Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışına Neler Satabiliriz?

BaşlatantimurlenkTarih09/06/2010 16:48:08Yorum93

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhaba,
Ülkemizde yurtdışına satışını yapabileceğimiz ürünler nelerdir diye araştırıyorum. Siz değerli forum üyelerinin fikirlerini almak istedim.
Teşekkürler.
Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
93 yorum
Yeni Üye12 yazı
kesinlikle mobilya

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye35 yazı
YORESEL URUNLER

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Ynternet
Üye153 yazı

dış ticaret bilginiz varmı peki şehirler arası nakliye yapmaya benzemez bu işler çünki malınız gümrüğe bir takılır 2-3 ayda zor alırsınız bozldumu birde malınız bu masrafı kaldırabilcek güçtemisiniz ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Yanına 2 tane dış ticaret uzmanı al sorun çözülür bu tür yerlerde cevabını bulamazsın yanlış cevap alırsın adam hiç satışı olan bir ürünü burada yazarmı ? bir düşün bakalım!!!
Saygılar...

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye31 yazı
yorumlarınız için teşekkürler. elbetteki buradan asrın fikri çıkacak demiyorum. ama benim göremediğini bir başkası görebilir diye düşünüyorum. fikir almaktan zarar gelmez. hiç yoktan birkaç fikir geldi bile,belki devamı da gelir.

Üye136 yazı
mrhb arkadaşlar bence yurt dışına ambalaj ürünleri satın mesela biz burda poşeti kilo ile satarken yurt dışında adet olarak satılıyor süper bi kazancı war şimdi o kadar biliyon ndn satamıyon falan diye düşüne bilirsiniz emin olun öyle bi fırsatım olsa bi dk beklemem emin olun yardımcı olan war sa olsun beraber satalım yurt dışına SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim tşkler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
nasıl bir hizmetten bahsediyorsunuz?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sf_temizlik
yurt dışına hizmet sat

Yeni Üye89 yazı
insan gücüne ve makinalara dayalı temizlik hizmeti personel hizmeti gibi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar...
Ben Romanya'da ikamet etmekteyim ve uzun bi zamandır buradayım.Avrupa'dan kot getiriyorum.Fakat bu ülkenin büyük bi kesiminde özellikle batı tarafında bişey dikkatimi çekti.
Bu bölgede yani Romanya'nın 1/3'ü kadar büyüklüğünde olan kısmında doğru düzgün ayakkabı mağazası göremedim.Bi müddet önceye kadar Çin'den gelen ayyakabılar satılıyordu ama şu an Çin malı girişi durduruldu ve yok gibi.Burada mağaza açıp Türkiye'den uygun fiyata ayakkabı getirip satan gerçekten para kazanır.İmkanım olsaydı ben bu işi yapardım.Bi de burada kuyumculuk olayı yok.Millet altına düşkün ama dediğim gibi kuyumcu olayı yok ve Türkiye'den kaçak getirenlerden fahiş fiyata alıyorlar.

şimşek84 nikli arkadaşın dediği gibi...Burada çanta satışı da mükemmel olur.Düşünün,bi mağaza açılsa...Ayakkabı ve çanta...gerçekten mükemmel olurdu.Burada mağaza açmak tahmininizden daha kolay ve T.C. bu konuda teşvik de sağlıyor.

Bu konuda eğer fikir alışverişinde bulunmak isterseniz yahoo msn adresim aşağıda...irtibata geçebilirsiniz
Herkese işlerinde başarılar dilerim.

atilla_cengizhan@yahoo.com

Yerleşim RomanyaMeslek Serbest meslek
Üye116 yazı
merhaba eger dusunursen yaş üzüm satabılırsınız
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Üye252 yazı
tekstil urunlerini sata bilirsiniz kazakistana

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye128 yazı
ev tekstil ürünlerinin imalat ve toptan satışını yapmaktayız. arayın görüşelim. irt: 0 530 462 4089

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye16 yazı
temizlik malzemeleri deterjan ve bebek bezi konusunda dünya deviyiz bence bu konularda bi çalışma yapılabilir.saygılar
Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye274 yazı
selam arkadaslar ben yurt dısında cok kaldım orada tıcaret yaptım tekrardan tıcaret yapmak ıostyorum ama sermayem tıcaret yapcaklara yardımcı olabılırm 0541 657 66 70 tel numaram
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
Ben Romanya Bulgaristan gibi balkan ülkelerinden hayvan yemi ithalatı yapmak istiyorum ama fiyat çıkartamıyorum... Alacak olduğum yem Mısır Silajı bilgisi olanlar varsa paylaşsınlar lütfen ... Örneğin mısır silajının bu ülkelerdeki fiyatları nelerdir ?
www.artisilaj.com
0554 895 52 42

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
..

Yerleşim Özbekistan / TashkentMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye22 yazı
ben tırlarla ticaret yapmayı düşünüyorum sizce düşüncem akılıcamı ??

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye136 yazı
bence poşet satmalısın ndn mı türkiyeden kilo ile alacaksın yurt dışında adet olarak satacaksın bundan karlı iş düşünemmıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
guzel fikirler yazilmis derlemek gerekirse mobilya;kumas,ambalaj;herturlu insaat malzemeleri kapi pencere ozellikle celik kapi,mermer garanit demis biri dogru demis,kurutulmus yada yas meyveler,ozellikle yazin karpuz satin:)cunku burda pekde iyisi bulunmayan bisey,bu saydiklarim dan farkli bi cok sey bulunabilir ama ben buraya ilk geldigim de bunlarin eksikligini gordum ve hala da eksik.olan mallarin da kaliteleri dusuk zira ucuz olanlar cinden geliyor ki onlarda cok pahali,en pahalisina da guc yetmiyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Üye628 yazı
Arkadaşlar poşet satışı avrupa Almanya için bir kaç ay daha belki yapılabilir bu sene sonunda çin e uygulanan antidamping bitecek ondan sonra da satmak çok güç olacak ama satılacak daha çoooook ürün var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
gümüş takı satabilirsin eğer düşünürsen yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
bazi arkadaslarimiz poset sat diye tutturmuslar evet bende ukraynada yasiyorum dogrudur marketlerde pazarda posetler tane olarak satilmaktadir ama bu turkiyeden buraya poset getirenin tane olarak satacagi anlamina gelmez cunku burdada ureticiler var va onlar toptan kg olarak satiyorlar su an ukraynada en cok satilan urun turkiyeden elektrik malzemeleri diyebiliriz sonra pvc plastik sonra pvc -su ve kanalizasyon borulari -ucuz tekstil-sahte parfum ve kozmetik urunleri -acik 5-25 litrelik kaliteli parfumlerde olabilir-petek radyatorler v.s.

Yerleşim Ukrayna / LivovMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
imkanin varsa rusyaya batates sat bu yil rusyata batates cok bahali yartimci olabilirim+79885212211

Yerleşim Rusya Federasyonu / ArmavirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar biz Lojistik ve Dış Ticaret Danışmanlığı Yapmaktayız. Ürünlerinizi Yurtdışına çıkarmada Yardımcı Olabiliriz. Bu konuda beraber çalışabiliriz. www.aeclojistik.com 0212 571 34 31
......2:::SANAL İMZA:::1....

Yerleşim Türkiye / YstanbuylMeslek Grafiker
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar tamam sadece poşet deyil plastik ambalaj güzel iş ama üretimini orda yaparsan güzel orda elektirik türkiyenin dörte biri işçilik yine aynı burda üretip oraya satmak biraz zor
m.......

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Üye347 yazı
ihracat-ithalat hakkında pratik bilgi ve tecrübem yok ama
sanıyorum ki
"ne satabiliriz?" bence yanlış soru gibi,
öncelikle hangi ülkeler hedef ise o ülkelerde eksikliği hissedilen ürünleri tespit etmek gerekmez mi?
üretilmeyen ürünler, yetersiz tedarik olanlar, eski teknolojide kalmış metalar gibi
daha sonra bunları nasıl tedarik edebiliriz, Türkiye'de üretiliyor mu, yada ürettirilebilir mi? gibi sorular daha güzel olmaz mı acaba?
sadece fikir

diğer taraftan ülkemizde üretimi bulunan ve dünya üretiminin çoğunluğunu karşılayan ve karşılayabilecek ürünler, fındık, incir, ceviz, kiraz, üzüm gibi bunlarıda temas kurduğumuz yerlerde tanıtmak, ülkemizdeki turizm potansiyelini anlatmak iyi olur. Çünki bizim ülke olarak değerlendirebileceğimiz "4T"miz vardı, Tarım, Turizm, Tekstil ve Teknoloji
bunlardan tekstil ve teknolojide tren kaçtı gibi. geriye tarım ve turizm kaldı. bunlarla alakalı işler yapmasak bile, temasta bulunduğumuz ülkelerde bu konuda tanıtım ve yardımcılık yapmalıyız.
bu sadece bir ekonomik bir kaygı değil aynı zamanda bir memleket meselesi olarak sosyal sorumluluk unsuru içerir.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı
MERHABA POLONYADA YASIYORUM BURAYA TURK URUNLERINI SATMAK ISTEYEN BURANIN PAZARINA GIRMEK ISTEYN ARKADASLARLA ORTAK IS YAPABILIRIZ.CALISMAK ISTEYN ARKADASLAR YAZA BILIR.... Edi.Marzenka@interia.pl
....

Yerleşim / ParisMeslek Ticaret