Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Olaya Bak

BaşlatanmkgbeTarih22/02/2013 16:25:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
100 kişinin 50şer bin tl ile kurduğu çok ortaklı bir şirket
5milyon tl gibi bir bütçeyle ne üretmeli
birlik olabilmek çok zor gibi görünsede yasalar çerçevesinde herkesin karar verme hakkının olduğu bir şirkette kimsenin dolandırılacağını düşünmüyorum
enzor ayağı bu gibi görünsede diğeride bu grubun ne üretip satacağı, iyi bir ürün makul reklam bütçesiyle piyasada tutunup büyüyebilir bilinen bir marka olabilir
50bintlnizle bu grubun yasal olarak bir üyesi olduğunuzda fikriniz ne olurdu üretim için

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye35 yazı
editörümüz akınselçuk abimiz nerede bilen varmı.
yvz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Üye711 yazı
bayadır yazmıyor galiba
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yvz82
editörümüz akınselçuk abimiz nerede bilen varmı.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı

arkadaşlar herkeze selam. bu yazıyı yeni okudum ve aklıma kendi işim geldi. önce kendimden bahsedeyim ben yaklaşık 20 yıldır tornacılık yapıyorum işimde gerçek anlamda profösyönel sayılırım sanayi sektöründe her türlü makina konusunda yereince tecrübe sahibiyim ve şu an büyük bir musluk armatür imalatı yapan bir firmada 5 yıldır talaşlı imalat sorumlusu olarak çalışıyorum yaşım 38. arkadaşlar böyle bir ortaklık başarılabilirse yaklaşık 80000 tl var bende bu işide bir düşünün bir evde kullanılabilecek her türlü musluk ve batarya mutfakta banyoda bahçede kalalüfer peteği vanaları küresel vanalar bu işlerin getirisi büyük karlı işler ama yatırımda ciddi ve kurumsal olunursa, son 7 yada 8 yıldır özellikle arap dünyası türkiyeden musluk almaya başladılar ve çılgın miktarlar söz konusu. yani yazımı okur dönerseniz ayrıntılı konuşuruz ben üretimin sorumluluğunu alabilirim ama işin pazarlaması çok önemli. herkeze saygı ve sevgilerimi sunuyorum görüşmek ümidiyle hoşcakalın 0532 364 15 40

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye96 yazı
Selam Ercan Bey

Bilgi ve düsünceleriniz icin tskler.Bizde burda böyle güzel düsünce ve bilgileri olan arkadaslarla birseyler yapmak icin bir caba gösteriyoruz.Burda Rakbulut
arkadasimiz Türkiyedeki vakif fonu ile ilgili calismalari yürütmektedir tamamen acik ve seffaf olarak gelismeler arkadaslarla paylisilacaktir,bu olusumla ilgili
hertürlü tecrübe ve bilgi sahibi arkadaslari da aramizda görmek istiyoruz.Birlikden güc olusturma niyetiyle basladik gerekli yasal calismalar ve kurulus islemleri ile ilgili bilgiler hazirlanmaktadir.Insallah enkisa zamanda bu vakfi olusturacagiz katilmak isteyen arkadaslarida burda görmek istiyoruz.Kimin ne tecrübesi..ne bilgisi varsa lütfen bizimle paylassin
Saygilarimla
Ali

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Üye711 yazı
yurdum insanı ya :) ne kadar açık sözlü mert yazı yazdın öyle helal olsun valla..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ercanercan
arkadaşlar herkeze selam. bu yazıyı yeni okudum ve aklıma kendi işim geldi. önce kendimden bahsedeyim ben yaklaşık 20 yıldır tornacılık yapıyorum işimde gerçek anlamda profösyönel sayılırım sanayi sektöründe her türlü makina konusunda yereince tecrübe sahibiyim ve şu an büyük bir musluk armatür imalatı yapan bir firmada 5 yıldır talaşlı imalat sorumlusu olarak çalışıyorum yaşım 38. arkadaşlar böyle bir ortaklık başarılabilirse yaklaşık 80000 tl var bende bu işide bir düşünün bir evde kullanılabilecek her türlü musluk ve batarya mutfakta banyoda bahçede kalalüfer peteği vanaları küresel vanalar bu işlerin getirisi büyük karlı işler ama yatırımda ciddi ve kurumsal olunursa, son 7 yada 8 yıldır özellikle arap dünyası türkiyeden musluk almaya başladılar ve çılgın miktarlar söz konusu. yani yazımı okur dönerseniz ayrıntılı konuşuruz ben üretimin sorumluluğunu alabilirim ama işin pazarlaması çok önemli. herkeze saygı ve sevgilerimi sunuyorum görüşmek ümidiyle hoşcakalın 0532 364 15 40

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
bu sitenin en güzel yanı açık sözlü insanları görebilmek.. dışarıda herhangi bir işletmeye bu işin püf noktası imal aşaması ne deseniz işini elinden alacağından korkar söylemez .. sitede bazen yazıları yorumları okurken mutlu oluyorum, ülkemde hala birbirine güvenen destek olan insanları görmekten.
yvz

Yeni Üye2 yazı
Selam arkadaşlar, bende böyle bir oluşumun içinde olmayı isterim. Girişimcilik yıllardır hayalini kurduruğum bir alan internette girişimcilik ile ilgili yazılar okurken kendimi bu sitede buldum ve bu tür bir ortaklığın olduğu yazıyı görünce baştan itibaren yazıları okudum ve siteye üye olmaya karar verdim. çevremde bu tür bir ortaklığa sıcak bakan kimseler yok karşılıklı güven ile buradaki dostlarla bu işi başlatabileceğimize benimde inancım tamdır. İnsanda yeterli istek ve azim olduktan sonra başarının geleceği aşikardır. Bence bu oluşumda en önemli kıstas karşılıklı güven olmalıdır. Benim şimdilik düşüncelerim bunlar takipteyim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye146 yazı
Arkadaşlar vakıf konusunda istanbulda TUSEV e mail attım bu konuda bize yardımcı olabilirme Vakıf konusunda bize teknik destek verebilirlermi diye. Tusev i kaba göz attım sitesine.

Bolu da Boluluların oluşturduğu bir ekonomik bir vakıf kurmuşlar, onlara destek vermişler. Aşağıdaki likten bakabilirsiniz

http://www.tusev.org.tr/tr/sosyal-yatirim/bagiscilar-vakiflari

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye96 yazı
selam Rakbulut arkadasim
Gercekten güzel bir arastirma yapmissiniz bu site sanirim bizim ilk adim atmamizda da bayagi faydasi olacaktir.Bu olusumda olamak istiyen arkadaslarda kendi cevrelerinden ve bilgilerinden faydalanmak isteriz suanda bu sitede kac arkadas bu olusumda yer almak isterse buradan ulasmalarini rica ederiz
saygilarimla
ali

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
bu hafta vakıflar haftası .. kurmayı planladığımız vakfı gelecek yıl bugünlerde üyeleri ile kutlamamız dileği ile..
yvz