İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Pazarciliktan Anlayanlara Sorum Var. .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumF
Yeni Üye89 yazı
T
Yeni Üye72 yazı
F
Yeni Üye89 yazı
Zabita dumanli bir ise izin veriyor mu onu merak ediyorum
N
Yeni Üye16 yazı
aaaa
Z
Üye385 yazı
sayın Nahya pazarda satış fiyatınız nedir kurtarıyormu?kar marjınız % kaç civarındadır.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - nahya Kardeş ben ev yapımı salça satıyorum salça işinde çok güzel para var.istanbulda bu iş çok güzel gider ankarada iki müşteri var çok da güzel paralar kazanıyorlar salça orjinal ve kendi ürünüdür oldugu için aracı yok ve fiyat dogal olarak uygun oluyor.yapmak istersen ayhanagcabay@hotmail.com maili atabilirsin |
N
Yeni Üye16 yazı
Kilosu 8tl ister 1 Kilo ister 1 Ton al istediğin yere gönderirim bitene kadar garanti bozulursa yerine yenisini gönderirim bu zamana kadar olmadı ama olursa sorun olmaz.
aaaa
F
Yeni Üye89 yazı
Birsey soruyoruz biri gelip kendi reklamini yapar konu dagilir sorumuz gume gider..
F
Yeni Üye89 yazı
Hala sorumu cevaplayacak birilerini bekliyorum
A
Üye574 yazı
arkadaşım zabıta izin vermez, ben seyyar satıcılıktan işadamı olmuş birisiyim, yıllarca mahallelerde sebze meyve sattım, ona bile yeri gelip müdahale ettiler, ama çok para var bu işte orası ayrı, gelelim senin soruna, pazarda zaten bu işi yapanlar vardır, seni sokmazlar, pazarın mafyası vardır, sıcak para döndüğü için seni sokmazlar, şevkini kırmak istemem, yaklaşık 25 sene kadar seyyar mahallelerde sebze -meyve sattım ama bir gün pazara giremedim, işin gerçeği bu, başarılar dilerim, ama ehliyetin varsa, bir kartal al eski model arkasına doldur meyve-sebze, mahalle mahalle gez sat, sokak aralarına pek zabıta birşey demez, televizyonda haberlerde filan bazen gösteriyor görmüşsündür sende zabıta seyyar satıcılara müdahale etti diye, o tutupta ana caddeye pazar yeri gibi kurulursan, zabıta müdahale eder.
F
Yeni Üye11 yazı
ferit selcuk arkadasim inan basin beladan kurtulmaz
adam picaklamaya kadar yolu var sermayen yoksa
copten karton naylo. Topla
kilosu 80 krs plastigin simdilik gunde 50 kilo topla aah beraket versin
harcliksiz parasiz kalmazsin
Saygilar
F
Yeni Üye89 yazı
eywallah. tşkr ederim. filinta38 ve ankara2929..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz