Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Call Center Kurmak İstiyorum

BaşlatanmetsinTarih19/08/2008 22:42:34Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
Call Center kurmayı düşünüyorum.bu işte tecrübeli olan arkadaşlar varsa yrumlarınız bekliyorum.nasıl yaplır,iş nerden bulunur,kazanç nedir vs vs.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye4 yazı
Callektif, Çağrı Merkezi odaklı ve çağrı merkezi (call center) hizmetleri veren bir şirkettir. Temel uzmanlık alanı çağrı merkezi kurmak ve CRM Yazılımı olup, bünyesinde çağrı merkezi sektöründe 10 yıla ulaşmış tecrübeleri olan uzmanları barındırmaktadır.

Callektif uzun yılların verdiği tecrübe ve birikim ile çağrı merkezi açmak isteyenler için profesyonel hizmet vermekte ve bir günde anahtar teslim olarak çağrı merkezi kurulumu yapmaktadır. Evet, yanlış duymadınız. Callektif, sadece bir günde çağrı merkezi mobilyalarından, bilgisayarlar, kulaklıklar, server ve ağ kurulumuna kadar her şeyi eksiksiz kurmakta ve çağrı merkezinizi tüm işlevlerini yerine getirecek şekilde teslim etmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.callektif.com.tr
Kurulum Paket Fiyatları İçin: http://www.callektif.com.tr/hizmetler/1517/cagri-merkezi-kurulumu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye14 yazı
call center kurunca nasıl para kazanılıyor? yani hangi firmaların adına iş yapabilyoruz? ücretlendirme nasıl oluyor?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye286 yazı

ne sattıgına bagli
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SouL
ne sattıgına bagli

örnek verebilrmisin?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye286 yazı
ben sadece almanyaya çalışıyorum o yüzden iç piyasa hakkında bilgim yok ama bizim sektörde 100 eurodan asagı degil fiyatlar ödemelerde haftalık
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye13 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
Vodafone adsl satışı yapacak ciddi düşünen cagrı merkezleri arıyoruz. Hak edişler mail olarak gonderilecektir.
Bayilik için ilgilenenler olursa eğer iletişim numaramızdan ulaşabilirler.
İletişim no: 05060243066 YASİN BEY
İletişim no: 05454899337 SEDAT BEY
yasin

Yeni Üye13 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR;

Vodafone adsl satışı yapacak ciddi düşünen cagrı merkezleri arıyoruz. Hak edişler mail olarak gonderilecektir.
Bayilik için ilgilenenler olursa eğer iletişim numaramızdan ulaşabilirler.
İletişim no: 05060243066 YASİN BEY
İletişim no: 05454899337 SEDAT BEY
yasin