Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar.
Her türlü oto çıkma parça alıp satmak istiyorum.Bu konuda fikri yada bilgisi olan varmı. Bu konu ile ilgili çok fazla bilgim yok. Başlamadan önce sizlerinde fikirlerini alarak istedim. Bu parçaları nereden ve nasıl temin ederim.
merhaba , Hemen Hemen tüm araçlara ait süspansiyon parçaları elimizde mevcuttur.çıkma değildir tamamen oemoes üretimdir.özellikle amortisör takoz-rot-rotil-disk-aks körüğü-lastik burçlar vss çıkma fiyatları yerine Afm ürün alıp satabilirsin.biz sana bu ürünleri temin edip satabiliriz.ilgilenirseniz yazarsınız.selamlar
ELİMDE 280 PARÇA 7 FARKLI MARKANIN KAPORTA AKSAMLARI MEVCUT.. HEPSİ SIFIR VE KUTUSUNDADIR..
ÖN TAMPON ARKA TAMPON SAĞ SOL AYNA ÖN DAVLUMBAZ GİBİ ÜRÜNLER..
İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÇOK UYGUN FİYATA VERİCEM..
RENAULT VOLVO AUDİ HONDA TOYOTA GİBİ MARKLARIN PARÇALARI...
Elindeki parçalarla ilgili resim ve fiyat bilgisi yollarsan değerlendirelim. Uygun olursa beraber çalışabiliriz. mkirgin@yandex.com
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - blackops işe yarar kazalı araçları toplayıp parçalayıp satacaksın tabiki piyasada bol miktarda bulunan araçların parçaları olacak.
Aynen doğru söylüyorsun. Birçok aracı 2 el fiyatıyla parçalayıp sattığındaki fiyat arasında bazı araçlarda yaklaşık 2 kat fiyat oynuyor. Mesela 15000 tl ye satacağın 2. el bir araç parça fiyatı olarak 25000 ile 30000 arası değişebiliyor. Tabi her araçta bu böyle olmayabiliyor ama her durumda para kazanıyorsun az yada çok. Piyasayı iyi bilir ve bu parçaları satacak iyi bir yol bulursan çok karlı bir iş.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
ELİMDE 280 PARÇA 7 FARKLI MARKANIN KAPORTA AKSAMLARI MEVCUT.. HEPSİ SIFIR VE KUTUSUNDADIR..
ÖN TAMPON ARKA TAMPON SAĞ SOL AYNA ÖN DAVLUMBAZ GİBİ ÜRÜNLER..
İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÇOK UYGUN FİYATA VERİCEM..
RENAULT VOLVO AUDİ HONDA TOYOTA GİBİ MARKLARIN PARÇALARI...
Elindeki parçalarla ilgili resim ve fiyat bilgisi yollarsan değerlendirelim. gfbilker58@gmail.com
kardeşim satacak yolu bilmem ama bu sene ben k2700 aracıma antifriz koymayı unuttun blok patladı sonra sandık motor bulmak zorunda kaldım tabiki kazalı araçtan çıkma
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Yazıyı gönderen - gioeletamo herturlu parcalar elektronik malzemeler istediniz amerikan japon alman araclarin orjinal parcalar
Alıntı 1 bölüm
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Barış kardeşim git bir yedek parçacıda evvela elaman olarak başla belli bir süre çalış işi öğren. Daha sonra zaten parçaları nereden nasıl temin edeceğini de öğrenirsin bu işi yapıp yapmama kararını da verirsin.
Bu iş tamamen pratik gerektiren, büyüyebilmek içinde çok fazla efor harcaman gereken bir iş. Hayırlısı olsun.
Elimde bmw,mercedes,opel,vw,hyundai,renault ve bazı japon markaların mekanik ve kaporta parçaları mevcut,dükkanı kapatacağım için malların hepsini toptan çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum,ilgili arkadaşlara parça listelerini mail alabilirim.
Arkadaşlar bende bulunduğum ilde sadece volkswagen yedek parça üzerine bir yer açmayı düşünüyorum bu konuda en cazip yer neresi acaba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
mrblar yedek parça ve orjinal parça istersenız kiliste sizle bi iş yapa biliriz suriye plakalı araçlar burda ucuz luxs sınıfındakiler olsun veya dıgerlerı bunları ucuz paraya alıp araçların orjinal parçalarını kullanablırısnız dilerseniz bununla ilgili irtibat kuralım bulundugnuz yerde yerde her trlü iş yapabilirsiniz..
araba parcasi isi yapacak arkadas önce arastir sanayiden en cok hangi markalarin hangi parcasi lazim oluyorsa ucuz parca elde etmek istiyorsan avrupaya calisan TIRCILARLA görüs italyadan geliyor almanyadan bazende fakat mercedes parcasi cok ucuza suriye üzerinden gelir gaziantep o isin merkez üssü yeni sanayiye git pazarlik payi var bende yaptim önce büyük araba üzerine G.antepden aliyordum ekmek yedirir iyi calismalar
Yazıyı gönderen - sf_temizlik ARKADAŞLAR ARABA PARÇASI İŞİNİ RUSYADA YAPABİLİRİZ ÇOK KARLI VE GÜZEL BİRİŞ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARİLE İLETİŞİME GEÇELİM SKEYPE ADRESİ : sftemizlik
arkadasim bana özelden yazabilirmisin
Yazıyı gönderen - aks auto fransadan peugeot citroen renault parcalarini temin edebilirz sifir ve kullanilmis elimizde mevcut
s.a yedek parça konusunda görüşebilirmiyiz 05444567735
Yazıyı gönderen - Galip123 SeLamin aLeykum ArkaDasLar istEdiniz TakdiR bulgarisTan^Dan Her tur MarkA arac parCa temin Edebilirim ilgiLenen ArkADasLar 00359877283787 waslap viber
Merhaba Arkadaşlar Ben Suzuki Çakır Oto Yedek Parçadan Hasan Çakır Suzuki Oto Yedek Parça Satmaktayız. Suzuki Araçlarınızın Çıkma Yeni Orjinal Ve Yan Sanayi Parça Ve Yedek Parçalarını Temin Edebilirsinmiz.. http://www.suzukiotoparca.com/ dan stoklarımızı ürünlerin detaylı bilgileriniz ve günce fiyatlarını görebilir rahatca alış veririnizi yapabilirsiniz... diher sitemizde de takip edebilirniz.
Dış web 2 bağlantı
suzukicakiroto
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz