Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Olaya Bak

BaşlatanmkgbeTarih22/02/2013 16:25:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
100 kişinin 50şer bin tl ile kurduğu çok ortaklı bir şirket
5milyon tl gibi bir bütçeyle ne üretmeli
birlik olabilmek çok zor gibi görünsede yasalar çerçevesinde herkesin karar verme hakkının olduğu bir şirkette kimsenin dolandırılacağını düşünmüyorum
enzor ayağı bu gibi görünsede diğeride bu grubun ne üretip satacağı, iyi bir ürün makul reklam bütçesiyle piyasada tutunup büyüyebilir bilinen bir marka olabilir
50bintlnizle bu grubun yasal olarak bir üyesi olduğunuzda fikriniz ne olurdu üretim için

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye96 yazı
selam

sizinde belirtdiginiz gibi herkes koyacagi sermaye kadar ortak olacak bunun sartlari..kurallari zaten borsada da var hic 5 binlira ile 100 bin lira sermaye koyan bir olmuyacaktir
zaten bu isler icin profösyonel yönetim,ve ekip sart dediginiz gibi hersey yasal cercevede ve acik olmami cünkü önce güven sart.Malesef görüyoruz milletin parasini toplayip kacip gidiyorlar kimse kimseye güveni kalmamis..bizler bunu asmaliyiz ve görmeleri lazim azim ve calismayla neler olacagini inanin birlikden güc dogar..bakin su siteye 3 bin ila 200 bin arasi ellerinde parasi olan arkadaslar hep birseyler yapma cabasinda herkes birbirine soruyor?? bu parayla ne yapabilirim??tek basina cok risklidir ama böyle örgütlü birlesmelerdeki kücük sermayeler toplamiyla ve ayni zamanda devlet destegi sayesinde gercekten cok güzel seyler yapilabilinir.inanin suanda hükümetin verdigi is yatirim fonlari cok güzel durumda ve bu inanin almanyada bile yok degerlendirmek lazim.suanda almanyada bircok firma bile Türkiyede ortak is yapmak icin firma arayisi icinde is imkani cok fazla cünkü burda iscilik ve maliyet cok yüksek .ortadogu pazari da iyi bir istah kabartiyor,tam firsatlar zamani

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
Üye146 yazı
Arkadaşlar ben derimki geçici bir yönetim kurulu oluşturalım. Geçici yönetim kuruluna girmek isteyen arkadaşlarla konuşalım. Bu adı üstünde geçici yönetim, bu yönetim, otaklığın temelini oluşturmak, yasal mevzut ve hukuksal şartnameleri oluşturmak vb. bu oluşumu hayata geçirecek arakadaşlar olacak birlik oluştumu, seçimle zaten yeni yönetim, denetim kurulu vb. yapılar seçimle iş başına gelecektir

Geçici yönetimde olmak isteyen arkadaşlar yazsın lütfen....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye711 yazı

birlikten kuvvet doğar küresel işletmeye kadar yolu var..

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye96 yazı
ilk önce bu sitenin degerli yöneticilerinden izin alinarak burda
bu is icin ön calisma baslatilabiliriz ve bu site altinda kayitlibircok arkadaslarda sanirim bu konuya ilgi duyacaklardir.Gercekten zor degil madem bukadar kisi burda is yapma,tanisma vepazar olusturma derdinde birlik oldugumuzda ulasilacak güc sayesinde cok imkanlar yaratabiliriz,Burda herkese de yük düsüyor kendi cevrelerinde arastirma yapip ne eksik,hangi hammaddeler o bölgede var burda paylasilabilir.bizde böylede analiz yapip en dogru yatirim projesini ortaya cikartabiliriz,agirlikliolarak yatirim bölgesi tesvik kapsaminda olmasina dikkat edilmelidir.arazi bile devletden bedava bu bölgelerde..
makina,techizat ve fabrikanin tüm teknik isleri burdan avrupadan temin etme imkanimiz var hemde hic araci parasi ödemeden,yeterki birlik olup firsat yaratalim inanin burda cok imkanlar var ülkemize kazandiracagimiz yeterki altyapi ve sermayeyi birlestirmeyi becerelim.herkesin evinde en az okumuz bir oglu yada kizi var is arayan birakin kisa zamanda köseyi dönme..zengin olma hayallerini ..uzun vadeli gercekci yatirimlara bakalim ileriye dönük

Yeni Üye12 yazı
Benim şahsi fikrimce ticaret ahlakı açısından çok iyi bi durum değil . Dediğim gibi şahsi fikrimce , lütfen sözümü başka manada anlamayın , kendimce iyi görmediğim bi durum , 50 ortaklı bir şirket düşününce biraz tedirgin oluyor insan elde olmadan .

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ymalat
Üye146 yazı
Bence tedirgin olacak yasadışı bişey yok. 50 değilde 20 olur 30 olur yada 200 kişi olur. Benim anladığım böylesi ortaklıklarda insanların dürüst olması yeterli. Kipa 100 ortakla kuruldu mesela, diğer bir çok, çok ortaklı şirkette her şey yasal mevzuat neyse öyle hareket edilmiştir.

Yeni Üye19 yazı
Genel olarak çok güzel bir fikir. değinmek istediğim birkaç konu var benim de. Örneğin değişken oranlarda sermaye konmasından bahsedilmiş. Bu konu sorun olabilir. Sermaye oranına bir sınır konulmalı. Örneğin 100 ortaklı bir şirket için kişi başı 5000 TL sermaye konuyorsa bir kişinin koyacağı sermayeye bir maksimum sınır konmalı ki tek başına söz sahibi olmasın.
Bir diğer konu da görev dağılımı. Sadece sermaye ortağı olmak isteyenler karlarını alırlar. Aktif görev alanlar ise hem karlarını hem de maaşlarını alırlar. Bu durum aktif görev almaya teşvik edecektir.
Ayrıyeten herkesin kısa özgeçmişi bir sanal havuzda toplanırsa faydalı olacağı düşüncesindeyim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye146 yazı
Nerden başlamalı?

Üye146 yazı
Fatih bbey görüşlerinize katılıyorumo zaman sadece semaye ortağı yada hem sermaye ortağı ve aynı zaman da aktif görev alabilirim ve birde kısa bir özgeçmiş ve iletişim numarası yazılı olarak bana mail atabilirmisiniz. Ufaktan başlayalım derim

Yeni Üye19 yazı
Rüstem Bey
Şahsi fikrim iki kişinin irtibat kurmasıyla başlanmalı. İki kişinin istişaresinden sonra diğer kişilerin de katılımıyla şekillenecektir. Telefon numaramı gönderiyorum özel mesajla. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Yeni Üye96 yazı
bence ilk önce koskep yada Ar-ge dediginiz programlar cercevesinde hareket edip onlardan yardim almakla baslanilabilir onlar zaten gerekli yönlendirmeyi yapacaklarrdir
onlarin calistigi profosyenel yöneticiler,yatirim uzmanlari mutlaka vardir.Bu ortakligin 50 kisi yada 200 kisi olmasi hicbirseyi degistirmez önemli olan güzelbir organizasyon olmasi sart iyi bir ekiple yapilamiyacak hicbirsey yok bence
birakin su sermaye bunu ***ürdü..bu 5 milyonu ***ürecek bu ülkede herkes onlar gibi serefsiz degil ya.akil var mantik var dünyanin hangi yerinde yüde 40 sözde karpayi verebilecek isletme var.birazda bizim bu ac gözlü milletimizde var sen 30 bin eyro yatiracaksin ..heray 10 bin eyro karpayi ohhhh-))ee ***lik da parayla iste neyapacaksin-))sonrada vay parami caldilar..sen hirsiza yol ac sonrada adalet ara haa...
iste yillardir bizim milletin icindeki cok cabuk para kazanma ve zengin olma hirsi..eger böyle bir büyük yatirima ortak olup is yapacaksan öyle kisa zamanda zengin olmayi unutacaksin zaten böyle büyük yatirirmlarda da 2 seneden önce randuman alamazsin ticaretin de bir kurali var uymazsan batarsin

Üye711 yazı
peki şirket içi görev dağılımı nasıl olacak kim hangi departmana yerleşecek..sonradan sen ağa ben ağa bu inekleri kim sağa olmasın..:)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye146 yazı
Böyle bir ortaklık uzun soluklu bir yapılanma olacaktır. dönemsel, anlık, gelip gececi refleklsler bu ortaklıkta olmamalı. Vemeden almak Allah'a mahsustur. Bir emek harcanmalı, bir yol katedilmeli

Bu dünya da hiç bir şey kolay değil. İnsan karşısındakine sahte bir gülümseme yaparken bile yüzünde 30 dan fazla kas hareket ediyor.

Bu ortalıkta olmak isteyen insanlar birlerini tanımalı, bir platform üzeeinde inanıyormki örgütlenip kendi geleceklerine yatırım yapacaklardır

Şimşek çakar, kervan yürür....

Yeni Üye96 yazı
ben yillardir yurtdisindayim burda da Türkiyede de gördügüm aralarindaki ticaret zihniyeti hernedense hep birbirini kaziklama kültürü,parayi alip kacma..ya gercek anlamda Allah korkusu olmasilazim bir insanda ..bu bir aslinda insanlari sevmek..saymak meselesi bence bakin burda insanlar birbirine okadar saygili ve güven duyuyorlar ki hersey yerli yerinde calisiyor aksamadan birde yeri gelince hiristiyan diyorlar..neyse derine girmemek lazim..söyle düsünmek lazim hep bu ticaret ortakliginda..sen kendi cocugunun ekmegini baskasi calmasini istemiyorsan..sende baskalarinin cocugunun ekmegini calmiyacaksin dürüst olunca mesele hallediliyor
Önce birsey yapilacagina inanmadan hicbirseye kalkisilmaz..önce allahdan niyet edip calismak ve dürüstce isin basinda bulunmak gerekir..
iyi ozaman hicbirsey yapmiyalim bakalim burda okuyalim herkesin yazilarini..3 bine ne yapalim?? 50 bine ne yapalim??ohh ahkam keselim fikir üretelim bol bol-))nasil olsa sermayesi yok ki batirasin-))calismak lazim calismak...

Yeni Üye96 yazı
selam
sayin RAKBULUT bey
eger müsayit iseniz skyp dan görüsebilirmiyiz
benim.. al-er2010@hotmail.de olarak davet gnderirseniz ben suan acik bekliyorum kabul ederim hemen
saygilar

Yeni Üye44 yazı
Böyle bir oluşumun hayata geçirilmesi biraz zor
görünüyor ama imkansız değil tabi ki, kanımca öncelikle dürüstlük ve oluşum içerisinde ki insanların birbirine güvenmesi birinci şart,daha sonra hangi sektöre girileceği, ofis,şirket, imalathane veya fabrika kurulacaksa bunun hangi şehirde olacağı,ortakların ne kadar bir sermaye koyacağı,herşeyin şeffaf olması mesela tüm konuların hiçbir gizlilik oluşturmadan tartışılacağı bir ortam olması,kimin hangi görevde olacağı, ne gibi sorumluluklar alacağı, imza yetkisinin kimde olacağı, pazarlama işi,kâr dağıtımının neye göre yapılacağı gibi şimdilik aklıma gelen bu konuların net olarak aydınlatılması gerektiğini düşünüyorum nacizane. Özünde benimde böyle bir olayın gerçekten önce kendimize sonra da ülkeye küçükte olsa bir fayda sağlayacağına inanıyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
Çok ortaklı bir şirket hem riskli hem de kurulması da idaresi de zor olacaktır. Bunda kimsenin aksini düşündüğünü sanmıyorum. Ama olumsuz taraflarına bakıldığı kadar olumlu taraflarına da bakılmalı. Olumsuz tarafları da olumlu hale getirilmeye çalışılmalı. Kul üzerine düşeni yapıp elinden geleni yapar, gerisi Allah'ın takdiri. "sen ağa ben ağa inekleri kim sağa" olmaması için bazı bağlayıcı kurallar konulabilir. Bir taslak oluşturup üzerinde değişiklik yapılabilir. Benim taslağım şu şekilde.
-Sermayedarlar toplanıp kişi başı sermaye belirlenir.
-Öncelikle söz hakkının eşit olması için sabit sermaye oranı ile katılım olur. Daha sonra bu miktar belli sınıra kadar arttırılabilir.
-İş alanı belirlenir. Plan yapılır.
-Geçici yönetim kurulu belirlenir.
-Profesyonel danışmanla çalışılmalıdır.
-Alt kadro kesinlikle sermayedar harici kişilerden oluşturulmalıdır.
-Özetle; istenirse yapılır. Büyük girişimci olmak için küçük bir girişim gerekir.

Eklemek ve değiştirmek isteyenler olabilir. Eleştiriden ziyade, buyrun istişare edelim.

Yeni Üye96 yazı
arkadaslar hep isin olumsuz yönünden bakiliyor galiba güven meselesi o konuda gerekli calismalar yapilabilir.zaten para öyle bir kisinin elinde olmuyacak,benim esas düsüncem böyle cok oratakli bir yatirim fonu olusturup ana sirket icinde birden cok sirketlerle degisik alanlarda yatirim yapmakayni A.S dediginiz sirket nasil bunun icinde birsürü firma faaliyet gösteriyor bizde öyle basliyacagiz..yani bu fon bir havuz modeli olacakparayi biz burda topluyacagiz bu havuz yönetimi hazirladigimiz yatirim dosyalarini inceliyecek karar verecek yetkili heyet olacak ve elimizdeki firmalar araciligi ile gerekli müsadeler ve kaynak aktariml yapilacak,yatirim bölgesi herseye uzman heyetden olusacak
bu kurul karar verecek.böylelikle paranin cok rahat kontrolu saglanmis olacak güven olayi icin bu kurul onayi ile para hareketleri izlenilecek tamamen seffaf olacak gerekirse internet üzerinden üyeler belli bir sifre dagitilarak faaliyetleri izleyebilecek ve takip edebilecekler fikir ve görüslerini iletebilecekler.suanki tekneloji ile bunlari yapmak mümkün

Yeni Üye96 yazı
bazen tv kanallarindan izliyorum da gercekten öyle genc potansiyellerimiz varki...hepsi mühendis olmus..mimar olmus...kimyager olmus..ama neyazikki issiz atil durumda bakliyorlar, neden bunlarain önünü acmiyoruz yastik altindaki yada bankadaki bekletilen elli..yüz binin ne faydasi var bu millete su alisilmis yok daire alalim ..yok arsa alalim yok altin alalim ya adamin oglu..kizi issiz gidiyor altin ..vs seyler aliyor artik yillardir bizi böyle sömürmelerinden bikmadi mi kimse.
yanilmiyorsam bir demircelik fabrikasi orda calisan iscilere devredildi..ve suanda basaridan basariya kosuyor
demek istedigim bir isin ucundan hebberaber tutmak lazim böylelikle bankalara da köle olmakdan kurtulup kendi sermayesiyle isleri yönlendirecektir.ozaman bakin o yüksek faizle borc batagina sokan bankalar kendileri ayaginiza gelmiyor mu
avrupa yatirim fonunun verdigi paranin yillik faizi nekadar biliyormusunuz?? yüzde birbucukdan basliyor..ikibucuga kadar yani yüz bin eyro ya senelik sadece ikibin eyro faiz var
biz bu yollarin hepsini burda yürütecegiz ama neyazikki bu imkanlari TR de cogu bilmiyor gidip yerli bankalara köle oluyorlar..biz bunun derdindeyiz

Üye146 yazı
Arkadaşlar bu ortaklıta olmak isteyenler bana yada Fatih beye (fatihorun) iletişim numaralarını bırakıp ve önerilerinide içeren yazılarını bekliyoruz.

Yeni Üye96 yazı
gercekten bu ülkede is adami diye gezen insanlara sasiyorum
her sene bize bircok firma dolayli olarak ulasiyor.ee ben duydum avrupa bankalari düsük faizle para veriyormus..yok arkadasim böyle birsey avrupa bankasi kimseye cent vermiyor diyorum hep yanlis bilgilerle geliyorlar-)) gecen bir firma ismi önemli degil konyadan günes enerji santrali kurmakicin kredi ariyortutari ikiparca 10 milyonx2 bulmuslar isvicreden filan %5 faizli diyoruz biz % 2,50 ile bulabiliriz ..yok efendim siz hangi banka bize ismini verin biz onlarla görüselim-))ya bu banka degil bu bir fon diyorum yok anlamiyorlar ya iste bunlar böyle isadami ..yani arkadaslar neler neler var para sahibi olmus ama
..neyse-)) bu fizibilitedosyasi filan olmadan hic bakmiyorlar bile ve ülkemiz 1.derecede destek fonuna tabidir.Miktar olarak da 25 bin eyrodan basliyor..250 milyon eyroya kadar üst limitleri var
yani burda verdigim örneklerden arkadaslar avrupadan..yapabilecegimiz bu islere de destek olacak
imkanlarimiz var gercekten alt yapisi saglam olursa yolumuz acik allahin izniyle

Yeni Üye19 yazı
arkadaşlar aramızdaki tecrübeli arkadaşlar öncülük yaparsa bu iş olacak gibi
cRazzY

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye272 yazı
arkadaşlar amaç ek iş ise bence üretim satış hizmet vs.100 kişi ile boşa kürek çekmektir.
100 kişi bulmak hele hele bunların hepsine ortak karar aldırmak da en zoru.
50 şer bin tl si olan 10 kişi bulun gidin değerli bir yerden arsa alın çok değil,
1 sene sonra veya 2 sene sonra bakın neler oluyor. hemde işletme yönetim sıkıntısı
uğraşısı vs olmadan oturduğunuz yerden bunu yapabilirsiniz...
bakın prim yapacak gelecek vaad eden yerden demiyorum.
bulunduğunuz yerin merkezinden gerekirse piyasa şartlarının da üstünü ödeyerek yapın bu işi
(pazarlık kozunuz olursa piyasa şartlarının altında da alabilirsiniz)
ama merkezi bir yerden mümkünse ticari imarlı bir yer alın.
öyle 100 kişiyle uğraşmak her babayiğidin harcı değildir.
10 kişi her zaman bulunur.
benim nacizane tavsiyem bu.
illa ticaret diyorsanız elinizdeki sermaye tek başınıza yapabileceğiniz bir ticaret yapın...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
Yeni Üye96 yazı
ya nesatsam arkadasim biz kimseden ne bir akil istedik nede bir öneri..kendi kendinize havalara giriyorsunuz.Kimse kimseden akil istemiyor ki o zaten sizdekinden daha da fazlasi var bende merak etmeyin.sizin bilmediginiz ve görmediginiz cok seyleri görüp yasadim avrupanin hertarafini gezdim merak etmeyin yasimda oldukca olgundur hic süpeniz olmasin.Biz sadece dürüstce calisip etrafdaki insanlara ve topluma faydali olmak istiyoruz,istersem bende yatar keyfime bakarim coluk yok..cocuk yok.alismissiniz devlet ihaleleri kovalayip avantalarla yasamaya..yok surdan yol gececek..yok burdan tren gececek..yok garibani kandirip elinden arsasini almak..ya birakin su isleri artik ya.. sizin gibiler bir milyonda verse asla bu isin icine almam gerek yok.iste bu zihniyetler herzaman birlik icinde birseyler yapmak isteyenlerin midesini bulandiriyor,,ancak kafa karistirmakdan baska ise yaramiyorsunuz alismissiniz belesden..havadan yasamaya
birazda calisinda alniniz terlesin helalinden yeyin..bakin o para daha tatli olmuyor mu

Üye272 yazı
güzel kardeşim sen yurtdışında dolaşırken türkiyedeki piyasa şartlarının çok uzağında kalmışsın tr deki 2 ortaklı şirketler bile zor idare edilirken 100 kişiden bahsediyorsunuz. bırakın allah aşkına vatan millet masallarını benim ne ihale ile işim olur ne de vs.
benm yaptığım ticareti kolaysa gel de sen yap senenin 365 günü işimin başındayım ne pazar ne bayram tatili.
ayrıca bu GARİBANI KANDIRIP elinden arsasını almak lafını çok ağır buldum kusura bakmayın.
ben gerekirse piyasa şartlarının da üzerinde satın alın yazdım.
gene söylüyorum ya yazımı iyi okumadınız ya da anlayamadınız
gelecek vaad eden yani yol geçecek tren geçecek yerlerden değil merkezi yerlerden alın dedim.
bana yurtdışında ömrünün bir kısmını da olsa geçirmiş birinin topluma faydalı olmaya çalışıyoruz demesi de oldukça ironik bir durum geldi.
ADAMa sorarlar madem bu kadar milliyetçisin halkçısın toplumcusun o zaman bu güzel ülkeyi bırakıp ne işin vardı oralarda diye. (nokta)

Yeni Üye96 yazı
hic merak etmeyin biz yurt disindayiz ama ülkede neler olup bitiyor sizden daha iyi takip ediyor,yorumluyoruz kimin ne yaptigini görüyoruz..burdada var ayni zihniyetden hic merak etmeyin.Biz emlakcilik filan yapmak gibi bir düsencede burda yazmadik.biz burda yilarca tecrübe topladik,burdakiler olmayadi o bahsetdiginiz arsalari..daireleri öyle misli misli belkide satip böyle rahat konusamazdiniz,komisyonculukla bugünlere geldiniz,burdakiler gibi sabah 4 de kalkip aksam 7 de eve mi geldiniz?? ne calistiniz ya güldürmeyin allahinizi severseniz-))görüyoruz calistiklarinizi biz uzayda degiliz.Biz buralara acildiysak icimizdeki calisma ve ögrenme istegindendir..öyle ordakiler gibi sögüt gölgesinde göbek büyütmüyoruz kasiya kasiya..biz sizingibi milliyetcilerden daha cok milliyetciyiz hic merak etmeyin coksükür en azindan kul hakki.. yetim hakki yemiyoruz

Yeni Üye43 yazı
beyler lütfen birakin birbirinizi kirmayi burda kimsenin kötü niyetli oldugunu zannetmiyorum güzel seyler yazalim yapici olalim birlikten kuvvet dogar
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Üye272 yazı
Kul hakkı yemiyorsun ama tanımadığın insanlar hakkında peşin hükümlü konuşuyorsun bu da bir çeşit kul hakkıdır.
Ve ben bu hakkımı sana helal etmiyorum
Ama şunu da tekrar ediyorum öyle öğrenme çalışma aşkı
Masallarını burdakilere anlatamazsn
yüreğin yiyorsa dön ülkene faydalı ol internetten tv den
izlemekle olmaz bu işler
burda bir laf vardır
izleyerek öğrenilseydi bütün Kediler kasap olurdu diye.
sen bu söylediklerimi 3 kere oku olmadı bir tanıdığına
okut sana anlatsın.
Bu arada sen beni emlakçı komisyon cu filan zannettin
galiba ben kendi halinde bir esnafım
sadece konuyla ilgili fikrimi yazdım
Gösterilen tepki çok yersiz ve gereksiz
insanların fikirlerini beğenir veya beğenmezsin
ama saygı göstermk zorundasın önyargılı olmak
iyi bişey değildir konu çok farklı yerlere geldi.
Benim bu yazıya bu SON YORIMUMDUR.(nokta)

Yeni Üye96 yazı
ya milletin isi gücü dalavere düzen cok gördük bu isleri ..herkesin yaptigi is acin tv leri aksama kadar elestiri..yaptiklari hicbirsey yok.. oturuyorlar üc dört kisi saatlerce yorum..kendileri bir cöpün ucundan tutmazlar herseye muhalefet ben buna kiziyorum..yapanida..yapmak isteyenide begenmezler hicbiride birseye önayak olmazlar..oturur beddua ederler böyle cokta tin di..biz geyik muhabbeti istemiyoruz birseyler yaratip olusturma pesindeyiz.kimseyede yaranmak gibi derdimiz yok faydamiz olsun diye böyle bir olusum düsünüyoruz herhalde oraya gelipde bos laflar harcamakdansa yoluda, yordamida biliyoruz ki konusuyoruz, birsürü yazi yazdim okumayi bilmiyorsaniz ben ne yapayim.Yolu belli isyapmanin,imkanlar elimizde daha ne konusalim.herkes isine baksin ozaman..Kimse yorum yapmasina gerek yok,
Ya variz...yada yokuz iki kelime..ben icraata bakarim

Yeni Üye44 yazı
Bu girişimi öncelikle koniks ortamında olgunlaştırmak gerekir şeffaflık açısından.daha sonra ciddi arkadaşlar toplanıp konuyu enine boyuna değerlendirebilir. En önemlisi de hangi sektöre girileceği,sektör belirlendikten sonra da kesinlikle bir uzman desteği şart bir yol haritası çıkarılması açısından.bu oluşum için benimde bir fikrim var ama bunu ilerleyen günlerde paylaşacağım herkese saygılar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret