Çok Az Sermaye İle Çok Güzel İşler Yapılabilir - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Çok Az Sermaye İle Çok Güzel İşler Yapılabilir
 1 

mduran
Üye

Toplam 195 yazı
12/09/2014 :  13:02:33 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

MERHABA ARKADAŞLAR İNSAN BOŞLUKTA OLDUMU HER ŞEYİ ARAŞTIRIYOR BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM MEĞER ÇEVREMDE ÇOK AZ BİR PARA İLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPAN KİŞİLER VARMIŞ

1. MESELA EMEKLİ BİR ABİMİZ ZEYTİNYAĞI TİCARETİ YAPIYOR GEÇENLERDE YAZISINI YAZMIŞTIM

2. BİR BAŞKA ABİMİZ YILLARDIR KARS KAŞARI SATIYORMUŞ GEÇEN GÜN ONUNLA BİR MUHABBETİM OLDU KARS İLİNE BİR ZİYARETİ ESNASINDA TANIŞMIŞ KARS KAŞARI İLE KENDİSİ VE AKRABALARI İÇİN BİR KÜTÜK KARS KAŞARI ALMIŞ BURAYA GETİRDİĞİNDE KENDİSİ TADINA DAHİ BAKAMMIŞ O GÜN HEPSİNİ SATMIŞ VE İŞE ÖYLE BAŞLAMIŞ ŞİMDİ TEK İŞİ KARS KAŞARI SATIŞI YAPMAK GAYETTE GÜZEL İŞİ VAR

3.YİNE BAŞKA BİR ABİMİZ YAYLA KÖYLERİNDE ÇOBANLARDAN ÇÖKELEK ,PEYNİR TOPLUYOR VE ŞEHİRDE SATIYOR

4.VE EN ÇOK BENİ ETKİLEYEN İŞ KURU BİBER GEÇENLERDE TURŞULUK BİBER ALIYORDUM BURDA BİR KÖYDE DEPO GİBİ BİR YERE GİRDİK TAVAN TAMAMEN İPLERE CİZİLMİŞ VE KURUTULMUŞ KIRMIZI ACI BİBER BUNLARI NE YAPIYORSU DEDİM KIŞIN TAZE ACI BİBER OLMADIĞI ZAMANLARDA LOKANTALARA RESTORANLARA VERİYORUM DEDİ BİR CİZİ BİBERİ 5.00 TL YE VERİYORMUŞ YARIM KİLO TAZE BİBERDEN BİR CİZİ ÇIKIYORMUŞ YANİ MALİYET 1.25 TL YAKLAŞIK YILLIK BEŞ BİN CİVARINDA BİBER CİZİSİ SATIYORMUŞ

5. BAŞKA BİR EVE UĞRADIK ORADADA KAPYA CİNSİ BİBER DOĞRUYORLAR AMA NE BİBER GÖZÜNÜZÜN ALABİLDİĞİ ALAN TAMAMEN DOĞRANMIŞ KURUTULMAYA BIRAKILMIŞ BİBER DOLU BU EVİN SAHİBİDE TOZ BİBER YAPIYORMUŞ BU BİBERLER KURUDUĞUNDA DEĞİRMENDE ÖĞÜTÜLÜP TOZ BİBER YAPIP KİLOGRAMI 20.00 TL DEN SATIYORMUŞ YILLIK ORTALAMA BİR TON TOZ BİBER SATIYORUZ DİYOR

6 . YİNE BAŞKA BİR İŞİ ABLAMLARA GİTTİĞİMDE ÖĞRENDİM TAM ABLAMIN ZİLİNE BASICAM YERDE BİR BROŞÜR DİKKATİMİ ÇEKTİ ALDIM BİR VATANDAŞIMIZ TAVUK VE BILDIRCIN YUMURTASI SATIŞI YAPIYOR ARADIM TANIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM ERTESİ GÜN BULUŞTUK ESKİ TİP BİR PANELVAN TARZI MÜNÜBÜSÜ VAR KONYADAN BILDIRCIN YUMURTASI VE DENİZLİDEN TAVUK YUMURTASI ALIYORMUŞ BURDA BAKKALLARA EVLERE BROŞÜR BIRAKARAK SATIYORMUŞ ALLAH BEREKET VERSİN OTUZ KADAR BAKKAL BİR O KADARDA SİTE VAR YUMURTA VERDİĞİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ KAZANIYORUM DİYOR
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Gıda
Şişlili
Yeni Üye

Toplam 61 yazı
14/09/2014 :  20:20:14  Alıntı
Seviyorum böyle bilgileri okumayı.. insanın ufkunu genişletiyor, teşekkürler.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
cihandereli_29
Yeni Üye

Toplam 68 yazı
14/09/2014 :  21:32:15  Alıntı
cok okuyanmı cok gezenmi hersey ufkunu genişletmeyle baslıyor... buda gezip görmekle...
cihan gürbüz

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Gıda
aktassa
Yeni Üye

Toplam 94 yazı
14/09/2014 :  23:15:27 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

İnsan her gittiği yerde sadece tatil yapmasa da o bölgede yaşayan insanların geçimleri ilgili küçük bir araştırma yapsa, bir misafir olsa çok farklı imkanlara ulaşabilir aslında.

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : Mühendis
bilgen1957
Yeni Üye

Toplam 59 yazı
15/09/2014 :  10:16:08  Alıntı
Bir iş de ben söyleyeyim ,
600 tl sermaye ile çok güzel kar elde edeceğin iş tavsiye edeyim .tavsiye edeceğim iş elektrik abonesi taşıma işi elektrik özelleştiği için abone istediği şirkete geçebiliyor . Kaybın yok, risk yok, düşük sermaye , yüksek kazanç , tavsiye ederim. Bilgen1957@hotmail.com
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim : Türkiye / İzmir
Sxandy
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
31/10/2014 :  11:05:03  Alıntı

bu ıs cok karlı muthıs satısıs pazarı olan bı ıs bn bı toptancı markette satıyorum yanı calısıyorum cok gıdıyo
Scarlett

Yerleşim : Özbekistan / Troy  |  Meslek : Ev kadını
leo1537
Üye

Toplam 473 yazı
31/10/2014 :  22:01:28  Alıntı
M DURAN kardesim....gercekten verimli bir paylasim...helal olsun...tskler

Yerleşim : Türkiye / De  |  Meslek : Satış / Pazarlama
bayramturel
Üye

Toplam 106 yazı
05/11/2014 :  05:20:37  Alıntı
Konun güncel kalması dileğiyle başka fikirler bekliyoruz...:)

Yerleşim : Türkiye
mduran
Üye

Toplam 195 yazı
05/11/2014 :  15:45:33  Alıntı
SADECE BENİM YAZDIĞIM İŞLER VAR BAŞKA BİR SUNUM YAPAN OLMADI NE YAZIKKİ
TURŞUCU ŞEVO

mustazaf22
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
05/11/2014 :  16:06:51  Alıntı
güncel
Selam ve Kelam

Yerleşim : Türkiye / Bursa
bayramturel
Üye

Toplam 106 yazı
05/11/2014 :  18:13:48  Alıntı
Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış. Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş. Ve onu “Renklerin Ustası” anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş.
Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru’ya ***ürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.

Ranga Guru ise;
- Sen artık ressam sayılırsın Racaçi. Artık senin resmini halk değerlendirecek, diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına ***ürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem ko**** halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş. Raciçi denileni yapmış Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor.
Çok üzülmüş tabii.Emeğini ve yüreğini ko**** yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.. Alıp resmi ***ürmüş Ranga Guru’ya ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş. Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru’ya ***ürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru

Ama bu defa yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı boya, birkaç fırça ile birlikte bırakmış. Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış. Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamış, fırçalar da, boyalar da kullanılmamış. Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru’ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış.

Ranga Guru ise;
Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin.

Konu güncel...:)

bayramturel
Üye

Toplam 106 yazı
07/11/2014 :  21:40:38  Alıntı
.........GÜNCEL......

ayalcn95
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
07/11/2014 :  21:55:23  Alıntı
Seyyar olarak satışını yapacağım ucuz bot lazım, yardımcı olabilecek arkadaş var mı aranızda?

Yerleşim : Türkiye / Muş  |  Meslek : Öğrenci
Atknkc
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
15/11/2014 :  20:44:01  Alıntı
Ufkumu açtığınız için çok teşekkür ederim. Yazınızı okuduktan sonra aklımda birkaç iş fikri oluştu. Paylaşımınız için gerçekten teşekkürler, keşke sizin gibi insanlar her yerde olsa.
Milletim Doğudan Koptu Dört Bucak Savaştı, Altaylardan Attığım Ok Alp Dağlarını Aştı

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
hilalim1
Üye

Toplam 206 yazı
16/11/2014 :  00:22:56  Alıntı
teşekkürler paylaşımın için güzel bi konu olmuş gerçekten

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Gıda
womart
Üye

Toplam 352 yazı
16/11/2014 :  00:47:50 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
calışan demir paslanmaz.sabah kuş seslerini duymayanda doymaz.
bay -bayan-cocuk dış giyisi imalatı ve tekstil tasarım işleri
https://www.facebook.com/groups/aficgiyim/

aficgiyimsanayi.tr.gg

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Hazır giyim
source
Üye

Toplam 105 yazı
04/12/2014 :  23:28:33  Alıntı
zafe1970@hotmail.com bilgi için

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Ticaret
fatih_3068
Yeni Üye

Toplam 54 yazı
13/12/2014 :  04:07:05  Alıntı
paylaşım için teşekkürler güncel kalsın yazı :)
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Serbest meslek
masal06
Üye

Toplam 2659 yazı
13/12/2014 :  04:33:05  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mduran
MERHABA ARKADAŞLAR İNSAN BOŞLUKTA OLDUMU HER ŞEYİ ARAŞTIRIYOR BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM MEĞER ÇEVREMDE ÇOK AZ BİR PARA İLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPAN KİŞİLER VARMIŞ

1. MESELA EMEKLİ BİR ABİMİZ ZEYTİNYAĞI TİCARETİ YAPIYOR GEÇENLERDE YAZISINI YAZMIŞTIM

2. BİR BAŞKA ABİMİZ YILLARDIR KARS KAŞARI SATIYORMUŞ GEÇEN GÜN ONUNLA BİR MUHABBETİM OLDU KARS İLİNE BİR ZİYARETİ ESNASINDA TANIŞMIŞ KARS KAŞARI İLE KENDİSİ VE AKRABALARI İÇİN BİR KÜTÜK KARS KAŞARI ALMIŞ BURAYA GETİRDİĞİNDE KENDİSİ TADINA DAHİ BAKAMMIŞ O GÜN HEPSİNİ SATMIŞ VE İŞE ÖYLE BAŞLAMIŞ ŞİMDİ TEK İŞİ KARS KAŞARI SATIŞI YAPMAK GAYETTE GÜZEL İŞİ VAR

3.YİNE BAŞKA BİR ABİMİZ YAYLA KÖYLERİNDE ÇOBANLARDAN ÇÖKELEK ,PEYNİR TOPLUYOR VE ŞEHİRDE SATIYOR

4.VE EN ÇOK BENİ ETKİLEYEN İŞ KURU BİBER GEÇENLERDE TURŞULUK BİBER ALIYORDUM BURDA BİR KÖYDE DEPO GİBİ BİR YERE GİRDİK TAVAN TAMAMEN İPLERE CİZİLMİŞ VE KURUTULMUŞ KIRMIZI ACI BİBER BUNLARI NE YAPIYORSU DEDİM KIŞIN TAZE ACI BİBER OLMADIĞI ZAMANLARDA LOKANTALARA RESTORANLARA VERİYORUM DEDİ BİR CİZİ BİBERİ 5.00 TL YE VERİYORMUŞ YARIM KİLO TAZE BİBERDEN BİR CİZİ ÇIKIYORMUŞ YANİ MALİYET 1.25 TL YAKLAŞIK YILLIK BEŞ BİN CİVARINDA BİBER CİZİSİ SATIYORMUŞ

5. BAŞKA BİR EVE UĞRADIK ORADADA KAPYA CİNSİ BİBER DOĞRUYORLAR AMA NE BİBER GÖZÜNÜZÜN ALABİLDİĞİ ALAN TAMAMEN DOĞRANMIŞ KURUTULMAYA BIRAKILMIŞ BİBER DOLU BU EVİN SAHİBİDE TOZ BİBER YAPIYORMUŞ BU BİBERLER KURUDUĞUNDA DEĞİRMENDE ÖĞÜTÜLÜP TOZ BİBER YAPIP KİLOGRAMI 20.00 TL DEN SATIYORMUŞ YILLIK ORTALAMA BİR TON TOZ BİBER SATIYORUZ DİYOR

6 . YİNE BAŞKA BİR İŞİ ABLAMLARA GİTTİĞİMDE ÖĞRENDİM TAM ABLAMIN ZİLİNE BASICAM YERDE BİR BROŞÜR DİKKATİMİ ÇEKTİ ALDIM BİR VATANDAŞIMIZ TAVUK VE BILDIRCIN YUMURTASI SATIŞI YAPIYOR ARADIM TANIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM ERTESİ GÜN BULUŞTUK ESKİ TİP BİR PANELVAN TARZI MÜNÜBÜSÜ VAR KONYADAN BILDIRCIN YUMURTASI VE DENİZLİDEN TAVUK YUMURTASI ALIYORMUŞ BURDA BAKKALLARA EVLERE BROŞÜR BIRAKARAK SATIYORMUŞ ALLAH BEREKET VERSİN OTUZ KADAR BAKKAL BİR O KADARDA SİTE VAR YUMURTA VERDİĞİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ KAZANIYORUM DİYOR

Para kazanmaya ihtiyacı olan insan fazla düşünerek zaman kaybetmez arkadaşlar Yapılacak şey Hangi ürün olur farketmez ucuza kaliteli ürünü bulup kar marjını ekleyip satmak Yumurta olur tereyağ olur kaşar olur üzüm olur çorap olur..... Önemli olan alırken kazanmak
Bu arada böyle başarı hikayelerinide okurken dengeli olmak lazım mazallah insanı gaza getirip olmadık hayallerede daldırması muhtemeldir.
Tek şart kendinizi tanımanız ne yapıp yapamayacağınızı bilmeniz. arkadaşlar
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Satış / Pazarlama
mduran
Üye

Toplam 195 yazı
01/01/2015 :  19:01:43  Alıntı
evet 2014 benim için çok kötü bir yıl olarak geride kaldı evimi işimi kaybettim çok şükür sağlığım sıhatim yerinde kiraya çıktım mesleğim olan turşuculuğa başladım allah bereket versin karnım doyuyor inşallah 2015 daha hayırlı geçer benim için herkese iyi bir yıl geçirmenizi dilerim
TURŞUCU ŞEVO

efsunlu
Üye

Toplam 229 yazı
02/01/2015 :  09:17:33  Alıntı
mduran kardeşim çok geçmiş olsun . allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda kendini toparlarsın
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa  |  Meslek : Diğer
mudurnufoto
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
05/01/2015 :  21:51:52 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Arkadaşlar çok az bir sermaye ile size tavsiye edebileceğim çok güzel bir iş var. Ama benim işim öyle temizlik ürünü, Gıda takviyesi felan değil, çok ciddi bir iş, bu işi Türkiye de şu an için çok fazla yapan yok. Ama 2017 de hedef 50 bin kişiye ulaşmak, şu an 3500 civarı yapan var her geçen gün hızla sayı artıyor. Gelecek vaat eden bir iş, eğer sizde bu iş ile ilgilenirseniz güzel para kazanır, hayallerinizi yakalama fırsatı bulursunuz. Detaylı bilgi için neistersenbizdevar@gmail.com e-mail atınız.

Yerleşim : Türkiye / Bolu  |  Meslek : Esnaf
spil
Yeni Üye

Toplam 91 yazı
06/01/2015 :  17:47:03  Alıntı
böyle baştan işin ne olduğunu söylemeyen kişilerin mesajlarını hiç merak etmiyorum açıkçası,sonradan farklı şeyler çıkabiliyor sözüm meclisten dışarı başka tecrubelerim var ondan yazdım sn mudurnufoto üstünüze alınmayın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Satış / Pazarlama
adiluzcosmetics

Yeni Üye

Toplam 53 yazı
06/01/2015 :  22:42:38  Alıntı
Paylaşım çok güzel olmuş Eline sağlık. Yapılacak okadar çok iş var ki koşturana ama . İhtiyacı olan nasıl işler çıkarmakta , Taze yumurtamı satan , taze yufka yapıp satan , taze süt satan ,kuruyemiş satan , bunları hep arabanın bagajında satıyorlar. Şuan revaçta olan Gsm aksesuarları satışları ve Açık parfüm önü açık iş . Bizde Kozmetik işi ile uğraşmaktayız. 235 çeşit kokumuz bulunmakta kar marjımız da şişe de %60 dır. Şişe başı 2 tl kazancınız vardır. akarı kokarı bozulması yoktur. Herkese hayırlı işler.

Yerleşim : Türkiye / Yalova  |  Meslek : Satış / Pazarlama
mudurnufoto
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
07/01/2015 :  12:34:47 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
spil , sizi anlayabiliyorum, ama burada açık açık iş anlattığın zaman, her kafadan bir ses çıkıyor. Bu anlatacağım iş modeli başka hiç bir işe benzemez, ne sabun satmaya, ne kas geliştirmeye vucut eritmeye benzer. Onun için bu işlerde birebir görüşmek ve işi anlatmak önemli, yoksa yazarsanız tüm detayları buradan, bir sürü kişi çıkar şöyleydide, böyleydide, bende yaptımdı bunun benzerinide diye ve şevkiniz kırılır , belkide ekmek kapınız olacak bu işten vazgeçersiniz. Mesela benim öyle oldu, bir arkadaşım geldi bana ayak üstü kalabalık bir ortamda işi anlattı ve benim dikkatim başka yerde olduğu için hıııı , heee heee gibi cevaplar ile görüşmeyi bitirdik. Ve bana mantıklı gelmedi, aradan 4 ay sonra başka bir arkadaşımı bu işi yaparken gördüm ve kendisinden bilgi istedim, aynı iş modelini sakin bir kafa ile hesaplayıp dinledim, dedim ki bu tam benim yapacağım bir iş bana bunu niye daha önce böyle anlatmadınız. Olay buuuu, TEŞEKKÜRLER

Yerleşim : Türkiye / Bolu  |  Meslek : Esnaf
yns15
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
07/01/2015 :  15:30:04  Alıntı
mduran selamlar ben denizlide yaşıyorum turşu satmak istiyorum çarşıda içtiğim turşular çok güzel onların nasıl yapıldığını bana tarif yazabilirmisiniz mail yunus4515@gmail.com teşekkürler

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İşsiz
masal06
Üye

Toplam 2659 yazı
07/01/2015 :  17:00:21  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adiluzcosmetics
Paylaşım çok güzel olmuş Eline sağlık. Yapılacak okadar çok iş var ki koşturana ama . İhtiyacı olan nasıl işler çıkarmakta , Taze yumurtamı satan , taze yufka yapıp satan , taze süt satan ,kuruyemiş satan , bunları hep arabanın bagajında satıyorlar. Şuan revaçta olan Gsm aksesuarları satışları ve Açık parfüm önü açık iş . Bizde Kozmetik işi ile uğraşmaktayız. 235 çeşit kokumuz bulunmakta kar marjımız da şişe de %60 dır. Şişe başı 2 tl kazancınız vardır. akarı kokarı bozulması yoktur. Herkese hayırlı işler.

Ortalık açık parfüm bayileri ile dolu bende kullanıyorum fakat piyasadaki diger acık parfümcülerden sizi ayıran fark ne?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Satış / Pazarlama
mduran
Üye

Toplam 195 yazı
07/01/2015 :  18:13:07  Alıntı
artık günümüzde milyarlarca para yatırıp devasa işletmeler kurmak bence saçmalık

bakıyoruz avon forever dore ersağ gibi kuruluşlar üzerinden hiçte yabana atılmayacak derecede para kazanılıyor insanlar bu tarz şeyleri bişekilde alıyor bakıyorsun hiç bir şekilde sermaye bağlamıyorsun sadece satmak için çabalıyorsun o kadar satıyorsun paranı alıyorsun firmanın olanı yatır gerisi senin algısı yok vergisi yok temiz para

TURŞUCU ŞEVO

mduran
Üye

Toplam 195 yazı
24/02/2015 :  23:38:54  Alıntı
evet koniks ailesi yeni bir iş kapısı olabilecek bir iş hemde çok fazla bir sermayeye gerek yok baharat ve bakliyat paketleme işi ben ilk adımları attım bulunduğum ilçeye ait ilçe tarım müdürlüğüne müracat edip gerekli izinleri talep ettim hiçte öyle söylendiği gibi ıvır zı vır istemediler bi tane depo o kadar.

şimdilik sadece kekik,nane,tozbiber,pulbiber ve patlama mısır ile başlıcam

aileme ait arazide bol miktarda kekik var doğal olarak kendiliğinden yetişiyor ve her zaman boşa gidiyor bu yıl toplayıp kurutup paketlicem
nane'yide yine arazimizin belirli bir bölümüne ekicem yerini hazırladım zaten çok yıllık bir bitki olduğu için biçip biçip kurutup paketlicem
tozbiber ve pul biber en basiti zaten turşu üretimimiz için arazimize biber dikiyoruz bu biberlerde mutlaka toplayamadığımız kızaran biberler oluyor bunları toplayıp kurutup değirmende öğüttürüp paketlicem
mısır işine gelince dikimi yaptığımız biberleri güneşten korumak için arasına mısır dikiyoruz bu mısırlarıda hayvan yemi olarak kullanıyorduk bu yıl cinmısır diye adlandırılan patlama mısır dikiceğiz hayvan yemi olarak dikimini yaptığımız mısırı dikmicez ve mısır işinide böyle halletmiş olacağız başlangıç için yeterli gibi bu çeşitler
TURŞUCU ŞEVO

atalay45
Yeni Üye

Toplam 72 yazı
25/02/2015 :  20:55:21  Alıntı
mduran hayırlısı olsun. Paketleme işi için makine filan aldın mı yoksa elle mi paketliyorsun. Bizim BİM'de gördüğümüz paketlenmiş baharatlar gibi mi ambalaj yoksa tel zımbalama tarzı bişi mi? Bu arada pazar konusunda ne yapıyorsun? Kime pazarlıyacaksın?

Yerleşim : Türkiye  |  Meslek : Öğrenci
mduran
Üye

Toplam 195 yazı
27/02/2015 :  22:01:13  Alıntı
evet aynen BİM de gördüğünüz ambalajlar gibi olacak ama tek fark benim ürünler toplu tüketim ambalajları olacak yani en küçük gramaj 500 gram olacak.Poşet turşu paketlediğim makine bu işide yapabiliyor pazar konusunda bir sıkıntım yok turşu verdiğim tüm işletmeler bu ürünleri kullanıyor o konuda hazır pazarım var
TURŞUCU ŞEVO

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.46 saniye.
17:25:10, 3 Aralık 2024, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım