Onur kutlu
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Domainbrokers enginy arkadas tavsan ciftlestirme kurali benim icin tek kural gecerli oda sudur disileri 3,5 aylik olmadan erkegin onune koymamak + disileri 1. ve 2. derece akrabagasi ile asla ciftlestirmemek |
Yazıyı gönderen - Domainbrokers tavsanlardaki ciftlestirme kurallarini soran arkadasim 1- anac tavsani dogumdan sonra 3. gun den 7 . gune kadar tekrar ciftlestirceksin yani surekli hem yaninda yavrusu olcak hemde hamile olcak anac tavsan 2- en onemli nokta kesinlikle ve kesinlikle ANAC TAVSANI DA ERKEK TAVSANIDA KENDI 1. DERECE VE 2. DERECE AKRABAGASIYLA CIFTLESTIRMEYECEKSIN. ciftlestirirsen 5 yavru alirsin buna dikkat edersen 12 yavruya kadar cikar dogum basina alabilecegin yavru sayisi ----------------- ithalat ihracat icin soru soran arkadaslar olmus ben suan yurt disinda yasamama ragmen bunun yolunu bulamadim bulsaydim zaten turkiyede birine urettirip burda pazarlardim. avrupa ulkeleri turkiyeden et almiyorlar kanunen nasildir bilmem ama hicbir tuketici turkiyedeki uretilen tavsan etini almak istemiyor nedenini bilmiyorum uc bes kisi ile gorustum burada ( isvec ) uretirsen aliriz diyorlar ama turkiyeden getiririm dersen almam diyorlar |
Yazıyı gönderen - loman tavşan eti haram değilmi normalde? |
Yazıyı gönderen - loman tavşan eti haram değilmi normalde? |
Yazıyı gönderen - UgurSEZER Enginy başladınmı herhangi bir gelişme varmı? |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - FikretBulut
Tavşan eti değil, normalde hiç bir Hayvanın eti Haram değildir. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - şanslı
|