Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Börek Dükkanı Açmak Niyetim ????????

BaşlatanpalademirTarih11/06/2013 13:35:18Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Arkadaşlar 25 yaşındayım izmirde ikamet ediyorum.Kuracağım börek dükkanı için bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum,konu hakkkında en ufak bilgisi olanlar dahi beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.kendime pilot bi kaç küçük çaplı dükkanlar seçtim.Bu işte Yer+kira dışında zorlıycak bişey göremedim.yaklaşık 2-3 aydır kendimce araştırma ve fizibilite yaptım.lokasyon.inanın bana eqer adımlarınızı sağlam atarsanız çok sağlam ve getiirisi yüksek bir iş bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum ??????*****
zaman.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye95 yazı
Disaridan alip satmayi denesene. Ne ugrasacan ustaYla
Su boregin tepsisi 18tl (toptan)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
güncel
zaman.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı

işte toptan bi kaç yer var görüştüüm şu an adamlar sen dükkanı aç bize tepsi belirle 2 günde bi teslim edelim sana diolar.
zaman.

Yeni Üye18 yazı
güncel
zaman.

Üye216 yazı
Sermaye durumuna göre güzel bir iş planı hazırla hayali olmadan ondan sonra bir daha düşünün lutfen benden size bir tavsiye olarak işi ve işletmeciliği bilmiyorsanız franchising en güzeli hem sizi eğitirler hemde işletmenizde nelere yapılmasını gerektiğini anlatırlar. Ayrıca kahve olayını bir düşünün derim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye18 yazı
kahve olayı aklımda zaten yanlız o iş ayrı bi konsept gerektirdiğine inanıyorum.işletme işine gelecek olursak.biraz birikim biraz cesaret ve ticari gelişim ile başlıycam bu işe.yapacaklarımız ve yolumuz ondan sonra belli olacak elbet
zaman.

Yeni Üye1 yazı
palademir kardeş ne yaptın açtınmı dükk. nası işler inş iyidir

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Memur
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, yorumlarınızı okudum , bizde babamla beraber börekçi dükkanı açmak istiyoru, dükkan babama ait. Yer mahalle arasında ama karşısında ortaokul ve lise var, arkasında cami yanında ufak bir park var. Okulun kapasitesi 1500-1600 civarında bu işi yapan kişilerden öneri ve görüş bekliyorum, sizce iş yapar mı, bu yaş grubuna çay, börek pohaça simit dışında süt mısır, meşrubat kek vs çeşitlilik koysak belediyeden vs kurumlardan sorun çıkar mı? Bir de hamur halinde mi dondurulmuş olarak almak mı daha karlı, nereden fiyat alabiliriz acaba?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye110 yazı
Bu is konusunda prof ve basarili bir arkadaşımız var , belirli bir ücret karşılığında sana danışmanlık yapabilir , bu sayede maceraya girmeden paranın kazanırsınız. İlgilenirken ozelden yaz lutfen. Hayırlı olsun
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Öncelikle hayırlı olur inş. konum ile ilgili çoğu kişi yazdığı için o konuya değinmiyorum.

Benim tavsiyem eğer sen burayı 25000 civarı bi parayla açmayı düşünüyorsan bir 25000 TL de işletme sermayen olsun ki dayanabil yoksa işler oturuncaya kadar dayanamayabilirsin.

ikincisi kendinin hiç ustalığı yoksa çok riskli iş. Çok iyi ve sadık bir usta bulman lazım. dükkanı senin kadar sahiplencek birini bulman lazım. bu sektörde personeli tutundurmak çok zor. 50 tl fazla veren olursa anında oraya geçiyor büyük çoğunluğu.

Hazır alırım kendim fırına atarım da diyebilirsin ama kar etmen için çok sürümü olması lazım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe