Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Kulvar: Koltuk Temizleme

BaşlatanElitTarih07/07/2014 05:34:38Yorum69

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba; yerinde koltuk yıkama işiyle uğraşmaktayım.Yeni kulvar yazmamın sebebi bu işi profesyonel olarak yapan ekip sayısının cüzi olması.Sektörde branşlaşmayı ve markalaşmayı sağlayanların kalıcı olacağını düşünüyorum.Bu hizmet yavaş yavaş halı yıkama firmalarının uhdesinden çıkacaktır.Doğru yapıldığında az yatırımla güzel kazançlar sağlayan bir iş kolu.Nasıl yapılmalı, nereden başlamalı, ne kadar yatırım yapılmalı?Sorularınız olursa yardımcı olmak isterim.Hayırlı Ramazanlar dilerim.
500TL YATIRIMLA SAATTE 50TL KAZANMAK İSTER MİSİNİZ!..

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
69 yorum
Yeni Üye28 yazı
Bende antalya merkezde yapmak istiyorum ek is olarak bana da bilgi verir misiniz tesekkurller şimdiden domi_h_s@hitmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
Allahını seven bana bu konuda detaylı bilgi versin. Makine ne kadar nerden alıcaz v.s. ybayar03@hotail.com
İlginiz için şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum. makinalar, temizlik ürünleri, fiyat listesi, işe dair püf noktaları vs. şimdiden teşekkürler. bjk_receo16@hotmail.com mail adresi liseden kalma ciddiye almamazlık yapmayınız :)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
Çok ilginç arkadaşlar var vallahi de billahide burada birine bisey sattiysam haram zikkim olsun ben sadece ürünleri hangi sitelerde bula bile çeklerini ve hangisinin uygun olduğunu söyledim benim burada tek bir amacim var insanlara yardimci olmak ve hayir duasi almak arkadaşlar yardim edeceğim ne varsa ben hazirim yardim etmeye bende bilmiyordum ama sağolsun GECJEE bana yardimci oldu kendi cabamla öğrendim YouTube de vidolar özledim cihazları aldim evde ese dosta koltuklarini yikadim öğrendim şuan çok güzel para kazaniyorum bilip bilmeden iftira atar gibi bizi rant kurmakla suçlayan arkadaşlar gunahimizi alıyorsunuz keşke hic yorum yazmasaydim inanin çok üzülüyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye4 yazı
Koltuk yıkama isinde bu firmayi ornek alabilirsiniz gayet basarili ve bu isi profesyonel bir duruma getirmisler.
http://modernkoltukyikama.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
elit arkadaş bu iş için ne gerekli detay
kadir

Yerleşim TürkiyeMeslek Sanayici