Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Medikal İşine Girmek İstiyorum

BaşlatanProTapisTarih16/07/2015 15:40:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhaba değerli KONIKS üyeleri.
Medikal sektörüne henüz yabancıyım ve bu işi yapma kararı aldım. En büyük desteğim ise: Medikal adına tüm ürünleri bulabilecek bir yakınımın olması. Kendisi ihaleler dahil her türlü medikal işni gerçekleştiriyor. Fakat benim size sormak istediğim şudur.
Standart medikal işinin yanı sıra E-Ticaret sitesi açıp online satış yapmayı düşünüyorum ve bu konuda bilgi sahibiyim.
Bu sektör hakkında düşünceleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
İyi günler
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye31 yazı
Dükkanında malzeme olacak dimi? İhalelere gireceksin? Arkadaşın ne şekilde ihalelere giriyo o girebiliyorsa sende girebilirsin

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Yeni Üye18 yazı
16 senelik iyi iş yapan kuruyemiş dükkanımı devir ediyorum ilgelinirsen özelden mesaj at veya çevrende ilgilenen varsa her türlü bilgi verilebilir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Merhaba,
e-ticaret için Sanal Pos hizmetini Ödeme Sepeti'nden alabilirsiniz. Herhangi bir aidatı yoktur. Kurulumu çok hızlı ve ücretsizdir.
www.odemesepeti.com / info@odemesepeti.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye48 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emrtrn1903
Dükkanında malzeme olacak dimi? İhalelere gireceksin? Arkadaşın ne şekilde ihalelere giriyo o girebiliyorsa sende girebilirsin

Şuan için yani ilk başlangıçta dükkan açmayı düşünmüyorum. Sadece bir medikal firmasındaki ürünleri siteme ekleyerek satış yapmaya başlamak istiyorum. İlerleyen zamanlarda ise dükkanımı açmayı düşünüyorum??
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye51 yazı
Merhaba,Ne yaptınız medikal işini?
Bahtsız Bedevi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis