Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurtdışına Neler Satabiliriz?

BaşlatantimurlenkTarih09/06/2010 16:48:08Yorum93

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhaba,
Ülkemizde yurtdışına satışını yapabileceğimiz ürünler nelerdir diye araştırıyorum. Siz değerli forum üyelerinin fikirlerini almak istedim.
Teşekkürler.
Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
93 yorum
Yeni Üye12 yazı
MRB ARKADASLAR BEN SIHHI TESİSAT VE YAPI MALZEMELERİ İMALAT VE PAZARLAMASINI YAPMAKTAYIM İTHALAT AÇISINDAN BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARDAN MAİL BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

muhammedaliozcan@msn.com
Muhammet Ali Özcan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Üye118 yazı
Ithalat demissiniz yanlis mi yazdiniz ? ihracat mi demek istemistiniz?

Uretici oldugunuza gore sanirim satmak istiyorsunuz. Yanilmiyorsam disari acilmak urunlerinizi satip ihracat yapmak istiyorsunuz?

Yoksa ham maddeye ihtiyaciniz var da disaridan lazim olani ithal mi etmek istiyorsunuz?
Hz. Peygamber (sav) buyurdu ki: "Alıp-satanlar" birbirlerinden ayrılmadıkça (vazgeçmekte) muhayyerdirler. Alıp-satanlar alış-verişi sıdk ve doğruluk üzere yapar (kusuru) beyan ederlerse alış-verişleri her ikisi hakkında da mübarek kılınır. Yalan söylerler (kusurları) gizlerlerse, belli bir kar sağlasalar bile, alış-verişlerinin bereketini kaybederler." Bir rivayet şöyledir: "Alış-verişlerinin bereketi yok edilir: Yalan yemin malı rağbetli, kazancı bereketsiz kılar." Hadisi Serif.

Kaynak: Buhari, Büyu 19, 22, 44, 46; Müslim, Büyu 47, (532); Ebu Davud, Büyu 53, (3459); Tirmizi, Büyu 26, (1246); Nesai, Büyu 3, (7, 244-245)
Ravi (r.a.): Hakim İbnu Hizam

Yerleşim / BalkanlarMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

Turkiyeden Hollanda'ya satilacak o kadar cok sey varki,saniter malzemesi denilen ancak melesef Turkiyedeki ticaret adamlarinin cogu sozunde durmuyan 3 kagitci oldugu icin Hollandali sirketler Turkiyeyle ticaret yapmiyorlar.Hali yikama makinalari ithal ettim bi aralar,yahu arkadas insanlar bu kadarmi hayattan bezdirilir?malzemeden calmak,nakliyede hata,mallarin kirik,kazali gelmesi...

Ben sahsen Turkiyeden mal getirtiyorum,Turk oldugum halde parasini onceden gonderdigim mallar soz verilen tarihlerde teslim edilmiyor ve bu yuzden burdaki saticilara rezil oluyorum,Turkiyede keske bi yasa gelsede her onune gelen ticaret yapamasa.Ayni mali almanyadan getirttigimde mukemmel bir sekilde calisiyorlar ve tam soylenildigi SAATE(dikkat edin gunde degil saat'e)mallar bana teslim ediliyor,Turkiyedeki tuccar ya da ticaret adami diye gecinenlerin daha gidecek cok yolu var.

Yerleşim Hollanda / LaheyMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar.
İzmir de dış ticaret firmasıyım.Yurtdışına ve Yurtdışından Türkiye'ye satıp almak istediğiniz ürünler hakkında detaylı bilgileri mail adresime gönderirseniz firmaların sicil kayıtlarından tutun ciddiyetlerine ve ödeme koşullarına kadar her türlü bilgiyi sizlere sunabilirim.Teşekkürler herkese bol kazançlar
E-mail : herkany@hotmail.de

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
bu arkadaş söylenecek söz bırakmamış...

-----------

Turkiyeden Hollanda'ya satilacak o kadar cok sey varki,saniter malzemesi denilen ancak melesef Turkiyedeki ticaret adamlarinin cogu sozunde durmuyan 3 kagitci oldugu icin Hollandali sirketler Turkiyeyle ticaret yapmiyorlar.Hali yikama makinalari ithal ettim bi aralar,yahu arkadas insanlar bu kadarmi hayattan bezdirilir?malzemeden calmak,nakliyede hata,mallarin kirik,kazali gelmesi...

Ben sahsen Turkiyeden mal getirtiyorum,Turk oldugum halde parasini onceden gonderdigim mallar soz verilen tarihlerde teslim edilmiyor ve bu yuzden burdaki saticilara rezil oluyorum,Turkiyede keske bi yasa gelsede her onune gelen ticaret yapamasa.Ayni mali almanyadan getirttigimde mukemmel bir sekilde calisiyorlar ve tam soylenildigi SAATE(dikkat edin gunde degil saat'e)mallar bana teslim ediliyor,Turkiyedeki tuccar ya da ticaret adami diye gecinenlerin daha gidecek cok yolu var.

-----------------
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
exportsrvce size katılıyorum. Türkler bu konuda çok ciddiyetsiz çalısıyor. Günü kurtarmak peşinde herkes. Oysaki düzenli disiplinli çalışıp uzun vadede çok daha fazla kazanç elde edilebilir.
Mermer ve Traverten ihracat uzmanı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
EVET MALESEF KATİLİYORUM. SONRA NEDEN MİLLİYETCİ DEGİLSİNİZ DİYE SUCLANMAK TA KOTU.
TESEKKURLER

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye41 yazı
slm arkadaslar, almanyada ne satilir??
ben yardimci olurum ürünüzü satmakta

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Sanayici
Yeni Üye25 yazı
SLM BEN SİLOPİDEN KADDAFİ İMRAK
EYER DEĞERLİ ARKADAŞLARIM IRAKA İHRACAT YAPMAK İSTEYEN VARZA TÜM GÜMRÜK İŞLERİNİ YAPMAK TAYIZ.
NAKLIYAT GÜMRÜKLEME.21,000mt SAHAMIZ VE KANTAR + 5 OFİS + AMBAR +BİNAMIZ FAALDIR.SAYGILARIM LA KADDAFİ İMRAK
5324434454 OLAŞA BİLİRSİNİZ.
kaddafi imrak

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye25 yazı
Bana olaşacak numaram
gsm: 0532 443 44 54
silopi şırnaklıyım
ithalat ihracat gümrükleme ve naklıyat işlemleri yapmaktayız
imrak gümrükleme
21,000mt kare üzerinde
kantar & ambar & 5 ofisimiz & binamız faaldır.
kaddafi imrak
danışman
kaddafi imrak

Üye351 yazı
bende yazamadan gecemeyeciğim
Almanya ya mal göndeririz ticaret yaparız yani ama bende Almanlardan bezmiş durumdayım paramı ödememek için bin dereden su getirirler
yok öyle yok böyle vs ödeme günü kesinlikle telefona çıkmazlar 6 dan sonra teli zaten açmazlar bazı konularda milletimizin hakkını yemişiz türkün
gözünün yağını yiyeyim demeden gecemeyeceğim

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Bizde yurtdışına ürünlerimizi pazarlayacak firmalar arıyoruz.

İletişime geçerseniz detay düzeriz. İletişimi koniks aracılığıyla yaparsanız daha sağlıklı olabilir.
Akif BEYLER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Klavye hatası için özür dileriz.
Akif BEYLER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı

IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com

5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yeni Üye34 yazı
Merhaba,
bana gida paketlemede kullanmak icin Aluminyum folyo lazim. 11 µ *100m. * 30cm & 11µ*150m.30cm. Karton icinde 4 tane. Ayrica konteyner bazinda teneke kutularda, plastik kovada olabilir, 7kg. Net. biber tursusu.
Fiyatlari Tr. fabrika cikis ve Almanya-Frankfurt olarak verirseniz memnun olurum.
Simdiden tesekkürler.

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
ben el işi bakırdan takılar ve büyük obje ürünler işliyorum türkiyede 8-10 kişi kaldık www.bakirtaki.com dan ulaşabilirsiniz kolay gelsin.
www.bakirtaki.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye90 yazı
merhabayin arkadaslar ben bulgaristandanim burada turk urunleri satmak isteyen vea ilgilenen beni arasin halederim.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye44 yazı
merhaba,
tv ürünleri ithalatımız var.
tv de reklam patlatan ürünler..
İlgilenirseniz ali1980-1@hotmail.com.tr den ulaşabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
selamlar ben daha önce kırgızistandaydım gıda toptancılığı yaptım ordaki iç savaşta herşeyimi kaybettim şuan maddi olarak sıfırım ama orta asya piyasasını çok iyi biliyorum sermaye sizden ortak olarak bişeyler yapmayı düşünürseniz görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye36 yazı
selam arkadasim oncelikle hangi ulkeye urun satacaksan o ulkenin gumruk mevzuati ile ilgili calisma yapmalisin gumrukten en koolay gececek urunlerin tespitini yapip ve o ulkede piyasasi hakkinda bilgi edinmen gerek yani oradaki fiyatlarin uzerinde bir fiyata urun pazarlayamazsin ve bu urunler icin gerekli olan belgelerin saglanmasi yani satacagin her urunun o ullke sart namesine uygun olmasi gerek yani kisacasi oncelikle hangi ulkeye ne gondereceginin ve o ulkenin o urune istedigi kosullar hakkinda bilgilenmen gerekir ondan sonra urun aramasi bulmasi ve pazara acilman daha kolay olur simdiden basarilar dilerim

Yerleşim ALMANYA / KolnMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Yurt dışıne bağırsak ve köpek maması pazarlayabilirsiniz.
hakay

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye74 yazı
Kazakistan'da koyun bağırsakları bulunur. işlem yapılmış orjinal şekilleri var. 20 kalibrden 32 kadar. gümrükte yardımcı olunur. İsparşe göre işlenmiş veya işlenmemiş ve devamlı çalışmak isteyenler haberleşebilir. Bağırsak işlemi yapan ve deri ve yük hakkında yerinde çekim yapılmış resim ve videoları bulunmaktadır
ayrıca at bağırsağı da bulunmaktadır. galimcan@mail.ru ve 05543842886 ulaşabilirler.
150 ton koyun yünü var.
koyun ve keçi sığır ve buğa derileri stokta mevcut. ilgilenenler arayabilir Şu an Ankaradayım.

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye23 yazı
Romanya pazaarini dusunen herne sektorden olursa olsun arkadaslar varsa urunlerinin fiyat listelerini gonderirlerse onlara pazar arastirmasi yapabilirim.Iyi calismalar.
adresim alfakables1976@yahoo.com

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
peki sizce dis ulkeler arasinda hangi ulke daha is yapiyor ben sahsen kazakistandayim tekstille ugrasiyorum pazarindan da memnunum ama satlilacak bence cok mal vardir her turlu mal satilir yeterki saglam olsun giyim ayakabi mesela burda banko satilan urun bundan baska birsey yapmam mesala

Yerleşim Kazakistan / AlmatiMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
peki sizce dis ulkeler arasinda hangi ulke daha is yapiyor ben sahsen kazakistandayim tekstille ugrasiyorum pazarindan da memnunum ama satlilacak bence cok mal vardir her turlu mal satilir yeterki saglam olsun giyim ayakabi mesela burda banko satilan urun bundan baska birsey yapmam mesala

Yerleşim Kazakistan / AlmatiMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
YAHU KARDESIM AMMA DA COK BILMIS VARMIS YA.. ADAM NELER IHRAC EDEBILIRIM DIYOR..SIZ IHRACAT DERSLERI VERMEYE KALKISIYORSUNUZ.NE KADAR DA UKALA BIR TOPLUMUZ BIZ YA.. SIZ KENDINI OGRETIM UYESI ZANNEDENLER. INANIN SIZDEN BIR SEY OLMAZ. YAZIK..
Saygılarımla;
Ozan GÜNAY

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye17 yazı
fındık satmanı tavsiye ederim.
jestpazarlama & ithalat toptancılık

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye48 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - rapsodi_381
ben tırlarla ticaret yapmayı düşünüyorum sizce düşüncem akılıcamı ??

valla tırlarla pek akıllıca değil, çünkü masraflı mazotu var şöförü var baaayyaaaa bir maliyet getirir. en iyisimi ihracatçı ülkeden, ithlatçı ülkeye kadar elden ele hattı yapar isek daha güzel olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye109 yazı
Satışı mümkün olan ürün buraya yazılmaz diye birşey yoktur.Yazılır niye yazılmasın ki?İşin önünü açan zaten bu satılır diyerek o malı satandır sadece konuşan değil.Dış ticarette belirleyici ve en önemli faktör dış ülkelerde çevre,müşteri ilişkileridir.Türkiyeden dışarıya ne satılır?Şu ana kadar fazla üzerinde durulmamış olan yöresel ürünler vardı onları da bireysel olarak vatandaşlar yavaş yavaş satmaya başlıyor.Yurtdışından gelip Türkiyede yöresel ürün alan yabancılar da var.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Merhaba. Firmamız özellikle Türk firmalarına aşağıdaki ülkeler ile yapacakları ticaretler hususunda profesyonel yardımda bulunmaktadır.
Komşu ülkelerimiz (İran, Irak, Azerbaycan, Bulgaristan) Rus/Slav ülkeleri (Rusya, Moldova, Ukrayna, Belarus vb), Balkan ülkeleri (Romanya ve Sırbistan), Avrupa Ülkeleri (İspanya, Portekiz, İngiltere), ve Arap ülkeleri (Suudi Arabistan, Dubai, Tunus, Fas) ve uzak doğu ülkeleri (Kore, Tayvan, Hongkong, Çin, Pakistan, Hindistan, Singapur vb).
Yukarıdaki ülkelerin tamamıyla bire bir görüşmeler halindeyiz ve çoğunda (İran, Moldova, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Çin, Kore, HongKong) temsilciliğimiz bulunmaktadır.
Daha fazla detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
Nafiz KOÇAŞ
ZENKOÇ Endüstri Ürünleri A.Ş.
Address : 8/34, Hatay St., Kizilay, Cankaya, Ankara, Turkiye
Phone : + 90 312 419 05 42
Fax : + 90 312 419 05 45
Mobile : + 90 543 606 12 34
Web : www.zenkocas.com
E-mail : nkocas@zenkocas.com
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat