| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - guner merhabalar biz ihracat yapan firmamizda elimde surekli degisik cuzi rakamlarda ister tekleme ister serili pantalon etek ceket gomlek sort ve ev tekstili yani tekstil ile alakali ne isterseniz bulunmaktadir pazarci ve magazaci yada toptanci arkadslar ciddi alicilar bana ulassin yardimci olabilirim (urunlerimiz iharacat fazlasidir) ogrenciler ailelerinden 5 kurus para almadan aksine eve para yollayabilecek konuma gelebilirler talep eden herkeze yardimci olabilrim xiyatlar gercekten komik rakamlara magazaci pazarci en az %200 kar edebilirsinniz iyi calismalar
|
GİRİŞ:
Birinci elden toptancılar,hazır giyim üreticileri,parti ürün satanlar ...
Kendimi tanıtayım;
Sattığım ürünler:Hazır giyim ürünleri
2 araçla da toptan perakende satışım var.
Parti giyim imalatım atölyem var.
Satış Ekibim sağlam
Ayrıca Net den satış yapıyorum..
Müşteri portföyüm geniş...
Bölge Konya ve ilçeleri,Bolu,Düzce,Zonguldak ve civarı
Satış şeklim; peşin veya kapıda ödeme yada kargo öncesi hesaba havale.
Toptan Ürün Alımında ödemelerim;Kredi kartı yada peşin.
GELİŞME:
İlk elden tedarikçilere ihtiyacımız var.Aynı zaman da üretici arkadaşlarla çalışma yapmak istiyoruz.Çalışma derken biraz açayım.
Bizden "sürekli talep edilen" ürünlerin bir listesini hazırladık.Bu listedeki ürünler
iç çamaşırı,çorap,
kışlık terlik,
uzun kol anne penyesi,
uzun kol genç bayan badi,
triko anne yeleği ve hırkası,
Özellikle çocuk pantalonu
Tülbent,şal
Özellikle alt ve takım eşofman her boy
Parti malı sepetlik ürünler
ve diğer hazır giyim ürünleri..
SONUÇ:
Potansiyel müşterilerimize ve mevcut müşterilerimize elimizden geldiğince "yok" demek istemiyoruz.Sizlerle yapacağımız çalışma şu şekilde olacak.
*Sizlerde Stok ürün almayacağız.
*Ürünlerinizin numunesi yada fotoğrafı müşterilerimize gönderilecek.
*Sipariş alındığında direk kargoyu siz yapacaksınız ödeme de size direk gelecek.
*Ürünlerinizi numune bazında yada belli miktarda araçlarımıza da koyacağız.
*Çalışmamız verimli olursa ilerde belli miktarlarda stoklu alıma başlayacağız.
ÖNEMLİ NOT:
Yerinizde,bizzat sizlerle öngörüşme yapılacaktır.
Sayfalarımızdan birinin linkini aşağıda verdim.
https://www.facebook.com/birincieldenhalka?fref=ts çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.