Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ülke Genelinde Bin Kişi

BaşlatankitapciklarTarih30/01/2013 16:50:04Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
merhaba.ülke genelinde 18 yaşını doldurmuş,bay-bayan ortak bir zemin üzerinde bir ''ekonomi grubu'' oluşturulabilir.Bu grup bin kişiden oluşacak.Ve herkes bulunduğu bölgeden sorumlu olacak.Parlak bir fikir.Kendine güvenen,macerayı seven,birlik-beraberliğe inanan herkes katılabilir.
skrky

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye61 yazı
Arkadaşlar tüm yorumları okudum.Bu başlıkla ben girdim yorum yazıyorum ama başkası %70 ihtimal girmeyecektir.Konuyu açan arkadaştan ricam öncelikle başlığı değiştirip konuya daha fazla kişinin girmesini sağlasın.Konuyla alakasız bir başlık da olabilir buraya soksun yeterli.Şu olabilir mesela ''GÜNLÜK 1 TL'ye EV ALIN''
Konunun başına da bi özür ekleyebilirsiniz.Editör AKIN SELÇUK beye ulaşırsanız, forumda sesinizi daha fazla duyurabilirsiniz..
Tebrik ederim güzel bir oluşum isteği.Umarım ki başarılı olunur.Ben de katılıyorum hem de gerçekten inanarak katılıyorum.
SÜLEYMAN ŞENOCAK SAMSUN

Yazdıklarım sizi darıltmasın lütfen.Uygulanırsa daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Saygılar...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye286 yazı
www.projebirlik.com

Koniksden arkadaslar ile basladik.
inanan arkadaslari beklemekteyiz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı

Güncel.
Eğer bir şeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Aslında olmayacak bir şey değil yalnız rakam ürkütücü geliyor biraz .

Şöyle düşünülebilir belki ilk etapta 81 ilde 81 kişi tabi ki kişilerde çok önemli ne geliyorsa insanoğlundan geliyor zaten ama çürükleri ayırarak sağlam adımlarla güçlü bir ekip güçlü bir proje oluşturulabilir .

Rakbulut'un sitesini de inceledim mantıklı ve böyle projelere açığım ..

Yerleşim Türkiye / MiamiMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
Kitapçıklar arkadaşım bende varım bu mantıkla bende rakbulut arkadaşın formunu okuduktan sonra kendi işimle ilgili çok ortaklı bir iş kurdum ve 6ay oldu gayet iyi gidiyor ben Bodrum'da yaşıyorum internet sitesi kurulumuna başlamak lazım şehirler arası ekspertiz yapılabilir turlar organize edile bilir ürün tedarikçiliği yapılabilir kanuni boyutları araştırıp gerekli başlangıcı yapıp üye katılımı ile ile büyümeye başlanabilir
cihangirturkkan@gmail.com
Facebook.candemirmetal
casper48

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Cihangir Bey sizi facebooka ekledim.Oluşum kendi çapında devam ediyor..
skrky

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Di?er
Üye146 yazı
ARKADAŞLAR, DOSTLAR 22.02.2013 TARİHİ İTİBARİYLE PROJEJE BİRLİK'TEN AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM

Bu projede başından beri gerek maddi, gerek manevi her türlü kisişel özveriyi esirgemediğim projebirlikten, demokrasinin işlemediği, tek adam zihniyeti, fikir belirten insanlara tahamülsüzlük ve düşüncesine saygı göstermeme, eleştri kabul etmeme, kendi başına karar alma, fikir diritme, kendine göre adam seçme vb. davranışları etik ve ahlaki bulmadığım için, bu projede çekilmiş bulunmuktayım. Koniks ailesine özgürce tartışma ortamı sunduğu için teşekürlerimi sunuyorum. Sağlıcakla kalın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye113 yazı
Aynı Tarihte yani 22.02.2013 TARİHİ İTİBARİYLE PROJE BİRLİK'TEN Bende AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM
Tekçi Zihniyet Deyil Her Fikrin Gerçek Anlamda Saygı Duyulacağı Dünyanın Sadece Tek bir insan etrafında dönmediğini bilen insanlarla daha akıcı daha sağlam bir ortamda buluşmak dileği ile ALLAH'A ısmarladık konikse özgür hür ve saygılı bir ortam sağladığından dolayı kurucularına ve bütün emek veren arkadaşlara sevgi ve saygılarımı iletirim 24-2-2013 tarihinde istanbul toplantımız yaklaşık 10 kişi ile başlayacak katılmak isteyen arkadaşlarımız 0555 994 49 59 numaradan detaylı bilgi alabilirler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
Üye alımlarımız hızla devam ediyor.Ayrılan değerli arkadaşlarımız oldu.Katılan arkadaşlarımız da oldu.Bu oluşuma inananlar,birbirine güvenen,sabırlı olan,bencil olmayan ama arkadaşları için hırslı olan katılacaktır.
skrky

Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - salihcabuk
Aynı Tarihte yani 22.02.2013 TARİHİ İTİBARİYLE PROJE BİRLİK'TEN Bende AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM
Tekçi Zihniyet Deyil Her Fikrin Gerçek Anlamda Saygı Duyulacağı Dünyanın Sadece Tek bir insan etrafında dönmediğini bilen insanlarla daha akıcı daha sağlam bir ortamda buluşmak dileği ile ALLAH'A ısmarladık konikse özgür hür ve saygılı bir ortam sağladığından dolayı kurucularına ve bütün emek veren arkadaşlara sevgi ve saygılarımı iletirim 24-2-2013 tarihinde istanbul toplantımız yaklaşık 10 kişi ile başlayacak katılmak isteyen arkadaşlarımız 0555 994 49 59 numaradan detaylı bilgi alabilirler

İstabulda ki toplantı özel değilse,mümkünse ve müsait olursam katılmak isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye146 yazı
Arkadaşlar istanbuldaki toplantıya herkese açıktır, özel bir toplantı değildir. Herkes katılabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye29 yazı
oluşumumuz son hızıyla devam etmektedir.detaylar katılım aşağıdaki adreste.

www.projebirlik.com
skrky

Üye488 yazı
Ayrılanlar kendilerine has bir proje ile devam edebilirler.
Katılımlar oldukça yoğun devam etmektedir.
Katılım 100 kişi ile sınırlıdır.
www.projebirlik.com
Bende varım diyen tüm katılımcıları proje birliğe bekliyoruz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye172 yazı
projebirlik e bekliyoruz herkezi
semih

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Saty? / Pazarlama
Üye324 yazı
bende varım....05073393373uşak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
projeye katılmak isteyen www.projebirlik.com sitesinde Koordinasyon kısmında ilgili arkadaştan detayları öğrenebilirler.
skrky

Yeni Üye9 yazı
Evet arkadaşlar malesef bende projebirlikten 25.02.2013 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.hoşça ve dostça kalın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Bizde facebook ta bi grup oluşturarak fikir alışverişi yaparak benzer bir oluşum meydana getirme çabasında idik..Rakbulut yada bizim yada herhangibir arkadaşın başlatacağı bzimde destekleyeceğimiz bir çatı altında buluşup sonrasında ekonomik olarakta fayda sağlanabilcek bir oluşumu destekleyecek birçok kişinin olduğuna eminim..Ciddi arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye153 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Arkadaşlar Web Sitemiz Kuruldu Katılmak İsteeyenleri Bekleriz http://www.girisimcilerbirligi.com

Bu site nedir? Üye olmadan bir bilgiye ulaşamadım. Forumda kurulmuş. Baheseder misiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Straze
Alıntı Yapılan Metin:
Arkadaşlar Web Sitemiz Kuruldu Katılmak İsteeyenleri Bekleriz http://www.girisimcilerbirligi.com

Bu site nedir? Üye olmadan bir bilgiye ulaşamadım. Forumda kurulmuş. Baheseder misiniz?

Tabi koniks üzerinden tanışmış yaklaşık 10 kişi bir çatı üzerinde birşelerek maddi güç oluşturup daha sağlam bir maddi güç ile sağlam fikirler üreterek iş ortak yapmak amacındayız dilerseniz daha detaylı bilgiyi size bizzat anlatmak üzere 0555 994 49 59 bana ulaşırsanız size aktarabilirim...

Girişimciler Birliği çok ortaklığa dayalı, yönetim, denetim, disiplin kurullarından oluşan bir yapılanmadır. Türkiye’nin her yerindeki, başta küçük esnaf ve bireysel katılımcıları bir araya getirerek, emek ve güçbirliğiyle büyüyerek, ayakta kalabilen başarılı şirket ve şirketlerin oluşumunu tamamlayıp, bu misyonla yola çıkan bir girişimcilik yapılanmasıdır.

Yeni Üye4 yazı
1000 kişiden 1000 lira toplasanız 1000000 para eder ;)) Aklıma ne geldi biliyor musunuz, Titan saadet zinciri ;)) Olumsuzluk veya önyargılı olmaktan daha ziyade güven olayı insanları çekimser kılıyor. beraberinde ne iş yapacağınız tam olarak bet değil. Kişiler ne kadar yatırım yapacak karşılığı ne olacak ve risk nedir ...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Otomotiv
Üye113 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - crazycool
1000 kişiden 1000 lira toplasanız 1000000 para eder ;)) Aklıma ne geldi biliyor musunuz, Titan saadet zinciri ;)) Olumsuzluk veya önyargılı olmaktan daha ziyade güven olayı insanları çekimser kılıyor. beraberinde ne iş yapacağınız tam olarak bet değil. Kişiler ne kadar yatırım yapacak karşılığı ne olacak ve risk nedir ...

Haklısınız biz projemiz var paralı ortak arıyoruz diye yazmadık sanırım si farklı okudunuz biz paralı parasız projesi olanıda olmayanıda fikri olanıda olmayanıda yanımıza çağırıyoruz...gel ve güveneceğin ortamı kendin seç

Yeni Üye29 yazı
devir eski devir değil.saadet zinciri vs gibi yapılanmalar kanunsuz yapılanmalar olup milleti kandırmışlardı.Artık insanlar neyin ne olduğunu bir tıkla öğrenebilirler.
skrky

Üye144 yazı
Fikrinizi beğendim. Oluşumunuzda bende bulunmak isterim. Hadi hayırlısı..

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf
Üye109 yazı
ticarette milliyeti ne olursa olsun 2 den fazla ortak her zaman başa beladır.2 bile çoğu zaman sorunlar çıkarır.siz 1000 lerden bahsediyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye144 yazı
Proje birlik şuan ne aşamada. Üye sayısı kaç oldu? Siteden üye oldum ama kullanıcı şifresi verilmedi henüz.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf