Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ülke Genelinde Bin Kişi

BaşlatankitapciklarTarih30/01/2013 16:50:04Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
merhaba.ülke genelinde 18 yaşını doldurmuş,bay-bayan ortak bir zemin üzerinde bir ''ekonomi grubu'' oluşturulabilir.Bu grup bin kişiden oluşacak.Ve herkes bulunduğu bölgeden sorumlu olacak.Parlak bir fikir.Kendine güvenen,macerayı seven,birlik-beraberliğe inanan herkes katılabilir.
skrky

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye146 yazı
şuan 22 kişiyiz ve ve bu sayı dahada artacak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye161 yazı
mantıklı girişim ve ortaklıklara konyadan katılabilirim. saygılar..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye53 yazı

projebirlikte ne gibi aksaklıklar var.yardımcı olmak isterim işlerin biraz yavaş yürüdügünü söylemişiniz.projenin hızlanması için yapılması gereken bişey varsa ben hazırım...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
Yeni Üye90 yazı
Fikir güzel ama üye sayısı çok 10 kişi olsa orta ölçekli sermayesi olan 10 kişi çok daha sağlıklı işler yapabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
DEĞERLİ Arkadaşlar bakınız böyle bir oluşum başkalarının aklına da gelmiştir.Rakbulut bizi bir araya toplasın.Ben de varım.Çünkü o önce başlamış.Zaten bu işe gönüllü,aklına koymuş insanlar girecek.
skrky

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Di?er
Yeni Üye50 yazı
merhabalar, kitapcıklar arkadaşımı tebrik ediyorum. guzel bir fikir her yönden destek vermek isterim. Rakbulut arkadaşımın sitesine girdim. sanırım yeni başlayan bir olgu. çok bilgi yok. ayrıca ortaklık başvurusu da yapmak istedim ama olmadı. bu konuda izleyeceğimiz yolu belirtirse sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Üye146 yazı
arkadaşlar projebirlik'te olmak isteyenler info@projebirlik.com iletişim bilgilerini gönderebilirsiniz site yapım aşamasında

Yeni Üye29 yazı
lütfen bu işe aklı yatan her kim olursa olsun bilgisi ve değerli katkılarıyla öncülük etmesini rica ediyorum.Pes etmek yok,olacak inşallah.
skrky

Üye146 yazı
arkadaşlar site biitiğinde ortak olanlar şifrelerini ğirerek diğer ortak arkadaşlar tanışıp, toplantı, gürüş, sektör değerlendirmeleri vb. her şeyi bulabilecekler

Üye537 yazı
arkadaslar konuyla alakasi cok yok ama surumden satis ile alakali olunca ve yazdigim konu 1 haftadir onaylanmadigindan buradaki arkadaslardan gorus almak istedim olay su
ARKADASLAR ONCELIKLE HERKEZE SLM
Su acidan ; genellikle avmlerde yada anaokullarinda gorursunuz maskot kostumle ufak gosteri yapanlar vardir ben gencken bi kac defa calismistim okurken

suan moldovadayim ve turkiyeye donucem ve moldovadan rusyadan hirvatistdan topladigim ufak boyutlu ama gercekden ilginc eski yani orjinal hediyelikler var yarim bovul dolusu hatira

iste bu urunleri bir maskot kiyefeti kiralayip buyuk sehirlerde elit kesimin takildigi yerlerde ilgi cekerek mutavazi ama en az urunlerin fiyetina 3 tl ekleyerek satmak istiyorum.

Maskot sekil ve sevimli olursa ilgi ceker ve bahsis olayi olur diye dusunuyorum sizin gorusleriniz nedir acaba bu konuda suan aklimda ankara,istanbul tabiki taksim ve izmir var

ayrica merak ettigim boyle bir kostum giyip sehirde elimi kolumu sallaya sallaya gezermiyim

saygilar iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye488 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kral35

Birlik Olalım Güçlü Olalım

Baslikli konuyu inceleyebilirsiniz,Bir cok defa bu konu gibi fikirler acildi ama bir ilerleme olmadi.
Fikri Bey onculuk yapti ama hala beklemedeyiz.
Inanmak gerekir, sabirla takip ediyorum.
Saygilarimla.

İlerleme var Rüstem bey daha aktif çalışıyor.
Ortaklık listelerini o düzenliyor.
Siteyi ben güncelleyeceğim.
Yakın bir zamandada ilk küçük toplantımızı yapacağız nasipse.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye29 yazı
Rüstem Bey siteyi bitirmiş,katılmak isteyenler önce anasayfadaki bilgileri ve katılım şartlarını okusun.sonra katılım formunu doldursun.
skrky

Üye146 yazı
Arkadaşlar site bitti şu an elimizdeki isim listesi güncelleyip kişileri sisteme kaydediyoruz. Sabırlı, ileriye dönük ve geleceğine yatırım yapmak isteyen ciddi düşünen arkadaşları birlik olmaya ve projeye katılım yapmalarını bekliyoruz

Yeni Üye29 yazı
sigara içenler,günlük en ucuz sigara 7-8 lira civarında.günde bir paket bitiren birisi ayda yaklaşık 200 tl sigaraya veriyor,hem sağlığından hem parasından oluyor.yıllık yaklaşık 2500 lira sigaraya vermektedir.sigara içenlere diyorum sigarayı bırak,bize katıl.hem sağlığını koru hem de ileriye yönelik bir yatırım yap.
skrky

Üye146 yazı
2500 iyi para

Üye191 yazı
walla sizi bilmem ama ben bu işe varım... Konya Mehmet UÇAR

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
Üye146 yazı
Mehmet bey projebirlik ile ilgili özelinize mail atılmıştır, aramızda sizide görmekten mutluluk duyduk

Üye146 yazı
Katılım yapmak isteyen arkadaşlar www.projebirlik.com web sayfasındaki, katılmak istiyorum bölümündeki formu doldurup bize ulaştırmaları gerekiyor. Gelen katılım başvuruları sisteme kaydedilip bir data oluşturuyoruz

Üye146 yazı
Adalı1 ardaşımız olumsuzluklardan bahsetmiş ''yönetim konusunda sıkıntılar çıkacağını, avanta peşinde koşan insanların çıkacağını vs. vs...
Arkadaşlar bu yapılanmada kimin iş projesi , büyük çoğunluğun oyunu alırsa o iş yapılacak demokratik süreçler işleyecek ve yönetime, yapılacak işin erbabı insanlar, yani profesyonel insanlar oy birliğiyle gelecek. Biz diyoruzki katlımcı demokrasiyi kendi büyesinde var eden, ve iç disiplini kendi bünyesinde oturtmuş insanlarla güzel bir yapılanma kuracaz
Proje birlik samimi, dürüst tüm insanlarla bu oluşumu kuracaktır, yoksa Adalı 1 arkadaşımızın o söylediği avantacı gibi unsurlar bu birlikteliğin içinde olamıyacaktır. Her yapılanmada, her işte aksaklıklar çıkar çıkmaz diye bişey yok böyle düşünürsek biz hiç bir iş yapmayalım oturalım yerimizde
Emek harcanmadan hiç bir şey kazanılmıyor. Vermeden Almak Allah'a mahsus

Üye146 yazı
Basyem Basmakçi Yem San. Ve Tic. A.S.
IYAŞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İşbir Holding
Sarkuysan
SÖRMAŞ Söğüt Refrakter Malzemeleri A.Ş
Yeni Gimat İşyerleri İşletmesi A.Ş.
Tesco Kipa
Antalya Güç Birliği
Aydın Ortak girişimi
Bursa Çimento
daha sayamıyacağım çok firma var ve şirketler çok ortaklı kimi 80 ortaklı, kimi 150 ortaklı vb.
peki bu insanlar neden çok ortaklı yapılanma kurdular ? neydi bu kadar insanı bir araya getiren şey ?

Yeni Üye97 yazı
ben kahramanmaraştan osman üyelik başvurusunda bulundum arkadaşlar. orada fikir beyan edilecek bölgeler varmıdır. göremedim. sisteme girdikten sonramı görüyoruz.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Memur
Üye146 yazı
Osman bey ilginiz için teşekkür ederim, sizi aramızda görmekten mutluluk duyuduk. Osman bey en kısa zamanda size kurmsal bir mail ve sisteme girmeniz için kuulanıcı ismi ve şifreyi vermiş olduğunuz maile atacaz

Yeni Üye17 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adalı1
günümüzde 6 dairelik apartmak sakinleri anlaşamıyor 1000 kişi nasıl anlaşacak? bu ancak hukuksal, resmi olursa yani mali yatırım olursa bir anlam ifade eder,buda demektirki..
andersenden masallar

adali1 kardesim su son sozune oyle bir guldumki allahta seni daima guldursun sansin acik kazancin bol olsun
trnt71

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Ymalat
Üye146 yazı
anlaşamıyacak bişey yok sayın adalı1. Atomu parçalamıyacaz, ortak işletme kuracaz, iş yapacaz. Tek başımıza zatenen ticaret yapıyoruz, bu ortaklığın içinde işletme sahibi insanlarda var. Bu oluşumda önemli olan sosyal birlikteliği görmek, zaten çift taraflı bir proje bu, ilk önce sosyal birlikteliği sağlamak, ve bu birlikteliği yatırıma dönüştürmek

Üye286 yazı
Her konuda farkli dusuncelerin olmasi son derece dogaldir.
Kimse inanmadigi bir konuya katilmayabilir ama saygi cercevesinde elestirebilir.
Zaten once inanmak gerekir, on yargi sadece kisinin kendisine zarar verebilir.
Kimse kimseyi zorlamiyor zaten baski altinda bir olusum ileride patlar.
Denemenin hic kimseye zarar vermiyecegini dusunuyorum.
Neden olmasin?

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
önce inanmak lazım,daha sonra adım atmak gerekir.zaten bu oluşuma inanan insanlar katılacaktır.kimse kimseyi zorla çağırmıyor.hiç bir iş kolay değil mutlaka her işin kendine göre zor bir tarafı var.ama inanmış insanlar her şeyin üstesinden gelirler.
skrky

Yeni Üye5 yazı
BEN KARDA ZARAR DA VARIM ÜLKENİN GELECEĞİ SÖZ KONUSU BENDE BU TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYUYORUM YÜREYİĞİNİ ORTAYA KOYUP ELİMDEN GELEN HERŞEYLE YANINIZDAYIM BEN BURDAYIM YA SİZ ...????

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Serbest meslek
Üye146 yazı
Salih bey ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Projebirlik sayfasındaki katılmak istiyorum formunu doldurarak adım atmış olacaksınız

Yeni Üye16 yazı
Öncelikle güzel bir düşünce,Ama eminimki bu yazıları okuyan hemen herkez bu tür bir oluşumu hayatları boyunca bir kere düşünmüştür.Önemli olan bunu hayata geçerebilmek inşallah başarılı olursunuz.Yazılanları okudum bir kaç kelimede ben yazayım dedim.Öncelikle herkez katılabilir demişsiniz üye sayısı herne kadar çok gibi gözüksede bu üyeler içinden çıkacak belki parası olan ama vasıfsız üyeler bu oluşuma kardan çok zarar getireceklerdir.aynı anda bir platforda konuşulacak ve fikir birliğine varılacak olmasıda imkansız gibi gözükmekde zira 10000 kişinin bir fikir üzerinde yoğunlaşması imkansızdır.Olaya halk gözünden bakarsakta .İnsanımız yıllardır öyle konular üzerine dolandırılmıştırki(saadet zincirleri,pazarlama firmaları vb) artık kimse kazanacağını bilse dahi çıkarıp cebinden 1 kuruş vermeyip,kimseye güvenemez hale gelmiştir. Ama tabii bunlar sizi yıldırmasın,iyi niyetle kurulan bu tür oluşumlar enin sonunda meyvesini verecektir.Ama olaya bence biraz daha profosyonel açıdan yaklaşmak gerekir sanırım.Nebileyim ben olsam ne yaparım diye düşündümde şöyle bir.Örneğin bence önce pazarlanacak bir ürünün olması gerekli ,mesela yıllarını bu işe vermiş bir gıda mühendisi bir mandıra açmak istesin,besi ve süt işi yapan ve sütünü beleşe büyük firmalar kaptıran bir üreticeden destek görsün yine alanında uzman reklam ve pazarlamacı biriyle bir araya gelsinler ve desinlerki biz büyük oynamak istiyoruz ve bu oluşumdan hakeden herkez faydalansın.Sanırım böyle bir oluşuma işiylede biraz alakalı olan bir çok kişi ilgi gösterecektir.Bu sayı 100 olur 200 olur bilemem ama herbirinin de kendi oluşturacağı alt kadrolarla bu düşünülen sayılara ulaşılabilir hatta üstüne bile çıkılabilir.Sonuçta herkez çalışırsa kazanacak ve ortada bir ürün olacak.Sonra zamanla ürün çeşitleri artacak birde bakmışlsınız milyonlara .ulaşılmış ve herkez mutlu.Kusura bakmayın biraz uzun yazdım galiba ama Başarılar tekrardan.Allah yolunuzu açık etsin .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye31 yazı
Ütopik bir fikir..bugünün dünyasında insan ve çalışma hayatı psikolojisini bilen birinin böyle bir fikre sıcak bakacağını düşünmüyorum,yazı ortada,bizler de buradayız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek