Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Beyaz Eşya Arkadaşlar Yardım

BaşlatanKurtadamTarih05/02/2013 17:18:39Yorum10

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba bızım perakende beyaz eşya mağazamız var karışık ürünler satıyoruz bayılıgımız yok yanı yerımız musaıt Toptan'da yapmak ısıtıyorum bu ısı bılen arkadaslar konuyla ılgılı aydınlatırsa benı nerden baslanılacak nasıl olucak benımde az çok bılgım var ama bılen arkadasların guruslerıını beklıyorum saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
merhaba

aslında konuya tam hakim değilim ama istoçta bu işleri yapanlar var. Oraya bakabilirsiniz. Ben evlenirken bütün eşyamı oradan aldım sayılır. Piyasaya oranla çok uygun veren bir yer vardı. site ismi tekcarsi.com ama mağazalarına gidip almıştım. Peynir ekmek gibi eşya satılıyordu maaşallah :) mağazalara toptan ürün veriyorlardı
www.mamavebez.com -- kaliteli ürünler, uygun fiyatlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
bunlar sirkeci ve pendikde spot satan magzalar var...hatta kütahyada ünlü spotcu var...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama

Toptan oldukça zor hele beyaz eşyada bulaşma derim
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Arkadaşlar anlatamadım herhalde veya sız ıyı okuyamadınız bızım zaten perakende beyaz eşya mağazamız var ayrıyetten toptan yapmak ıstıyorum arkadaşın bırısı ıstoç demış zaten bızım gibi perakendecıler ıstoç tarzı yerlerden alıp kar koyuyoruz üstüne ben ordan alıp kar ko**** nasıl toptan satıcam bizim tarzımız yerlere iştoçtaki adamın yapmak istediğini yapmak istiyorum iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama detay ve ılgısı olan arkadaşlar konuya eyilirse sevinirim yorum yapan herkese teşekkür ederim .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Merhaba arkadas benım dusuncem o zaman direk fabrikalarla gorus derim ozellikle sunny urunlerı cok uygun tv falan kucukev aletlerı basarılar
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Dostum ya spot mal toplayacaksın peşin para vererek ya da firmalara bağlantı yapacak çekleri doğra**** fiyat garantili mal alacaksın. Regal marka düşünürsen toptancı üstü çalışan bir firma önerebilirim.
İlgilenirsen özelden yaz....
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
nakit cash parayla mal alacaksın araştırdıkca daha uygunu her zaman cıkacaktır ;)
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Arkadaşlar daha fazla farklı bilgi verirseniz sevinirim faydalı bılgıler var bende kendı olayımı bıraz daha detaylı anlatayım perakende mağzamız var malları hep nakit parayla alıyoruz toptancılardan ve İskoç tarzı yerlerden ve elımızde bulunan toptancı lıstelerınde her türlü mallarınız değerinde alınır dıyor bu bı ucuz alım şeklı kotayla çalışan bayıler arcelık beko gıbı satamadıkları malları uyguna toptancılara satıyorlar toptancılık ekıp ısteyen bır iş ondan ben ılk etapta küçük ev atletlerinle başlamak ısıtıyorum set ustlerı falanda olucak nakıt para çok onemlı dıye düşünüyorum fabrıkalardan az sayıda adet verırler mı muhattap alırlar mı onda suphelerım var tabı arcelık Beko Vestel den bahsetmıorum onlar bayılerıne verıyolar zaten alternatıf urunler Sunny regal ındesıt set ustlerı sımfer tarzı başka alım seklı aklınıza gelıormu bılen arkadaşların blgısıne ıhtıyacım var

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
dostum ev mutfak aletleri klima gibi şeyler olursa benim bir dostum yurdışından markalar getiriyor..iletişim numarası bırakırsan bayi ana bayi vs olabilirsin ..yönlendiririm..
z.ş.o.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz. Beyaz eşya için birçok ilan mevcut portalımızda, hem AB ülkelerinden hem de Romanya ve Bulgaristan'dan. Toptancı veritabanımızı kullanarak sıfır ürünü, ikinci el, hasarlı, iade edilmiş her türlü ürünlere ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk