Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar.
Her türlü oto çıkma parça alıp satmak istiyorum.Bu konuda fikri yada bilgisi olan varmı. Bu konu ile ilgili çok fazla bilgim yok. Başlamadan önce sizlerinde fikirlerini alarak istedim. Bu parçaları nereden ve nasıl temin ederim.
Yazıyı gönderen - Eurooto Elimde bmw,mercedes,opel,vw,hyundai,renault ve bazı japon markaların mekanik ve kaporta parçaları mevcut,dükkanı kapatacağım için malların hepsini toptan çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum,ilgili arkadaşlara parça listelerini mail alabilirim.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - hakan kiskis Almanyadan yedek parca temin edebilirim,kullanilmis veya yeni bana yazabilirsiniz.
MERHABALAR OTO YEDEK PARCA ICIN GORUSEBILIRMIYIZ ITHALATI HAKKINDA 0532 491 0872
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - hrlshn oto yedek parça satışını internetten yapmak isteyenler ile iş birliği yapabilrim elimde cikmaparca.net diye bir domain bulunmaktadır.
0 531 764 43 35
Yazıyı gönderen - gfbilker58 ELİMİZDE 1990-2010 MODEL ARASI MAZDALARIN ÇEŞİTLİ ÇIKMA PARÇALARI MEVCUTTUR.1 DEPO DOLUSU PARÇAYI TOPLU OLARAK SATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.İLGİLENEN KİŞİLER İÇİN İRTİBAT :0532 245 29 73
Alıntı 1 bölüm
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz