Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Call Center Kurmak İstiyorum

BaşlatanmetsinTarih19/08/2008 22:42:34Yorum37

İlk mesaj
Call Center kurmayı düşünüyorum.bu işte tecrübeli olan arkadaşlar varsa yrumlarınız bekliyorum.nasıl yaplır,iş nerden bulunur,kazanç nedir vs vs.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Sayın metsin merhaba bu konuda 2-3 yıl önce bizim bir deneyimimiz olmuştu bu konuda bayilik dahi almıştık

http://www.tesan.com.tr/kategori.asp?bid=6&kid=43 bu adresten bakabilirsiniz. orda şakir bey var ararsanız telkomax tan murat beyin selamı var derseniz sizle özel ilgilenir tabiki yerinden ayrılmamışssa bursa derseniz hatırlar

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
teşekkürler muratca.dediğin yeri arayacağım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik

ee aradinmi, sonra nolduu?? :))
E-Posta yada (MSN): hasanyazan@live.de Lütfen bilgileri (Resim, Fiyat vs.) bu adrese yollayin.Tesekkürler !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
bende merak ettim

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
ramco`da beni cok sevdi..:))
E-Posta yada (MSN): hasanyazan@live.de Lütfen bilgileri (Resim, Fiyat vs.) bu adrese yollayin.Tesekkürler !

Sevdim valla

ama ben yapistirmali "güya radyasyon kovucu" almam da ,satmam da..sölimde..:))

Senin canin sagolsun sanada hediye ederiz kardesim

yok aman kalsin..yapiskanli seyleri sevmem, yapis yapis oluyorlar..Saglam is vidalidir:))

call center kurmak ıstıyorum yardımcı olurmsunz

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Oluruz

eeee....peki...ciddii olur musunuz????

;-)

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
call center turk telekom bayi kurmak ısteyen arkadaslar telden ulasabilirler 0533 386 12 49 -0532 776 36 16

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
call center kurmak masa sandalye pc ve yazılım işi onda sıkıntı yaşamazsınız ama sıkıntının alasını yaşayacağınız konu "hangi projeyi çalışacağınız ve sağlam ödeme yapan firma bulup bulamayacağınız" asıl konu bu center açmak 2 gününüzü alır ama ne satacaksınız
doping
smile
ttnet
türk.net vs vs veya digitürk mü? sigorta mı ? veya herhangi bir elektronik cihaz mı
anlatmak istediğim projeniz sağlam olsun hemen her projeye atlamayın paranızı verirrim diyen herkeze atlamayın
hemen harala gürele satış vermeyin az az satış verin alacağınız ödemenin kalitesine göre satış arttırın
bütün call center aynı anda aynı projeyi çalışmayın
benden bu kadar herkeze başarılar

çağrı merkezi
Truva telekom çağrı merkezi danışmanlık hiz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Merhaba
Arkadaşlar 11 senedir çağrı merkezi sektöründeyim kendi işimi bende kurmak işstiyorum kazancı mükemmel olan bir sektör .Proje bazlı kar ortağı ve ortaklık çerçevesinde çalışılabilir

bilginize
Truva telekom çağrı merkezi danışmanlık hiz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arkadaşlar herkese slm lar bilgisi olan arkadaşlar daha deyatlı açıklayabilirlermi rica etsem Nasıl kurulur ilk başta ne yapmamız lazım türk telekom vb dediginiz bayilikler nasıl alınıyor nereye başvurmalıyız kar oranı ne kadar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar çalışmış olanlar aydınlatırsa sevinirim teşekkürler arkadaşlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Çağrı Merkezi Nedir?
Çağrı Merkezi,Call center, firmaların ya da kurumların diyalog halinde oldukları kişiler ya da diğer firma ve
kurumlar ile olan iletişimlerini yürütmelerini sağlayan merkezlerdir. Çağrı merkezleri,günümüzde çeşitli sektörlerde
faaliyet gösteren firma ya da kurumların müşterileri için bilgilendirme, rezervasyon, satış, yardım ve destek gibi
hizmetlerde müşteri ilişkilerinde kullandıkları yapılara genel olarak verilen bir tanımlamadır.
Çağrı Merkezleri, çağrı merkezi ve entergre crm yazılımının yanında softphone,kulaklık,ip internet telefonu ve gateway gibi
cihazlardan oluşmaktadır.Çağrı Merkezleri yoğun şekilde telefon çağrıları üzerinden işlem gerçekleştirmekle beraber e-posta,
faks, SMS,sesli mesaj, çevrimiçi sohbet olarak adlandırılan web-chat uygulamaları gibi farklı iletişim kanallarını da yönetmektedir.
Çağrı Merkezi Çözümlerinizde Aloses Telekom Olarak, sizlere gerek cihaz, gerekse çağrı merkezi Yazılımı, kurulumu
ve voip internet üzerinden ucuz görüşme hizmetleri vererek sizlere en mükemmel çözümleri tek bir elden Sunmaktayız...

Çağrı Merkezi Kurmak
Çağrı Merkezleri, Firmaların amaç ve ihtiyaçlarına göre inbound veya outbound çağrılarını başlatmak ve yönetmek için gereken verimliliği
sağlayacak birçok özelliklerden oluşur. Çağrı Merkezleri,çağrı merkezi programı yanısıra entegre crm yazılımı içinde oto dialer dahil bu yazılımların
yanısıra donanım olarakta softphone, ip telefon ve gateway gibi cihazlardan oluşmaktadır.Limitsiz ACD Kuyruklama, Limitsiz Agent, Kapsamlı Raporlama,
çağrı kayıt, Gerçek Zamanlı Kuyruk Görüntüleme ve İstatistikleri, Soft-Phone,Predictive Inbound ve Outbound ve otamatik arama sahip olacağınız
özelliklerden sadece bazılarıdır.Çağrı Merkezleri yoğun şekilde telefon çağrıları üzerinden işlem gerçekleştirmekle beraber e-posta, faks, SMS,
sesli mesaj, çevrimiçi sohbet olarak adlandırılan web-chat uygulamaları gibi farklı iletişim kanallarını da yönetmektedir.
Aloses Telekom Ltd.Şti. sizlere Call Center Çözümlerinde ,Donanım, yazılım, Kurulum, Uygulama-Raporlama-İyileştirme” zincirinin tüm
halkalarında size yardımcı olabilecek insan kaynağı, süreç birikimi ve teknolojiye sahiptir.
www.cagrimerkezikurmak.com
www.cagrimerkeziacmak.com
www.cagrimerkezicozumleri.com
www.alocagrimerkezi.com
Ertuğrul Cihan

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?imci
call center çözümleri
çağrı merkezleri call center firmaları aradığınız projelere göre müşteri dataları–projeler–eğitim desteği–personel desteği

ayrıca
Çağrı merkezi kurmayı düşünen yada proje arayan arkadaşlara ÜRÜN DESTEĞİ–ELEMAN DESTEĞİ–TEKNİK DESTEK--VE EĞİTİM DESTEĞİ sağlayabiliriz uygun fiyata çağrı merkezinizi kurarsınız

iletişim için : meridyendata@gmail.com—05364612528–05316182100

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üretimini yapmakta olduğumuz cinsel performans arttırıcı bitkisel ilaçlarımızı son kullanıcılara satışını gerçekleştirebilecek call center aranmaktadır.

İlgilenen firmaların iletişim ve call center bilgilerini sametcakar1@hotmail.com e-mail adresine göndermelerini rica ederiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Arkadaşlar Merhaba

çağrı merkeziniz varsa digitürk satabilirim diyorsanız bizleri arayın.Ödemeleriniz aylık periyodlar halinde olmaktadır.Yani 1-30 tarihleri arası sattığınız ürünün faturasını kesiyorsunuz diğer ayın 16 sında banka hesabınıza yatırılıyor.

Primler kampanyaalra göre değişiyor ama alacağınız en kötü prim miktarı sadece digitürk satarsanız 40 tldir.Dopingle birlikte satarsanız 80 tlden başlayıp 105 tlye kadar çıkmaktadır.

Bilgi İçin

Pratik Hizmet Bilgi Teknolojileri
0 224 256 42 42
gsm: 0 507 841 56 566

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Çağrı Merkezi kurulumunda ses yalıtımlı mobilya sistemleri kullanılması gerekliliğini önemle arz ediyoruz.

Deneyimlerimiz sonucunda başka firmalardan tek panel masalar alan firmalar daha sonra bizden profesyonel ses yalıtımlı, kablo kanallı sistemler satın alıyorlar. Böylece iki defa mobilyaya ödeme yapılmış oluyor.

Tek panelli ahşap mobilyalar ses çınlamasını önlemez. Çift kanal şarttır. (ısıcamlarda olduğu gibi) Paneller üzerine extra delikli süngerli ses yalıtım kumaşı kullanılması gerekiyor. Tabiki yerleşimde önemlidir. Ses yankıların önlenmesi personelin motivasyonunu bozmaz. Aksi takdirde ses yankılarının kulaklarda çınladığı kötü bir ortam oluşur.

Önemle arz ediyoruz; Çağrı merkezi kurarken profesyonel bir firmadan destek alın. Bu hizmeti ücretsiz yapıyoruz.

Ayrıntıları web sitemizden görebilirsiniz. www.elsaofis.com veya www.cagrimerkezzimasa.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Çağrı Merkezlerine muhteşem proje fırsatı..Kocaeli,Sakarya ve Bursa İlleri İçin hızlı kazanç imkanı.Özellikle aynu ürünü satmaktan bıkanlara..
......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Arkadaslar saglam data ariyorum
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Türkiye Geneli DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Bayilik

DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik, DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Alt Bayilik ve DIGITURK, MİLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik Şartları, DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLLENİCOM,,SUPERONLİNE Bayilik
Türkiye DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Call Center (ÇAĞRI MERKEZİ) , Satış Ofisi VE KURULUM SERVİSİ oluşturup DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE ailesinin bir üyesi olup para kazanmak ister misiniz bizim adımıza Müşterilerimize ulaşıp memnuniyetlerini sağlayıp ihtiyaçları doğrultusunda onlara en iyi hizmeti verecek paket tarife ve hizmetleri önererek kazanmak ister misiniz yapacağınız yatırımla kendinizi 1.5 ayla 6 ay içinde kar a geçirebilirsiniz ve sizlere vereceğimiz desteler ile işiniz artık daha kolay
Geniş Bilgi Randevu talebi ve diğer sorunlarınız için
10:30 - 15:35 arası
0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK
Web : www.dtbayi.com
E-posta:
info@dtbayi.com
info@dtservis.net
info@dtsatis.com

DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt Bayilik Şartları
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayilik sistemimize siz de katılın ve yetkili başvuru merkezlerimizden veya Teknik Hizmet Noktalarımızdan biri olun.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE alt bayi olma şartları nelerdir?
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için küçük veya büyük işletme olması fark etmiyor.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Alt bayisi olmak için Ticaret sicil odasına kayıtlı olmanız yeterli olacaktır.
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE bayi personelimiz size nasıl başvuru alacağınızı bizzat gelerek anlatacaktır. Müşteriniz sorun yaşadığını da biz müşterinizi arıyoruz
PEKİ BEN ALT BAYİ OLARAK NELER YAPABİLİR NELER SATABİLİRİM ?
DIGITURK, MİLLENİCOM,SUPERONLİNE Hizmetlerinin kampanya, eğitim ve yönlendirme yapılacaktır
SATIŞTAN KURULUM YAPABİLİRMİYİZ
GEREKLİ, Yetkilendirme tarafımızca yapıldıktan sonra Yapabilirsiniz
KURUMLUM İÇİN NASIL YETKİ ALABİLİRİZ
Bu yetkilendirme bölgedeki yetkili bayi sayısı göz önünde alınarak Gerekli Teminat , İstihdam, alt yapı gereksinimi sağlandığı takdirde yetkilendirilirsiniz
0850 800 13 16 – 3301 VEYA İYOTEK
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
yerim ve bilgisayarlarım var çağrı merkezi açmak istiyorum

tarsus3.3@hotmail.com 05425820506
gülüm medikal

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Çağrı Merkezleri...

kanun ve karar takip programı Projemizde Bizimle Beraber Çalışacak Çağrı Merkezleri Aramaktayız. 0541 500 01 87 www.digitalmevzuat.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bili?im

Mrb arkadaşlar evet bende call center kurma süreci icindeyim şu an ... Asıl sıkıntı olan data ve temiz proje konusunda hic bir sıkıntım yok .. ilk elden ve son derece güvenilir elden proje ve daha hic bi şekilde kullanılmamış data alma imkanına sahibim..bu konuda bilgim olsada gereken kurulumlar işletme proglamlar kurulum vs hakkında tam konuya hakim değilim ...!! Bu konuda bilgisi ile yardımcı olmak isteyen arkadaşLar şimdiden teşekür ederim.. Yardımın haricinde bu konuya uzman olanda varsa birlikde calışmakta düşünülebilinir ... Tşkler

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek