir.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye116 yazı
elimde 10000 adete yakın pike pecete (kurulama bezi) bulunmaktadır henüz boyaheneye girmedi müsterinin talebine göre renk calısması yapabiliriz suan malımız ham olarak sadece dokuması yapılmıstır talep edene cazip gelene bana mail yoluylan ulassın tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
2.Cİ KALİTE YÜZ HAVLU ARIYORUM KİLO İŞİ OLABİLİR PAZARCILARA SATIYORUM SAMSUNDAN BU İŞLE OĞRAŞAN ARKADAŞLAR VARSA BANA CEP NUMARASINDAN DÖNÜŞ YAPABİLİRLER TANE FİYATI 1.50KRŞ GECMEYECEK ŞEKİLDE OLMALI TEL:05414300048

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar müşterisi hazır yurtdışına 2. kalite bornoz havlu, plaj havlusu ihtiyacımız var. İlk sipariş 20 ft container. Uygun fiyat verecekolan üreticilerle çalışmak istiyoruz.

Lütfen : 332 265 45 49

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
inanalım mı ? ya gerekli katılım olmazsa ??
Aylinn Setaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye11 yazı
Uygun fiyatlı kaliteli havlu olursa dönüş yapabilirsiniz...
Mysterious Rowboater

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye120 yazı
Merhaba, düz beyaz otel için banyo havlusu ve yine otel için düz beyaz el havlusu arıyorum? uygun fiyat olursa yurt dışına yüklü miktarda almak isteriz. cevap için hcingir@yahoo.com selamlar.
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye46 yazı
merhaba,

1.kalite düz beyaz otel tipi kaliteli 50x90 ve 70x140 havlu üretimimiz mevcuttur.

ayrıca 2.kalite süper lüx havlularımız bulunmaktadır. aşağıdaki linki inceleyerek görebilirsiniz.

info@dadyatekstil.com mail adresi ve www.dadyatekstil.com sitesinden bize ulaşabilirsiniz.

fiyatlarımız uygundur.

www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-toplu-satis-2.kalite-stok-super-luks-havlu-349842668/detay/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-toplu-satis-2.kalite-stok-super-luks-havlu-349842668/detay/
KAAN GÜNER

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - filiz karacan
merhabalar ben beş altı bin adet minumum 380 gr. 2. kakite ihracat fazlası havlu arıyorum saygılar

filiz hanım merhaba,

2.kalite ürünlerimiz bulunmakta, fiyatlarımız uygundur.

info@dadyatekstil.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
KAAN GÜNER

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
merhaba ben suleyman iranda yasiyorum uygun fiyata urunlerinizi varsa yollayin satisini yapalim 0098 914 107 3681 den whatsappdan goruselim.
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama