Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Ürünleri Pazarlama İşi

Başlatanankara2929Tarih13/11/2013 19:40:36Yorum44

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar bu konu ile çok yakından ilgileniyorum, pazarlamacılar vasıtasıyla kendimde pazarlayabilirim. bayanlara yönelik kozmetik ürünler pazarlamak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim, bu işlerde kâr marjı nedir? ben ankaradayım tanıdığım bir toptancı var kendisinde bu tür ürünler var, mesela markalı olmak zorunda mı? sattığımız ürünler bu işle alakası olan bu işle uğraşan yada uğraşmış kişilerin bana yardımcı olmasını istiyorum. Biraz evvelde dediğim gibi tanıdığım toptancı var gitmedim telefonda sordum adam diyor kaça satarsan sat ben bilmem orasını diyor? En önemli unsur ise satışlar katalogla satış olur mu? pazarlamacılara katalog hazırlayıp versem, onlarla iş yapabilir miyim* Ayrıca gazeteye ev hanımları ek iş arayanlara ek iş imkanı deyip ilan versem, gelen hanımlara katalog filan versem iş yapabilir miyim* sizce nasıl olmalı bu iş, acilen pazarlama üzerine iş kuracam lütfen bilgilerinize ihtiyacım var , ben yıllarca yazılım işi ile uğraştım bıktım artık o işten, kafamı dinlemek istiyorum artık, bu işte para olduğunu da biliyorum, zaten şu anda hurda işim de var. Yazılım işini kapatıp bu iş başlamak istiyorum. Yorumlarınız için şimdiden tşk ederim. Yorumlayan arkadaşlardan ricam var lütfen onu değilde bu işi yapın gibi birşey istemiyorum bu konu ilşe ilgileniyorum. Herkese iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye11 yazı
toptancı üretici ve ithalatçı arkadaşlar renkli kozmetik için fiyat listesi ve katalog gönderirmisiniz. sedkay@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Reklam
Yeni Üye53 yazı
Arkadaşlar merhaba, açık parfüm üretimi yapmaktayım, 225 çeşit kokumuz mevcuttur. istediğiniz kokuyu istediğiniz zman temin edebilirsiniz. kar marjlarımız yüksektir, avonun hemen her kokusunu yapmaktayım. ister il bayiliği isterseniz bölge bayiliği için konuşabiliriz. her müşteriye hitap etsin diyerekten 2 kalite parfümümüz var 1. kalitemiz 15 tl lik %30 esans katkılı , 2, cisi 5 tl 'lik %10 esanslı olarak üretim yapmaktayız. Sağlık bakanlığı onaylı İso-9001 kalite belgeli ürünlerimiz mevcuttur .Parfümlerimizin yanı sıra oda spreyi, Oto kokusu , Limon ,tütün ve zeytin kolonyaları ve Yalova geceleri üretimi yapmaktayız. Firmamız 2014 yılında hızla büyüme planlaması yapmaktadır. Ürünlerimizin kar marjı yüksektir, Müşteri memnuniyetli çalışmakta , tedarikçilerimizi sıkıntı bırakmayan firmayız

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye111 yazı

izek kuaförlere kozmetik ürünlerin pazarlamasını yapacağım.detaylı fiyat listenizi gönderebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye4 yazı
Her türlü kozmetik ve gıda takviyeleri uygun fiyata tedarik edebilirim
İrtibat kemalcelik@msn.com
K.celik

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ylaç Sektörü
Yeni Üye36 yazı
bende şuan kozmetik işi için ön araştırma yapıyorum. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var ise memnun olurum

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye17 yazı
Arkadaslar, ben tekkullanımlık kuaför ürünleri imalatı ve toptan satışını yapıyorum, ilgilenen arkaşlara yardımcı olabilirim. (Ağda bezi, tekkullanımlık havlu, seyde örtüsü, galoş, terlik) Tel. 0506 882 08 22

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
Üye515 yazı
Ben 250 tl deneme siparis verdiğimde her ay geldiğiniz bildiğim. Bu tarafa ugrayinca bana bırakın dedim.Hayır dediniz. musteri seçmeniz yanlış. Inanin sizin bana verdiğiniz fiyatla ben kuaforlere satış yaptığımda hepiniz teker teker kapatacakSiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye41 yazı
Merhaba

Dünyaca ünlü saç boyası markalarının birebir formülasyonlarına sahip, Ar-ge uzmanı kimya doktoruyum. Üretimini yapmak istediğiniz saç boyası formülasyonu ihtiyacınız varsa markasını söylemeniz yeterli. Üretim numunelerimiz mevcuttur. Formüllerin tamamı tüm dünyadaki kozmetik mevzuatına, kimya bilimi ilkelerine, moleküler stokiyometri kanunlarına uygun olarak sunulmakta ve asla bir sürpriz içermemektedir. Cepten ulaşmak isterseniz +905446295109.
Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, toptan kozmetik, bakım ürünleri veya başka herhangi ürünleri ucuza arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk