Arkadaşlar aranızda yumurta işinden anlayan varsa paylaşabilir mi?
mesela bu işi yapan...
bilen...
tavsiye edebileceği kimseler...
ucuza bulabileceğimiz yerler...
tanıdığı üreticileri olan
şimdiden çok teşekkür ediyorum...
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - murton Slm arkadaşlar. Ben Mersinde yaşıyorum. 10.000 tavukla gezen tavuk salma tavuk la yumurta üretimi yapmak için çalışmalara başladım.Yaklaşık bir ay sonra üretime geçecem.Mersin ve çevresinde toptan yumurta vermek istiyorum.İlgilenen arkadaşlar lütfen arasın |
Yazıyı gönderen - murton Slm arkadaşlar. Ben Mersinde yaşıyorum. 10.000 tavukla gezen tavuk salma tavuk la yumurta üretimi yapmak için çalışmalara başladım.Yaklaşık bir ay sonra üretime geçecem.Mersin ve çevresinde toptan yumurta vermek istiyorum.İlgilenen arkadaşlar lütfen arasın |
Yazıyı gönderen - RuzgarÇakır Toptan organik tavuk yumurta işine biz'de girdik forum tarihi çok eski olmasına rağmen yazma gereği duydum ön görü olması için. günlük 30.000 yumurta üretiyoruz. çok ciddi maliyetlere sahip olmak gerekmiyor. 2016 Yılında kurduk çiftliği aslında 2017 de diyebiliriz. internet sitemiz https://www.mikotavukculuk.com/ dilerseniz bir göz atın çok komplike tesis olması gerekmiyor, yeterli bakımı sağlarsanız ciddi gelirler elde edebilirsiniz. |