Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhraç Fazlası Havlu-bornoz Alım Ve Satımı

BaşlatanserkankoyuncuTarih24/05/2010 03:56:12Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar çalışmış olduğum işyerinden geçen ay ayrıldım ve nasip olursa artık kendi işimi yapmayı düşünüyorum 15-20 bin civarı sermayem var yapmayı düşündüğüm iş burdaki fabrikalardan ihraç fazlası ürünleri alıp satmak genelde ev tekstil ürünleri havlu bornoz masa örtüsü perde nevresim takımı gibi. oldukça güzel bir iş ve para kazandıracak bir iş malı ucuza bulmakta sorun yok yok heryer fabrika sorun bunu pazarlayabileceğimiz ve satabileceğimiz yerler bu işle ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum hepimize hayırlı nasipler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhaba,
Eğer ürün çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz, satış konusunda belki birşeyler yapabilirim.
Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
piyasa da 6 lira ve üzerinde fiyatlara kilo ile havlu çok. 2a kalite havlunun kilosunu 5 liraya satabilecekseniz bu iş peşin olarak çok güzel olur sizin adınıza.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Otomotiv
Yeni Üye29 yazı

5 liraya havlu satmak birde ondan para kazanmak şuan için çok zor.iplik fiatları inanılmaz yükseldi.ancak 3. kalite olabilir sizin dedikleriniz onuda kime satıcaz

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye63 yazı
havlunun belli bir piyasası oluşmuş ve hurdası belli paralara gidiyor. fabrikacı da bunun farkında. o yüzden bana sorarsanız denizli den dikilmiş ürünleri değerlendirmeye çalışın..

bundan 3 yıl kadar önce kaynak textilden blend marka defolu-defosuz kot, çeşitli t shirtler ve deniz textil den de penye ürünleri çok uygun fiyatlara satmak üzere almıştım. zaten denizlidesiniz. bu fabrikalardan birer numune alıp internetten toplu satmayı deneseniz bence hem başarıya ulaşır hem de sermaye bağlamadan para kazanmış olursunuz.

Yeni Üye29 yazı
doğru sölüyosunuz ama kaynak tekstilin fiatları yüksek gibi geldi bana marka ürünler ama sanki dahada aşagısında fiat var gibi piyasada deniz tekstilden sonuç alamadık depocu arkadaşı bağlamışlar sanırım anlaştığı firmalar varmış.
sayın tetra bu işten anlıyorsunuz sanırım kaynak tekstilde kotların kaprilerin fiatları 12 liradan başlıyor tshirtler budy ler de 8 liradan bu fiatlar iyimidir sizce alıcı bulurmuyuz

Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar... Denizli`den ihracat fazlası olan işlenmemiş havlu temin etmem gerekiyor. (kendi atölyemde işlemek üzere) Bu satışın yapıldığı pazar varmış sanırım ya da belirli fabrikalar var mı bildiğiniz??? yardımcı olursanız memnun olurum..

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar... Denizli`den ihracat fazlası olan işlenmemiş havlu temin etmem gerekiyor. (kendi atölyemde işlemek üzere) Bu satışın yapıldığı pazar varmış sanırım ya da belirli fabrikalar var mı bildiğiniz??? yardımcı olursanız memnun olurum..

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye63 yazı
yok abi sen bin li adetlerle mal alıcaksın. defolu pantolon seçme alacaksın 5 tl. t shirt markasına göre ağırlığına yerine işçiliğine göre en fazla 6 tl. kaynak textilin fabrika deposundan alacaksınız malı. kaynağın merkezde otoparkın karşısında eski hamam dan bozma bir mağazası var oradan değil. fabrikadaki depocu dan. yanlış hatırlamıyorsam ismi veli. uzun boylu alnı hafif açık bir adam. bu paralardan daha yüksek paralara parti malı alınmaz. bunlar da marka ürünler için önerdiğim en yüksek paraları. yoksa imalattan 1.5 liraya t shirt çok var piyasada..

Yeni Üye29 yazı
evet kardeş veli benim babamın teyzesinin oğlu daha geçen gün yanındaydık.ama tekrar bir uğrucam yanına yarın öbür gün.bu arada tetra sen otomotiv işiylemi uğraşıyosun

Yeni Üye63 yazı
evet eskiden textil işi yapıyordum. şimdi oto alım satım ve kiralama işiyle meşgulum.

Yeni Üye29 yazı
tekstil işini neden bıraktınız acaba bende oto alım satım düşünüyorum bu konuda yardım edermisiniz bana peki

Yeni Üye63 yazı
textil işini bırakmak zorunda kaldım yoksa kazancım güzeldi ve mal bulmada sıkıntım yoktu. şubeler açmayı planlarken diğer işim olan toptan elektronik işinde bir kaç yerde param takılınca dükkanlarımı devretmek durumunda kaldım. elde avuçta birşey kalmayınca 300 liraya pamuk helva makinası aldım. sabahtan akşamüzeri 5 e kadar pamuk helva ürettim. 5 ten sonra da bakkalara standı ile satmaya çıktım. fakat bu iş sadece kışın olduğu için (çünkü sıcakta ambalajında eriyor) yazın da para kazandıracak bir işler yapmam gerekiyordu kredilerimi ödeyebilmem için. sonra oto kiralama daha sonra da oto alım satım işin e başladım. araba alım satım işinde yardımcı olmak isterim ama bu iş tam çakalların cambazların işi. yani anlamak gerekiyor arabadan. aldım sattım zor oluyor. araçlarda binbir kusur çıkıyor. mesela koniks te görüyorum girişimciler yazmış sahibinden.com da çok hesaplı paraya arabalar denk geliyor diye. mesela 20 bin liralık bir araba değerinin 2 milyar altındaysa ve internette satılmayı bekliyorsa o araba kazalıdır ya da taksi çıkmasıdır. çünkü satılacak derecede düzgün arabayı o paraya galerici her zaman alır. ben buradan konya ya doblo almaya gittim. adam arabada 2 parça boya var değişen yok diyor atladım gittim konya ya. gitmeden önce de defalarca söyledim bak abi ben arabadan anlarım işim bu kusuru varsa soyle üzme beni yollarda. dediğimin dışında bir şey yok dedi. gittim arabaya baktım arabanın sol duvar kapılarla beraber değişmiş. değiştiren de becerememiş araba ben kazalıyım diye bağırıyor. adama döndüm dedim bu araba kazalı sen ne dedin bana? adam pişkince cevaplar veriyor konuşmalarından anladığım kadarıyla da alıp satıcı. yani bu piyasada sizi 500 km den yalanlarla sizi getirtecek insanlar var. aracın pazarlığını yapıyorsunuz araç orjinal deniyor servise gösterip paranı veririm diyorsun ama satıcı adam servisteki adamı bağlamış. sen arabaya baktırırken bir göz atıyor kazalı arabayı orjinal diye sana aldırıyor. zor bir iş mutlaka kendiniz anlamanız lazım. yardımcı olmak isterim ama durum bundan ibaret..

Yeni Üye29 yazı
tetra çok haklısn ama bak ne güzel örnek vermişsn kendinden sıfıra düşmüşsün ve tekrardan azimle kendin bişiyler yaparak şuanki durumuna gelmişsin umarım dahada iyi olur daha da çok kazanırsın.allah yolunu herzaman açık etsin.bende sen ve senin gibi arkadaşları kendime örnek alıp artık kendim bişiyler yapayım derdindeyim.yaklaşık 12 yıldır pazarlama sekteründeydim.bakkal market kanallarında.artık kendim bişiyler yapmak istiyorum.çünkü biyerde çalışarak ayda 1000-1500 arası kazanabiliyorum ama bu şekilde eğerki nasibimiz varsa tabi gerek tekstil işiyle gerek araba alım satımıyla en azından bu rakamları kazanabilirim diye umut ediyorum.araç işini biliyosun yeri geldiğinde 1000-1500 sadece bir araçtan kazanıyosun.ben 2 tane araba pazarlığın yaptım.93 doğan slx 6250 ve 93 toyota xl 1,3 7000 ikiside tüplü bu arabalardan ekmek yermiyiz sence kardeşim.tavsiyelerini ve önerini bekliyorum.1 oğlum var eşim hamile 2. geliyor. onlara rahat bir hayat sunmak istiyorum.maddi olarak çok iyi olmasa bile en azından aile ortamını çok güzel yaşatmak istiyorum nasip olursa.yardımını bekliyorum kardeşim

Yeni Üye63 yazı
abi saolasın iyi niyetlerin için. allah hepimizin yardımcısı olsun. 1,3 toyota ağır satılır almana deymez. 93 doğan 6,250 iyi fakat araba düzgün mü. güzeli 7 lirayı her zaman yapar. bir de doğan ne kadar düzgün olursa olsun metaalik renk olucak. tutulanı o. metalik bordosu, yeşili hızlı satılır. beyazı siyahı daha ağır satılır.

ben yakın zamanda ithal briket mangal kömürü getiricem. il bazında bayilik görüşmeleri yapıyorum. bu işi de düşünürsen sana yardımcı olurum. istersen oradaki piyasasını araştır briket kömürün sonra ben sana benden alacağın fiyatı sunayım. gerçekten kazançlı ve sürümlü bir iş. ben olmayacak işe alana da satana da kazandırmayacak işi yapmam. değerlendir derim..

Yeni Üye29 yazı
tamam kardeş irtibatı koparmayalım ozaman doğan bordo renk komple boyalı kapı kolları krom kaplama yapılmış resimlerde gayet güzel ve toplu duruyor ama yakından görmek lazım tabi mail adresim serkan_koyuncu_411@hotmail.com tel no 5343671510 görüşelim kardeşim

Yeni Üye63 yazı
tamam ben iletişim bilgilerini kaydediyorum. ithalatı gerçekleştirme esnasında mail atar bilgilendiririm seni. doğan denizli de ya da yakında değilse hiç gitme. parası hesaplı düzgün araba olsa kalmaz bu fiyatlara

Yeni Üye29 yazı
tamam görüşürüz doğan konyada

Yeni Üye2 yazı
slm ben istanbul bayrampasada yasıyorum.iplik ve kumas alım satımı yapıyorum.
bornoz havlu ve nevresım takımları alım satımı da yapıyorum.bilginize
tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
selam mallar halen duruyorsa elinizde bu konuda görüşmek isterim sizinle. ve adetlerini alabilirsem sevinirim. iyi günler...
yasemin gül ışık bayındır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye270 yazı
mrb
serkan kardeşim ben bursadan yazıyorum beni ekle daha detaylı görüşelim.bende aynı işi yapıyorum
5366626316
andehab@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
andehab seni ekledim kardeş görüşürüz
5343671510

Üye108 yazı
serkan bey bende tekstil işi yapıyorum ama eski zevki kalmadı herkes bu işe daldı. piyasada mal bulmak bile zor hale geldi. satanda peşin satıyor. ürün temini konusunda yanlış yol izliyorsunuz bence. kaynak kendi satış mağazaları olan bi kuruluş. daha küçük pazar bulmakda zorlanan firmalarla çalışmanız daha karlı olur. ama bu aralar iplik aldı başını gidiyor ben ara verdim şimdilik. antalyada 4 adet 5 yıldızlı oteli olan ve bu sene 5. si yapılacak olan oteller grubundayım. satınalma ve depo sefi olarak. firmanın tekstil ayagına ben bakacağım. ayrıca burdada bir sürü otel var onlarla da irtibata gecmeyi düşünüyorum gerekirse bir büro açıp otellerin burada irtibat kurabileceği mekan oluşturmayı düşünüyorum. önümüzdeki sezon için şimdilik hazırlık yapıyorum. iyi günler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Turizm
Yeni Üye13 yazı
Merhaba Arkadaslar Avusturyadan yaziyorum avusturyada ihrac fazlasi textil ürünleri pazarlamayi düsünüyorum, bunun yani sira otellere havlu satisini yapmak istiyorum, kaldigim bölge turistlik bir bölge ve cok sayida otel bulunmakta avusturyali bir sirket var dagitim yapan ve havlular denizliden geliyor fikir alis verisinde bulunursak sevinirim, bir yerden baslamak gerek istemek basarmanin yarisi demektir sanirim.

Yerleşim Avusturya / LustenauMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tetra
abi saolasın iyi niyetlerin için. allah hepimizin yardımcısı olsun. 1,3 toyota ağır satılır almana deymez. 93 doğan 6,250 iyi fakat araba düzgün mü. güzeli 7 lirayı her zaman yapar. bir de doğan ne kadar düzgün olursa olsun metaalik renk olucak. tutulanı o. metalik bordosu, yeşili hızlı satılır. beyazı siyahı daha ağır satılır.

ben yakın zamanda ithal briket mangal kömürü getiricem. il bazında bayilik görüşmeleri yapıyorum. bu işi de düşünürsen sana yardımcı olurum. istersen oradaki piyasasını araştır briket kömürün sonra ben sana benden alacağın fiyatı sunayım. gerçekten kazançlı ve sürümlü bir iş. ben olmayacak işe alana da satana da kazandırmayacak işi yapmam. değerlendir derim..

Mangal kömürü hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim..bunyamin42@hotmail.com
Niyet hayır,akıbet hayır...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye273 yazı
selam kazakistan almaatada bornoz toptancılığı yapıyorum uygun fiyatlı düzgün malı olan varsa pazar purobleminiz olmaz beraber hareket edebiliriz 5 senedir bu pazardayız msn adresimden ulaşabilirsiniz iyi çalışmalar ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
slm bende aynı işi yapmak iştiyorum çok ii düşünmüşsün ben peki bu fabrikalara nasıl ulaşabilirim bana yardım ederseniz sevinirim en azında n fabrikaların numaralarını alırsam çok ii olur

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye2 yazı
slm bende aynı işi yapmak iştiyorum çok ii düşünmüşsün ben peki bu fabrikalara nasıl ulaşabilirim bana yardım ederseniz sevinirim en azında n fabrikaların numaralarını alırsam çok ii olur

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye2 yazı
Ben Latinamerika'da Sili'de ticaretle ugrasiyorum ve ihracat fazlasi havlu ticareti isine de girmek istiyorum..Cevaplarinizi bekliyorum.
Turkuaz
Zekeriya INAN
+5626894046
+56971388048

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Herkese selam arkadaşlar Denizli merkezde tekstil ticareti yapmaktayız.İmalat ve stok satışlarımız mevcuttur.
Her türlü havlu,bornoz,bornoz seti ve diğer ürünlerde en uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz.
internet sitemiz
www.toptanstokhavlubornoz.com

e-mail:musti363@hotmail.com
Mustafa KÖKSAL 0545 413 3757
İlgilenen arkadaşlar internet sitemizi ziyaret edebilir(sitedeki fiyatlar parakende fiyatlardır,toptan fiyatlar için lütfen arayınız) yada daha detaylı bilgi almak için e-mail gönderebilir yada telefonla ulaşabilir.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ymalat