Onur kutlu
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Domainbrokers Yazim icin tesekkur eden arkadaslar o sizin iyiliginiz tesekkur benden okudugunuz icin ... insallah yazi burda devamli kalir merak eden bu sektore girmek isteyende acar okur |
Yazıyı gönderen - Domainbrokers Yazim icin tesekkur eden arkadaslar o sizin iyiliginiz tesekkur benden okudugunuz icin ... insallah yazi burda devamli kalir merak eden bu sektore girmek isteyende acar okur |
Yazıyı gönderen - Domainbrokers o youtube daki videodaki tavsanlar duzgun beslenmedigi + ciftlestirme kurallarina uyulmadigi + yeni zelanda tavsani olmadigi halde 4 tavsan 450 tavsan olmustur gercekte 4 yeni zelanda tavsani 450 dende fazla olur 2 sene icinde cunku 4 tavsan 1 i erkek 3 u disi olsa dogan yavrular mecbur akrabagasi ile ciftlesecek verim dusecektir, bu sayinin 10 tavsan oldugunu ve tavsanlarin yeni zelanda oldugunu dusunun her dogumda 8-10 yavru hesap edin + her dogan disi yavru 3 bucuk 4 ayda dogum yapabilecek hale geliyor boyle oluncada :)) 10 anac 1. ay 10 anac + 70 yavru 2. ay 10 anac + 70 yavru + 70 yavru 3. ay 10 anac + 70 yavru + 70 yavru + 70 yavru 4. ay 10 anac + 70 ilk dogan yavrunun 40 i disi olsa (ARTIK BUYUDULER ) 50 anac diye hesaba devam :)) eger ki bu sekilde 100 disinin 2 yillik uretimini hesap edip buraya yazabilen olursa net olarak :)) hadi 100 asagi 100 yukari olarak benden bir ceyrek |
Yazıyı gönderen - ömer10 konikste her konu bu şekilde detaylı ele alınsa,inanın onlarca başlık açmaya gerek kalmaz. ve gerçekten birşeyler yapmak isteyenlere,güzel bir yol açılır. Domainbrokers,çok teşekkür ederim.ve sizin gibi bilgisini paylaşma konusunda cimrilik yapmayan insanların çoğalmasını ümit ediyorum. Ben şunu sorucam,tavşan etinin yurt dışına ihracatı hakkındaki bilgi verebilirmisiniz.pazarı ne durumda,türkiyeden ihracat yapan varmı?eğer varsa hedef ülkeler hangileridir?bu tavşan yetiştiriciliği konusunda ilerlemiş ülkeler hangileridir?ihracat konusunda bu ülkelerle baş edilebilinirmi? sırf tüyü için tavşan yetiştirildiğini duymuştum?bu konuda bilginiz varmı?sadece tüyü için yetiştirmek karlı olurmu? daha aklımda birçok soru var.umarım çok karışık sormamışımdır |