Yeni Üye Toplam 37 yazı |
| |||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
must2401 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 02/02/2010 : 20:10:05 Alıntı
must2401 Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
adlt02 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 14/05/2010 : 07:55:09 Alıntı
SAYIN Ahmet bey bulgaristandan turkiyeye un ithalati yapmak istiyorum.Gumruk ve kdv vergi oranlarini biliyorum.Acaba kota uygulamasi varmi, ayrica ne gibi izinler aliniyor bu ithalati yapmak icin. Saygilar Iyi Calismalar. Yerleşim : Yunanistan / Iskece | Meslek : Esnaf |
adlt02 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 17/05/2010 : 10:13:42 Alıntı
Sayin Ahmet Bey, bulgaristandan turkiyeye un ithalati yapmak istiyorum.Gumruk ve kdv vergi oranlarini biliyorum.Acaba kota uygulamasi varmi, ayrica ne gibi izinler aliniyor bu ithalati yapmak icin. Saygilar Iyi Calismalar Yerleşim : Yunanistan / Iskece | Meslek : Esnaf |
löwe Yeni Üye Toplam 29 yazı | 18/05/2010 : 01:40:52 Alıntı
oezueberk Yerleşim : ALMANYA / Frankfurt | Meslek : Mobilya |
levent3535 Üye Toplam 295 yazı | 30/05/2010 : 21:39:53 Alıntı
Ahmet bey size Çinden ithalatını yapmak istediğim bez parçası hk.soru sormak istiyorum..bildiğiniz tülbentin bir kalite daha aşağısı o yüzden bu terimi kullandım açıkçası... burada pazarda 0,75 TL ye satılıyor..ancak malı bir türlü bulamadım..oradan bulabilirsem başlangıç olarak 50 bin adet civarı düşünüyorum..bu tür bir ürün atıyorum yerinde 10 krş ise Türkiye'ye getirmem durumunda kaç krş a mal olur yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum ..şimdiden çok teşekkürler..levent4270@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
levent3535 Üye Toplam 295 yazı | 30/05/2010 : 22:25:42 Alıntı
bu arada ben de izmirde ikamet ediyorum..yardımcı olabilirseniz bire bir de göreşebiliriz teşekkürler... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
newyork Üye Toplam 233 yazı | 09/06/2010 : 17:41:45 Alıntı
Ahmet bey,Ukraina ya kendi malim olan 2 adet man2005 euro3 otobus goturup orada yolcu tasimaciligi yapmak istiyorum.Ukrayna gumruguyle ilgili bilginiz varmi?Tesekkurler. Yerleşim : ABD / Newyork | Meslek : İthalat / İhracat |
natural Yeni Üye Toplam 5 yazı | 09/06/2010 : 19:56:29 Alıntı
ahmet bey merhaba ben kuzey ırakda ufak çaplı gıda işi yapıyorum ırak pazarını dolaştım ve bazı ürünlerin türkiye göre çok ucuz olduğunu gördüm acaba kuzey ırakdan türkiye ithalat yapabilirmiz ve gümrük vergi çok çıkarmı bilgi verirseniz çok sevinirim Yerleşim : Irak / Süleymaniye | Meslek : Ticaret |
emotanya Yeni Üye Toplam 0 yazı | 10/06/2010 : 00:43:04 Alıntı
Sayin Ahmet Bey, Ben Bulgaristan'da yasiyorum ve Bulgaristan'dan salyangoz ihracati yapmak istiyorum fakat alici firma bulmak icin ne yapmaliyim???Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.Simdiden cok tesekkur ederim!!! Yerleşim : Bulgaristan / Razgrad | Meslek : Öğrenci |
natural Yeni Üye Toplam 5 yazı | 10/06/2010 : 12:24:24 Alıntı
ben kuzey ırakdan türkiye ekeltrikli ev aletleri ve elektronik eşya ithalat yapmak istiyorum ilk etepda 5000 dolar kadar acaba gümrük vergisi ve diğer vergileri ne kadar tutar bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler Yerleşim : Irak / Süleymaniye | Meslek : Ticaret |
lastottoman Üye Toplam 979 yazı | sayın konıks uyelerı ahmet beyin şu an geçici olarak gorev yaptıgı yerde ınternet sorunu oldugundan gecıcı olarak cevap verememektedır en kısa zamanda sorularınız toplu olarak cevaplanacaktır bılgınıze. saygılarımla. “Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova | Meslek : İthalat / İhracat |
Ali Güner Yeni Üye Toplam 0 yazı | 01/07/2010 : 02:22:06 Alıntı
Ahmet Bey, selamlar öncelikle. Ben Almanya dan Türkiye ye damizlik süt verimi yüksek Keci ***ürmek istiyorum, acaba bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz,simdiden tesekkürler. Yerleşim : ALMANYA / Hagen | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
zen Üye Toplam 324 yazı |
Sayın Must2401, Hurda derken bunlarda kendi aralarında ayrılmaktadır. Örneğin; ham döküntü hurdalar, dökme demir hurdular, alaşımlı çelik gibi... Tarife tespitinin yapılabilmesi için hurdanın cinsini belirtmeniz gerekmektedir. Ayrıca ayıklanmış, ayıklanmamış mı? sınıflandırılmış mı gibide bildirmeniz gerekir. Genel olarak ; İhtisas gümrüklerinden yapabilirsiniz. Bu gümrükler; Aliağa, Alsancak, Ambarlı, Cilvegözü, Çanakkale, Derince, Ereğli, Gebze, Gemlik, Gürbulak, Hamzabeyli, İskenderun, İpsala, Kapıkule, Mersin, Samsun, Sarp, Tekirdağ ve Zonguldak Gümrük Müdürlükleri. Tahlile tabidir. Cinsine göre KDV'den muaf olanları vardır. Tam bilgi verirseniz bende yardımcı olmaya çalışırım. www.jovenmedya.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
Sayın adlt02, Buğday unu getirttiğinizi düşünerek mesajınıza cevap yazıyorum. Unlarda kendi aralarında ayrılıyor. Tam tarife tespiti için buğday mı , mısır mı bilgisini verebilirsiniz. İşlem yapılabilecek gümrükler; Adana, Adnan Menderes, Aliağa, Ambarlı, Ankara TIR, Antalya, Atatürk Havalimanı, Bandırma, Bursa, Çanakkale, Çorlu Havalimanı, Derince, Dikili, Doğubayazıt, Ege Serbest Bölge, Erenköy, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, Gebze Petrokimya Ürünleri İhtisas, Gemlik, Giresun, Gürbulak, Haydarpaşa, Hopa, İskenderun, İzmir, İzmir TIR, Kapıkule Gar, Kayseri, Konya, Mersin, Mersin Serbest Bölge, Ordu, Rize, Sabiha Gökçen Hava Limanı, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Trakya Serbest Bölge Gümrük Müdürlükleri. İzinler; İstisas Gıda, Tarım Kontrol, Dahilde İşleme İzin Belgesi, Tahlile tabidir. Kota uygulaması yoktur. www.jovenmedya.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
Kuzey Irak'taki ürünler genelde yurt dışından gelen ürünlerdir. Getirceğiniz ürün ismini bildirmeniz halinde yardımcı olabiliriz. www.jovenmedya.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
Sayın Ali Güner, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Uygunluk Yazısı gümrük beyannamesinin tescili sırasında aranır. Uygunluk Yazısı alınabilmesi için Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nca onaylanan Kontrol Belgesinin ibrazı gerekmektedir. Çevre ve Orman Bakanlığı ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığından onaylanmış belge. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğünden getireceğiniz keçinin ; [ HASTALIK ADLARI.: BSE, ŞAP, Mavidil, Scrapi, Screwworm, Newcastle ] bu hastalıkları taşımadığını belirten sertifika. KDV : %1 www.jovenmedya.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
enginpiskin Yeni Üye Toplam 10 yazı | 03/07/2010 : 09:04:03 Alıntı
Ahmet bey merhaba, Avrupadan ve çinden bazi firmalar ile MAGNEZYUM KALIPLAR(LEVHALAR) konusunda gorusmemiz oldu.Bu levhalar Lütfen GTIP ve gumruk vergileri hakkinda bilgi verir misiniz. Allah razi olsun Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
yusuf61 Yeni Üye Toplam 0 yazı | 08/07/2010 : 13:43:29 Alıntı
selam ahmet bey ben burgariadan odun getirmek istiyorum ama gümrük masrafı nekadar onu ögrenmek istiyordum ortalam gelen 24 ton tutuyor bize nekadar masraf cıkar benı bilgilendirirsen sevinirim iyi calışmalar 1 ton odun nakliye dahil 50 eur yb Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
hakan4545 Üye Toplam 116 yazı | 20/07/2010 : 13:06:17 Alıntı
sayın ahmet bey uzum uretıcıyız ve ıhrac etmek ıstıyoruz nasıl yardımcı olabılırsınız cesur Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Esnaf |
azad yusuf Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/08/2010 : 15:46:30 Alıntı
ahmet bey istediğiniz zaman aydınlatıp ve istediğiniz zaman aydınlatmamak gibi bir lükse sahip değilsiniz. shywan e qadiry Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
lastottoman Üye Toplam 979 yazı | sayın azad kardesım ahmet beyın gorev yerının degısımı sebebıyle gecıcı olarak gıttıgı bolgede ınternet sorunu sozkonusudur bu sorundan dolayı belırlı bır sure forumdakı soruları yanıtlayamayacaktır bunu kendısıde belırtmıslerdır ancak en kısa zamanda sorulan sorulara cevap verecektır bılgınıze. saygılarımla “Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova | Meslek : İthalat / İhracat |
bilgi40 Yeni Üye Toplam 86 yazı | 06/08/2010 : 01:17:06 Alıntı
Mehaba Ahmet Bey Bulgaristan dan peynir ithal etmek istiyorum.Gümrük olarak ne kadar kilo yada ton basina ödemem gerekli,bilgileriniz icin simdiden tesekkürler. Saygilrimla Yerleşim : ALMANYA / Augsburg | Meslek : Ticaret |
enclock Yeni Üye Toplam 2 yazı | 25/08/2010 : 11:40:39 Alıntı
Merhaba, şahıs firması olarak yapmak istediğimiz ithalat için "ticaret sicil gazetesi" isteniyor. Ve sanırım ticaret odasına üye olmak gerekiyormuş muhasebecim 400-500 masraf tutacağını belirtti bana çok geldi acaba esnaf sanatkarlara kayıt olarak bu belgeyi temin edebilir miyim? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
orhan ay Üye Toplam 145 yazı | Sevgili koniksciler benim sorum Bulgaristandan inşaat kerestesi alıp kuzey ıraka ***ürmeyi düşünüyoruz gümrük mevzuatı nasıl oluyor bu malı türkiyeden direk gecirile bilirmi gümrük ödemeden. Allah emanet Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
cengiz.c Yeni Üye Toplam 3 yazı | 31/08/2010 : 15:24:09 Alıntı
merhaba ben fransada yasiyorum ve turkiyeden pvc pencere almak istiyorum, exemple : Bana ne kadara mal olur (gumruk ve yol parasi) istanbuldan parise (3000km). pencerede 200 kiloluk pvc pencere 1000TL. Birisi bana yardimci olabilirmi aceba ? cengiz c. Yerleşim : Fransa / Paris | Meslek : Diğer |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 31/08/2010 : 16:35:31 Alıntı
Sayın Ay Keresteleri Gümrüklü sahaya indirerek ek bir fatura keserek transit ticaret yapabilirsiniz buda türkiyedeki gümrük vergileri v.sden kurtarır sizi masrafları minimuma iner murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 31/08/2010 : 16:57:30 Alıntı
Sayın Cengiz Bey Nakliye için bu şekilde hesap yapamazsınız eşyanızın m3 olarak ölçüsü gereklidir.İstanbuldan Parise 1 m3 eşyanın taşınması 90 eur civarındadır.Gümrükleme konusuda biraz karışıktır.İhracatı kimin üzerinden yapacağınız önemlidir. murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 31/08/2010 : 17:05:32 Alıntı
Sayın enclock Şahıs ithalatlarında gümrük ticaret sicil gazetesi istemez,gümrükçünüzle bir kez daha görüşmenizde fayda var. murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
cengiz.c Yeni Üye Toplam 3 yazı | 01/09/2010 : 09:35:45 Alıntı
cok tesekur ederim cayin cangiri bey. cengiz c. Yerleşim : Fransa / Paris | Meslek : Diğer |
arzum74 Üye Toplam 158 yazı | 07/09/2010 : 00:15:10 Alıntı
Merhaba Yurtdışından posta ile alkollü içecek getirmek yasakmı? Bildiğim kadarı ile 100 veya 150 euro yu gecmeyen 'hediye 'olarak belirtilen posta ile yurtdışından getirilen ürünlerden vergi alınmıyor ama alkollüler yasak diye duydum doğrumudur? Bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Danışmanlık |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |