Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tasarladığım Çocuk Kıyafetleri Pazarda Satılır Mı?

BaşlatanKadifeklosTarih13/08/2017 05:41:00Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba.... Ben moda tasarım mezunu iki çocuk annesiyim... Çocuklarımın yaz kış hemen hemen tüm kıyafetlerini kendim tasarlıyordum.... Küçük bir atölyem var... Çalışma alanı gibiydi,atölye oldu... Bu fikirden yola çıkarak kız çocukları için 0-12 yaş arasında elbiseler... Buluzlar... Etekler Tokalar...taçlar...saç bantları... Çantalar ve daha bir çok ürün çeşidini içeren 250 parçalık bir kolleksiyon ürettim... Şimdi esas sorum değerli arkadaşlarım ben bu ürünleri sosyete pazarında satmak istiyorum...sosyal medyayı baya bi öğrendim... İnstagram da iki ayda 1500 takipçim oldu.... Ürünlerimi begendiler diye düşünüyorum... Aylık biraz kazanç saglıyorum fakat pazarda ürünlerimi satmak istiyorum... Bana bi yardımcı olup fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye69 yazı

Merhabalar öncelikle çocuklarınızı Allah bağışlasın. Aslında bize sorduğunuz soruyu kendinizede sorarak cevap bulabilirsiniz. Mesela çocuklarınız 0-12 yaşlarındayken kıyafet alırken nelere dikkat ediyordunuz bu sorunun cevabını verdiğinizde sorduğunuz soruyada cevap bulabilirseniz diye düşünüyorum. Şöyle bir mantık yürütürsek potansiyel müşterileriniz ( sosyete pazarına gelenler ) orta gelir gurubu olacağı için pazarlara çok rağbet edeceklerini düşünmüyorum. Yeni anneler bebekler çok yordukları için pratik alışverişler tercih eder. Ayrıca bebek arabasıyla pazara girmesi zor olacağından avm leri tercih edeceklerdir. 0-5 Yaş arası bebek kıyafetlerini bence üretmekle uğraşmayınız. Neden mi? Bu yaşlardaki bebekler-çocuklar her ay büyüdükleri için anneler çok para vermek istemezler hatta bu durumla ilgili bir deyim bile vardır. '' Çocuğun yediği helal, giydiği haram '' diye. Ben olsam en az 5-6 yaş grubuna yönelik kıyafet üretirdim. Pazardada her ürün satılır uygun fiyatlı olursa tabiki. Sağlıcakla kalın..
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
iyi günler, yaptığınız kıyafetler madem ilgi görüyor ve ilk önce kendi cocuklarınızda beğeniyorsa sosyal medyayıda biliyorsanız , yapacağınız tek şey internet üzerinden pazara girmek, ama size her işi kendinizin yapmamanızı öneneririm, siz daha cok tasarımlarınızla ilgilenin ve yeni cıkan ürünleri ve piyasadaki ürünleri takip ederek tasarıma devam edin, satış icinde interneti iyi bilen birini bularak bu işi ona bırakın, şimdilik öyle başlayın sonra eğer gercek beğeni devam ederse sizinle calışacak pazarlayıcı zaten bu ürünlerden satan ,yol üstü maazalara ürünlerinizi pazarlamaya calışın, veya yanlız calışmaya devam etmek istiyorsanız, ürünlerinize bir katalog yapıp ve birkac numune ile kendiniz bazı yol üstü maazalara teklif edin. saygılarımla

Yerleşim Avusturya / OberösterreichMeslek Ymalat
Yeni Üye49 yazı

kısa ve net olarak diyebilirim ki instagramdan şaşmayın. en iyi pazarı orada bulacaksınız...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet