Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Yumurta Satış İşine Girmek İstiyorum

BaşlatanmazlumiTarih31/12/2008 00:23:37Yorum54

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
BEN TOPTAN YUMURTA SATIŞ İŞİNE GİRMEK İSTİYORUM.

Arkadaşlar aranızda yumurta işinden anlayan varsa paylaşabilir mi?
mesela bu işi yapan...
bilen...
tavsiye edebileceği kimseler...
ucuza bulabileceğimiz yerler...
tanıdığı üreticileri olan

şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Yerleşim Türkiye / ŞırnakMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
54 yorum
Yeni Üye28 yazı
öncelikle merhabalar...

Afyon başmakçı köyünde yumurta kooperatifi mevcut... www.basmakcitavukculuk.com fiyatları burdan kontrol edebilirsiniz. Sanırım şırnaktansınız... Mesafe problem yaratır der iseniz eğer size en yakın kayseri de yumurta borsası mevcut... Bu işi bi dönem yapmış biri olarak söylemeliyim bu zamanlarda fiyatlar biraz daha yüksek olur yinede getirisi oılan bir iş tavsiye ederim...

Umarım yardımcı olabilmişimdir... İyi Çalışmalar...
İş yok diyenlere inat kendi işini kuran arkadaşlar ; emin olun doğru yoldasınız

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Yleti?im
Üye177 yazı
YUMURTA BORSALARI AFYON -KAYSERİ- ÇORUMDADIR.HAFTALIK FİYAT DEĞİŞİR.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı

HSBT26 kardeş bilgilerini paylaşırmısın acaba...

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Mühendis
Üye101 yazı
ben AFYON lu çoban yumurta işinden anlarım size yardımcı olabilirim. yumurta üreticileri ile görüştürebilirim isterseniz fiyat konusuna gelince haftalık değişir. kerlı bi okadarda riskli bi iştir. ama şu ara acayip para kazandırıyor,yalnız şu var ŞIRNAK iline yol masrafı çok biner hemde oraya gitmek isteyen şöför zor bulunuyor.nakliye pahalı olabilir. bilginize ANKARA KAYSERİ KONYA ile iş yaparsanız daha yakın size
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
ahmet numara yada bilgi verebilirsen iyi olur...şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı
10 gün bekler bir yumurta... kar marjı koli başına 1 liradır. Haftalık 300 koli sattığımı biliyorum. Bunu da çevre bakkallarla anlaşırsınız. Köy yumurtası getirticem dersiniz. 4 tip yumurta vardır. bunları karıştırttım. Sonrasında dediğim gibi bakkallarla anlaştım 1 hafta içinde 2 pazar yerine akşam üstü gidip yumurtamı erittim. kırık yumurtaları pastane ve fırınlarla amorti edebilirsin. Bir garajın varsa soğuk hava deposu olarak iş görür. Vermiş olduğum linkte fiyatlar haftalık değişir. kış dönemi yumurta işi için iyi bir girişim sayılmaz. Fİyatlar bu dönemde bir hayli yüksektir. Tavsiyem bahar ayını beklemek. Ve varsa ticari araç v.s Araca ihtiyacınız olacak.

Merak eden arkadaşlar için söyliyeyim. Bakkallarla anlaştıktan sonra ertesi gün başmakcıyla görüşün. yada ordaki ayağınız görüşmeyi yapsın. İrsayileyi direk bakkal ın adına kesin. Böylece yolda bi sorunla karşılaşmazsınız. Pazar yerleri perakendecilik için harika yerlerdir. Sokak araları aynı şekilde.

Umarıum yararlı olabilmişimdir . Saygılar sorunuz olursa özelden veya burdan görüşelim. Ortaklık düşünüyorum.
İş yok diyenlere inat kendi işini kuran arkadaşlar ; emin olun doğru yoldasınız

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Yleti?im
Üye683 yazı
Kemal Unakıtan'ın oğlu biliyordur piyasayı en iyi.)))
Bandırma bölgesinin yumurtasını toluyor.
Balıkesir, Bigadiç, Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma civarı yumurta üretiminde söz sahibi bölge.
O bölgedeki arkadaşlar yardımcı olabilir.
Sanıyorum tekgüç nickli arkadaş o bölgede.
Size yardımcı olabilir.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye46 yazı
çok sıkıştım.çeklerim yazıldı.İcraya verileceğim 2 günüm var acil 5000 ytl lazım.Satışlar sıfır.Acaibinize gidecek ama kapı kapı gezerek borç toplamayı düşünüyorum.Çünkü çevrem yardımcı olmuyor.yani kısaca kişi başı 10 tl yada 5 tl toplasam (kesinlikle dilencilik algılanmasın)..Evim gidecek icraya durumum çok vahim..Tavsiyeleri bekliyorum hemen ..sygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bu borsalarda nakliye nasıl gerçekleşiyor kendi aracınızla alabiliyormusunuz yoksa nakliyat kooperatifleri kanalıylamı oluyor bilgi edinmek isterim bilen varsa afyon çorum borsalarından istanbula nakliye ne kadar acaba?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nakom
çok sıkıştım.çeklerim yazıldı.İcraya verileceğim 2 günüm var acil 5000 ytl lazım.Satışlar sıfır.Acaibinize gidecek ama kapı kapı gezerek borç toplamayı düşünüyorum.Çünkü çevrem yardımcı olmuyor.yani kısaca kişi başı 10 tl yada 5 tl toplasam (kesinlikle dilencilik algılanmasın)..Evim gidecek icraya durumum çok vahim..Tavsiyeleri bekliyorum hemen ..sygılarımla.

Allah (c.c.) yardımcın olsun gardas.

kucuk bır yerdeysen ilce kasaba gibi direk belediyeye git anlat durumu.

olmadı derneklerden yardım iste oda olmadı senetle borclan
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşlar bende toptan yumurta işi yapıyorum bakallara,marketlere yumurta satıyorum.günde 400-500 koli yumurta satıyorum batmanda çok pahallı geliyor acaba konyada afyonda yada kayseride bana yardımcı olacak arkadaşlarım varmı irtibata geçelim tşk

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
samsunda yumurta üretimi yapmayı düşünüyorum fakat pazarlma konusunda yani nasıl satarım diye teredütteyim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.teşekürler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
dükkan dükkan gezeceksin abi veya birisiyle anlaşacan o dagiticak bu arada benimde formdaki ark. bir sorum olacak bu çiftlik kurarken bazı firmalar ile anlaşıp o firmaların tavuğuna bakıyormuşsun onlar yemini arabalarını yolluyorlarmış sen sadece tavuklara bakıyormuşsun ama yer sana ait olması lazım birde çok riski var bu işin hastalık filan kapmamaları lazım ama karıda iyiymiş bu işle uğraşan veya daha detaylı firmaların isim ve şartlarını özellikle bilen arkadaş varsa yazabilirmi teşekkür ederim
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye345 yazı
fatih-3068 gerekli firmaları ararsan sana hertürlü bilgiyi veriyorlar çekinmeden rahatlıkla arayabilirsin aklına takılan soruların cevbını kesin olark alırsın.....
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye1 yazı
Ben istanbul k.çekmecde otrym bu bolgede yumurta satisi yapmak istiyorum kendim iki sene keskinoglunda yumurta ve tavuk satisi yapdim sicak satis yapdim simdi yumurtayi nerden ucuza alabilirim mega centerden alsam zarar mi ederim. Bi depo tutcam birde panelvan arac alicam bu konuda bna yardimci olabilirmisiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar düzce'de salma organik yumurta üretimi yapmaı planlıyorum ilk hetapta 500 yada 1000 tavukla başlamayı planlıyorum. bu sektörde yabancı olduğumdan pazarlama işi beni düşündürüyr yumurta alımlarında toptan satış yapabilceğim firmalar varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar Merhaba, Muğla Bodrumda yumurta satışı yapmak istiyorum. Kurumsal bir firma ile 4 senedir edt noktalarına soğuk satış yapıyorum. Artık kendi işim için stres yapmak, fazla çalışmak istiyorum. Src ve Panelvan bir araç alıp sıcak satışa gireceğim. Sıcak satış yaparken fatura kesme durumu nasıl oluyor? ayrıca ege bölgesinde bu tip ticaretle uğraşan arkadaşlar var ise görüşmek isterim. teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
mrehaba arkadaşlar bende başladım hayırlısıyla inş istanbulda organik yumurta satıyorum ali karaca 0551 426 57 11 yumurta arayanların telefonlarını bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar organik yumurta satıyorum bu işi yapmak isteyen varsa günlük bolca yumurtam çıkıyor teşekkür ederim 0551 426 57 11

Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar tavuklarım yaylıma çıkıyor yumurtalarım tamamen organik ve doğaldır yumurta satışı yapıyorum şimdiden teşekkür ederim ali karaca 0551 426 57 11

Yeni Üye1 yazı
Organik yumurta satışı yapıyorum .günde 22 koli kadar oluyor.(çift sarılı yumurta ) toptan satın almak isteyen arkadaşlara duyrulur?

Yerleşim Türkiye / GantepMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Arkadaslar ben bakkal ve orta olcekli isletmelere yumurta alip satmak istiyorum.bu is icin toptancidan yumurta alsak nasil olur ureticiden toptanciya fiyat farki varmidir.bu iste kolide kar 1 tl civari deniyor.catlak yumurtalarida pastaneler aliyormus yardimci olursaniz sevinirim
etem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşlar toptan yumurta satışımız vardır ilgilenen arkadaşlar 5387858112

Yerleşim Türkiye / BayburtMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
türkiyenin her yerine gönderilir nakliye alıcıya aiittir

Yerleşim Türkiye / BayburtMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
ESKİŞEHİR VE CİVARI GEZEN TAVUK YUMURTASI İÇİN 0545 915 69 61

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
GEZEN TAVUK YUMURTASI İHİTİYAÇLAR KARŞILAR TOPTAN SATIŞLARIMIZ MEVCUTTUR 05454 915 6961
ESKİŞEHİR VE ÇEVRESİ

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar. ben samsunda ikamet ediyorum. toptan firmalarından yumurta alıp market cafe restaurant noktalarına satış yapmak istiyorum. az buçuk müşteri portföyüm var. kar oranı nedir? fatura durumları felan nasıl yapılır? src belgem var berlingo arabam var. yardımcı olabilirseniz sevinirim 0545 406 4646

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Slm arkadaşlar. Ben Mersinde yaşıyorum. 10.000 tavukla gezen tavuk salma tavuk la yumurta üretimi yapmak için çalışmalara başladım.Yaklaşık bir ay sonra üretime geçecem.Mersin ve çevresinde toptan yumurta vermek istiyorum.İlgilenen arkadaşlar lütfen arasın

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Emekli