Merhaba arkadaşlar...
Ben Romanya'da ikamet etmekteyim ve uzun bi zamandır buradayım.Avrupa'dan kot getiriyorum.Fakat bu ülkenin büyük bi kesiminde özellikle batı tarafında bişey dikkatimi çekti.
Bu bölgede yani Romanya'nın 1/3'ü kadar büyüklüğünde olan kısmında doğru düzgün ayakkabı mağazası göremedim.Bi müddet önceye kadar Çin'den gelen ayyakabılar satılıyordu ama şu an Çin malı girişi durduruldu ve yok gibi.Burada mağaza açıp Türkiye'den uygun fiyata ayakkabı getirip satan gerçekten para kazanır.İmkanım olsaydı ben bu işi yapardım.Bi de burada kuyumculuk olayı yok.Millet altına düşkün ama dediğim gibi kuyumcu olayı yok ve Türkiye'den kaçak getirenlerden fahiş fiyata alıyorlar.
şimşek84 nikli arkadaşın dediği gibi...Burada çanta satışı da mükemmel olur.Düşünün,bi mağaza açılsa...Ayakkabı ve çanta...gerçekten mükemmel olurdu.Burada mağaza açmak tahmininizden daha kolay ve T.C. bu konuda teşvik de sağlıyor.
Bu konuda eğer fikir alışverişinde bulunmak isterseniz yahoo msn adresim aşağıda...irtibata geçebilirsiniz
Herkese işlerinde başarılar dilerim.
atilla_cengizhan@yahoo.com