Yeni Üye Toplam 37 yazı |
| |||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
artist Yeni Üye Toplam 8 yazı | 18/09/2010 : 17:05:09 Alıntı
biz cin den yedek parca ithalatı yapıyoruz fakat ben bu konuda biraz yeniyim. Satıcıyı bulduktan sonra izlemem gereken yollar nelerdir? fob veya cif ile olacak ya işlemlerin sırası ne sekilde olmalı Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
baytrade Üye Toplam 127 yazı | ticaret ticaret ticaret Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emekli |
onurkoniks Üye Toplam 310 yazı | 02/10/2010 : 20:00:40 Alıntı
Merhaba, yurtdışından gümrüksüz gelen, 150 euro'yu aşmayan malları yurtiçinde kayıt altında satmamın imkansız olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de öyle mi? Çünkü sonuçta gümrüksüz gelebilmesi için 150 euroyu aşmaması ve ticari amaçla olmaması gerekiyor. Ben o malın faturasını muhasebede mal alımı diye gösteremem çünkü gümrük vergisi olmadığı için olmaz diye düşünüyorum. Yorumlarınızı alabilrsem sevinirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
FADLAN Yeni Üye Toplam 42 yazı | 05/10/2010 : 11:58:12 Alıntı
ols Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 05/10/2010 : 12:45:05 Alıntı
GÜMRÜKSÜZ GÖNDERMENİZ SÖZ KONUSU DEĞİL HER ŞEKİLDE GÜMRÜKLÜ GÖNDERMELİSİNİZ murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Uffie Üye Toplam 102 yazı | 05/10/2010 : 22:19:02 Alıntı
Merhabalar Ahmet bey. Yurtdışına kayısı ihraç etmek için izlememiz gereken yollar nedir?Özellikle Abd için ne gibi kurallar,yönetmelikler söz konusudur? Teşekkürler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
johnalp Yeni Üye Toplam 3 yazı | Ahmet bey merhaba, İtalyadan indirme kaldırma hareketleri yapabilen transpalet getirmeyi düşünüyoruz. Kendi araştırmalarımızla ürünün 8709.11.90.00.00 GTİP'ine girdiğini, %18 KDV ve %4 ÖTVsi olduğunu bulduk. Öncelikle bu bilgiler doğru mudur? 2. olarak da herhangi bir teknik servis ile anlaşmak gerekli midir(ürün garantili 1 yıl) bu konuda bilgi verebilirseniz seviniriz. Hayatınızda başarılar, Teşekkürler. Canalp Gündoğdu Makina Mühendisi Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Mühendis |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 19/10/2010 : 16:16:05 Alıntı
Merhabalar İthal edeceğiniz transpalet elektriklimi yoksa kol gücüyle kaldırma yapan hidroliklimidir? Murat Çangırı murat.cangiri@bilgegumruk.com murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 19/10/2010 : 17:09:45 Alıntı
Sayın Canalp Biraz araştırmadan sonra verdiğiniz GTİP in yanlış olduğuna karar verdim (nacizane kendimce) yük taşımaya mahsus her türlü forklift transpalet gibi makinelerin tamamı 8427 poz.değerlendirilmektedir. Bahsettiğiniz transpaletin bağlayıcı tarifesi vardır ve tam gtip 842790001000 dır Ab ülkelerinden geldiğinde (sizinki italya )%18 kdv vardır ötv yoktur,garanti belgesi gerekmektedir bu eşya için,garanti belgesi için ankaradabulunan müşavir firmalar gerekli anlaşmaları yaparak(siz uğraşmadan)garanti belgesini çıkartabilirler. Murat Çangırı murat.cangiri@bilgegumruk.com murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
johnalp Yeni Üye Toplam 3 yazı | İlginiz için teşekkür ederiz. Tahmin ediyoruz ki dediğiniz doğru ve tam gtip muhtemelen dediğiniz gibi. Düşündüğümüz ürün elektronik olarak çalışmakta ve hidrolik düzene sahip. İlerleyen zamanlarda gerekirse sizinle irtibata geçebiliriz, tekrardan teşekkürler. Canalp Gündoğdu Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Mühendis |
ynsvndk Yeni Üye Toplam 1 yazı | 09/07/2020 : 13:50:56 Alıntı
Ahmet bey merhabalar, ben Alibaba'dan satın alarak 1000 adet hobi ürünü getirtmek istiyorum. Ürünün birim ağırlığı 500 Gr. Siparişim toplamda 500kg ağırlığa sahip olacak. Ürünlere ödeyeceğim miktar Deniz yolu ile nakliye ücreti dahil 1500-1600$ civarı olacak. Bu ücretlerin dışında ek olarak ne gibi giderlerim olacak? Aşağı yukarı ne kadar tutabilir? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Herhangi bir müşavir ile görüşmem olmadı. Bu konuda güvenilir bir müşavir öneriniz olabilir mi? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Memur |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |