İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kozmetik Ürünleri Pazarlama İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorumA
Üye574 yazı
A
Üye574 yazı
U
Yeni Üye34 yazı
avon mantığını biliyorsun, katalog gonderıyor cevrendekilere katolog fıyatlarına ürünü satıyorsun avon a sıparıs verıp ürünleri teslim ediyorsun %10 kar sana kalıyor..
burdan yola cıkarak toptancının elindeki ürünlerden geliş fiyatları uzerıne %30-50 kar marjı ile katalog hazırlarsın avon işi yapan dostlarına %10 , %15 kar teklif ederek katolog üzerinden sipariş almlarını istersin hem elinde stok bulundurmak zorunda kalmazsın hemde pazarlama işinide çözmüş olursun
A
Üye574 yazı
bu işi kurumsal ortamda yasal olarak yapsam yani vergiye kayıtlı bir şekilde, ürünlere yüzde 30 ile 50 arası kây koy sam, nasıl pazarlamacı bulacam mesela, siz misal geldiniz pazarlamacı olarak gelseniz, gelen kişiye satıştan yüzde 10- 15 gibi bir yüzde desem kimse çalışmaz, çalışan en azından bir sigorta ister ürüne de yüzde 50 kar koy sam, bunun yüzde 10 nunu pazarlamacıya versem bana brüt yüzde 35 kalır, eeeeeee bu kişi bir ayda ne kadar satış yapacak, misal 1000 tl satış yapsa, o kazanır 150 tl, ben kazanırım 350 tl, bu kadarlık satış yapar mı bilinmez artı bu kadar satış yapan birisi bir daha bu işe yönelmez, avon kataloğu gibi katalog yapmak kolayda her önüne gelene katalog verilmez, meraktan gelen olabilir mesela değil mi? ayrıca gelen pazarlamacının işi bilen birisi olması lazım, ortalama bir pazarlamacı ayda ne kadar ciro yapmalı? sadece internet bazlı düşünmeyin yüz yüze günlük nakit döngüsü olarak soruyorum sizlere.
A
Üye574 yazı
arkadaşlar ürün önerebilecek olan var mı pekala? misal tüy dökücü krem gibi. Tek bir kozmetik ürüne de yönelebilirim.
X
Üye235 yazı
mrb size onerecegım ıkı urun var ıthalatını kendim yaptım turkıyede yenıdır kozmetık olarak bunları cıddı bır sekılde satabılırsın
sac tebeşiri 24 lu
32 parça makyaj fırca setı derı canta
irtibat tel:542 427 53 54

sac tebeşiri 24 lu
32 parça makyaj fırca setı derı canta
irtibat tel:542 427 53 54

M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ankara2929 arkadaşlar ürün önerebilecek olan var mı pekala? misal tüy dökücü krem gibi. Tek bir kozmetik ürüne de yönelebilirim. |
ankara2929 sakın yanlış anlama affına sığınarak söylüyorum :) :)artık sende bildiğin tecrübeli bir alana yönel kardeşim :) :) Sen teknik eğitim almış bir insansın Artık hedefini netleştir Bir yandan otomobil bir yandan hurda biryandan kozmetik :) :) biraz garip geliyor.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
'Keşke'Leri Sevmem !!
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
A
Üye574 yazı
sayın masal06;
şimdi ben mühendisim, bunun yanında işletme mezunuyum, çocuktan bu yana hep birşeyler alıp sattım, yakşalık 28 senelik ticari tecrübem var, yaşım 40, benim yazılım şirketim var ancak işler iyi değil, şu anda ek iş olarak bir tek hurda işi var, ben pazarlama + donanım türü işe çevirecem yazılım işini bu yüzden pazarlama bölümü için aktif satılacak veresiyesi, vadesi olmayacak hemen alınıp satılabilecek ürün yada ürünler arıyorum. Arayışlarımın nedeni bu. Size iyi çalışmalar...
şimdi ben mühendisim, bunun yanında işletme mezunuyum, çocuktan bu yana hep birşeyler alıp sattım, yakşalık 28 senelik ticari tecrübem var, yaşım 40, benim yazılım şirketim var ancak işler iyi değil, şu anda ek iş olarak bir tek hurda işi var, ben pazarlama + donanım türü işe çevirecem yazılım işini bu yüzden pazarlama bölümü için aktif satılacak veresiyesi, vadesi olmayacak hemen alınıp satılabilecek ürün yada ürünler arıyorum. Arayışlarımın nedeni bu. Size iyi çalışmalar...
M
Üye2659 yazı
E negüzel işte mühendissinizde ardından işletmede okumuşsunuz size daha nitelikli teknik detayları olan Yazılım şirketinizin paralelinde hem şirketinizin iş hacminide arttıracak sektörlerle ilgilenmek yakışır
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
'Keşke'Leri Sevmem !!
'Keşke'Leri Sevmem !!
A
Üye574 yazı
yazılım işi sizin bildiğiniz gibi değil, işin içerisinde olmadığınız için bunu size anlatmak zor olur.
A
Üye574 yazı
bakın masal06;
günümüzde işler sizin bildiğiniz gibi değil, profil bilgilerinizde satış/pazarlama yazıyor, bilmiyorum ne iş yapıyorsunuz, 2 üniversite mezunuyum, 15 senedir yazılım şirketim var şu anda, aynı zaman hurda pet-plastik vs alıp-satıyorum, 15 senedir yazılım firması sahibi olarak yaklaşık 6-7 aydır yapmakta olduğum hurda plastik, pet türü hurdaları alıp-satmaktan kazandığım parayı 15 senedir işletme olduğum ve sahibi olduğum yazılım firmasından kazanamıyorum, ne anladım bu işten, eleştirileriniz yersiz, günümüzde diplomayla para kazanılmıyor, ne varsa ticarette alım-satım türü işlerde var.
günümüzde işler sizin bildiğiniz gibi değil, profil bilgilerinizde satış/pazarlama yazıyor, bilmiyorum ne iş yapıyorsunuz, 2 üniversite mezunuyum, 15 senedir yazılım şirketim var şu anda, aynı zaman hurda pet-plastik vs alıp-satıyorum, 15 senedir yazılım firması sahibi olarak yaklaşık 6-7 aydır yapmakta olduğum hurda plastik, pet türü hurdaları alıp-satmaktan kazandığım parayı 15 senedir işletme olduğum ve sahibi olduğum yazılım firmasından kazanamıyorum, ne anladım bu işten, eleştirileriniz yersiz, günümüzde diplomayla para kazanılmıyor, ne varsa ticarette alım-satım türü işlerde var.
A
Üye574 yazı
pekala arkadaşlar size şöyle söylemek istiyorum, en çok satılan kozmetik ürünleri neler, marka ve malzeme ismi verebilir misiniz? mesela maxfactor ruj gibi, çünkü bir sayfa renkli insert bastırıp ilan olarak bunları posta kutularına dağıtırak başlamak istiyorum. Yani en çok satan 10 - 15 çeşit olsa yeter ilk başta bu iş için
1
Üye515 yazı
16/11/2013 : 20:43:21#13
Web sitesi
Alıntı
c.a pudra
maybelline rimel
maybelline rimel
A
Üye574 yazı
sayın 171988;
sadece 2 ürün mü var bildiğiniz?
sadece 2 ürün mü var bildiğiniz?
A
Üye574 yazı
arkadaşlar aranızda kozmetik toptancısı yada kozmetik işi ile uğraşan yok mu? sorularım olacak hangi marka ve hangi ürün çok satılıyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun. Yani kozmetik başlı başına bir sektör, şimdi bir toptancı var tanıdık onda herşey var adam diyor ben bilmem ne istiyorsun sen, dükkan malzemeyle dolu, ben dükkandaki herşeyi satamam ki, belirli ürün yada ürün grubuna yönelecem, birde bu iş için personel çalıştıracam, bu işten maksimum yüzde olarak ne kâr edilir. Pazarlamacıya ve kadar maaş +pirim verilmeli, şimdi yüzde 10 la filan kimse çalışmaz. Lütfen biraz yardımcı olun.
A
Üye574 yazı
arkadaşlar şöyle sorayım size, misal sizin kozmetik dükkanınız var her makrkadan her çeşit ürün mevcut ancak hepsi satılmaz bazı ürün yada ürünler çok satar hangi ürünler çok satılıyor ve hangi marka? bunu arıyorum, Lütfen yardımcı olur musunuz?
1
Üye515 yazı
17/11/2013 : 14:03:08#17
Web sitesi
Alıntı
ben 4 aydır kozmetik mağazası işletiyorum.Kuaför malzemeleri o yüzden tüm kozmetik ürünlerine hakim değilim. Bende en çok zenix kil maskesi, redist keratin saç maskesi, saç boyası , kartuş ağda kuaför malzemelerinde ağda ve saç boyası sigara gibi kar marjı düşüktür.Genel oran %15 -%20 dir. wax şekillendiricide perakende kar marjı %100 dür. Bende kar marjı düşük kuaför benden aldığı saç yağı ,serum vs.. ürünleri kuaföründe %100 kar ile satıyor. Kozmetikte %10 bırakan ürün olduğu gibi %200 bırakan ürünlerde vardır.İyice araştırmanız lazım. Benim dükkan 22 m2 35-40 bin harcadım.Hala dolmadı. Ürünleri koli ile yerinden almalısın.Ben istoça gittiğimde bana verdiği fiyatlar hemen hemen satışımla aynı. En iyisi fabrikadan almak. Ama istoç gibi toptancılarıda hep gezmek lazım bazen ciddi karlar edeceğin ürünleri ucuza alabilirsin.Ben pakface 40 kullanımlık kil maskesini 2.25 tl alıyordum.İstoçda tarihi geçmemiş faturalı olarak adam dükkanı kapatıyor diye 1 tl almıştım.Satış Perakende 4 TL :D
1
Üye515 yazı
17/11/2013 : 14:34:22#18
Web sitesi
Alıntı
Mesela ben tv ürünü dr. Hijy kaş kirpik 3'lü bakım setini kuaförlere 19 TL veriyorum. Perakende satışı 100 tl televizyon reklamlarındada aynı 100 tl. Fırsat siteleri 45 tl satıyor. Kuaförde ortalama 50 tl satıyor.
1
Üye515 yazı
17/11/2013 : 18:53:43#19
Web sitesi
Alıntı
loreal pastel gibi ismi ola markaların dışındaki makyaj ürünleri %100 kazandırır.
C
Yeni Üye4 yazı
Merhaba ankara2929
Kozmetik ürünleri konusunda size yardimci olabilirim. Ilginiz varsa beni arayin 00491773191921.
Beraber bu isi yapabiliriz.
Kozmetik ürünleri konusunda size yardimci olabilirim. Ilginiz varsa beni arayin 00491773191921.
Beraber bu isi yapabiliriz.
A
Üye574 yazı
arkadaşlar kozmetik sektöründe tedarikçi yada toptancılık yapanlar yok mu aramızda
C
Yeni Üye4 yazı
ben cihan
aslinda daha iyi görüsebilmemiz icin telefondan canli konusalim diye düsündüm. Sizin icin sorun degilse ben sizi arayabilirim, numaranizi gönderirseniz
saygilar
aslinda daha iyi görüsebilmemiz icin telefondan canli konusalim diye düsündüm. Sizin icin sorun degilse ben sizi arayabilirim, numaranizi gönderirseniz
saygilar
B
Yeni Üye6 yazı
Organik kozmetik alanında araştırma yapın.Bakir bir alan ve rekabet yok! İlgilenirseniz benimle kontak kurun.
Seven Organic Co.
A
Üye574 yazı
konuya ilave birşeyler yazmak isteyen var mı? arkadaşlar.
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
I
Yeni Üye51 yazı
iyi akşamlar arkadaşlar anadolu yakasında kuaför malzemeleri konusunda toptan ve perakende hizmet vermekteyiz.söz konusu ürünler konusunda elimden geldiğince bütün sorularınıza cvp vermek isterim
D
Yeni Üye8 yazı
selam ankara2929 suan hali hazırda tvde ve call centerda satılan ürünlerimiz mevcut. özelden yazarsan paslaşabiliriz
D.k
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
O
Yeni Üye22 yazı
orhankomurcu@hotmail.com mail adresine boş mail at sana ürünlerin resim ve fiyatları göndereyim
A
Üye574 yazı
konu günceldir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz