İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çok Düşündüm, Taşındım, Ticarete Atılıyorum . . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumR
Üye1714 yazı
04/11/2008 : 03:16:18#1
Web sitesi
Alıntı
beyaz bir önlük, beyaz eldivenler, beyaz bir şapka..
ikinci gün ise bir parka gidebilirsin. paylaço şapkası ile çocukların dikkatini çekip büyüklerine birşeyler satabilirsin.
ufak takımların maçlarına gidebilirsin.
araba pazarlarına gidebilirsin.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
S
Yeni Üye9 yazı
R
Üye1714 yazı
04/11/2008 : 03:50:47#3
Web sitesi
Alıntı
insanlar işin inceliklerine dikkat ediyorlar. bunlar fırsat çünkü herkes buna dikkat edemediği için kaybediyor. sende bunları fırsata çevirebilirsin.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
R
Üye1714 yazı
04/11/2008 : 03:51:55#4
Web sitesi
Alıntı
M
Üye326 yazı
serhat sen başladığın zaman neler yaptığını bize yazarsan bizde sana ona göre yorumlar yaparız. Ayrıca bu işi ıstanbulun neresinde yapacaksın öğrenebilirmiyiz. en önemlisi ürünleri satarken tamamen hijyen kurallarına uymak zorundasın yaksa müşterin kaçar. Allah bol kazançlar nasib eder inşallah
fast food
Y
Yeni Üye42 yazı
evet hijyen çok önemli farkın bu olmalı...bir süre yer araştırması yaptıktan sonra en uygun yeri sabitlemek yada belli günlerde belli sabit yerlerde olmak iyi olur. mesela her haftaiçi sabah devlet dairesi önü, öğlen belli bir okul civarı, her haftasonu oto pazarı gibi... serhat nasıl bir motor aldın acaba merak ettim motor camekanı ile komple sana kaça mal oluyor? sndviçleri sen mi yapacaksın yoksa anne elinden mi çıkacak? :)))
I
Üye406 yazı
BANA SATARSAN HERKESE SATARSIN.
Ben dışarıdan sandwiıch almam ama almam için gerekli olan kriterler:
Satıcının temiz giyimli mümkünse önlüklü olması lazım.
Satıcının sol eli ile parayı sayıp vermesi ve eldivenli sağ eli ile de sandwıchı teslim etmesi gerekli eğer ki Sandwıchın üzerinde naylon ambalaj yoksa.
Sandwıcte ki et ve et ürünlerinin markalı ürün olduğuna dair ilgili firmaya ait stikerin kullanılmasında fayda var.
Nerelerde sandwıchı tercih ederim.Stadyum girişi./Öğlen molasında park vs.. / deniz taşıtı / tren -otobüs istasyonu / er-erbaşın yoğun olduğu bazı kesimler-kapısında uzun kuyruk oluşan alanlar-adliye binaları- bazı emniyet müdürlükleri-
Ben dışarıdan sandwiıch almam ama almam için gerekli olan kriterler:
Satıcının temiz giyimli mümkünse önlüklü olması lazım.
Satıcının sol eli ile parayı sayıp vermesi ve eldivenli sağ eli ile de sandwıchı teslim etmesi gerekli eğer ki Sandwıchın üzerinde naylon ambalaj yoksa.
Sandwıcte ki et ve et ürünlerinin markalı ürün olduğuna dair ilgili firmaya ait stikerin kullanılmasında fayda var.
Nerelerde sandwıchı tercih ederim.Stadyum girişi./Öğlen molasında park vs.. / deniz taşıtı / tren -otobüs istasyonu / er-erbaşın yoğun olduğu bazı kesimler-kapısında uzun kuyruk oluşan alanlar-adliye binaları- bazı emniyet müdürlükleri-
S
Yeni Üye9 yazı
vallla arkadaslar yorumlrınız cok güzel evet önce hijyen kurallarını uygulayacagım bugunde romork siparişini verdim romorkun içinede metalişli camekanlı tezgahı uyduracam aslında ben profesyonel bir aşçıyım ve çalısmaktayım ben bu işi sabah 7 ile 11 arası sadece kahvaltı amaclı satacam ve istanbul büyükçekmece civarı ve beylikdüzü bakırcılar san sitesi girişinde bu işi yapmayı düsünüyorum cevresinde bir dükkan yok ve e5 cepheli olmasıda ayrıca bir avantaj motorumun markası kanuni seyhan romork ise arkadan cekişli çelik metal kannatimce güleryüz kaliteli ürün uygun fiyat politakasını uygularsam bu işten bişier kazanacam bu arada ürünlerim 18 cesit tatlı sandwich 18 tuzlu sandwich ve sandwich motorunun üstünede ısıklı bir şık tabela yaptıracam yani ve isimde tonton kahvaltı olacak arkadaslar cuma günü allah nasip ederse yetişirse baslayacam allah hepinizden razı olsun yeni fikirlerinizi bekliyoru ve sizede basarıyı ve basarasızlıgı anlatacam sagolun var olun
S
Yeni Üye9 yazı
ayrıca terzioğlunun yaptıgı samimi yorumlardan dolayı tesekkür ederim
A
Yeni Üye32 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - serhat1983 allah hepinizden razı olsun yeni fikirlerinizi bekliyoru ve sizede basarıyı ve basarasızlıgı anlatacam sagolun var olun |
N
Yeni Üye86 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - aaydoogduu hani hç bişi anlatammışın : )
|
Parayı buldu demekki :) bi daha uğramamış buralara..! :)
M
Üye149 yazı
allah gönlüne göre versin arkadaşım
Sanmaki Sende Dert Var Sendeki Derdi Nimetten Sayanlar Var.
T
Yeni Üye15 yazı
Aradan üç sene geçmiş merak ettiğimden akıbeti ne oldu acaba?
M
Yeni Üye84 yazı
15/08/2012 : 15:53:24#14
Web sitesi
Alıntı
Parayı vurdu sanırım, artık buralara girmediğine göre :-)
Ö
Yeni Üye56 yazı
Arkadaşlar serhat parayı buldu.buralarda boşuna aramayın.hawaiide tatilde diyolla...
I
Yeni Üye13 yazı
08/10/2016 : 23:23:01#16
Web sitesi
Alıntı
Darısı başımıza diyelim o zaman :)
F
Yeni Üye11 yazı
Bence motora benzin parasi bulamamistir
istanbul gibi bi yerde ozellikle sandvic markasiz
Parasi olan cafelerde yiyiyo :))
istanbul gibi bi yerde ozellikle sandvic markasiz
Parasi olan cafelerde yiyiyo :))
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz