Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

''bir Akıl Bir Fikir Belkide Beraber İş(bursa)''

BaşlatanEGEMEN16Tarih24/12/2012 21:12:11Yorum48

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Mehaba;

Bursa da yaşıyorum,50 BİN TL nakit param var bir firmada yönetici olarak çalışıyordum ayrıldım,ticaret yapmak gibi bir niyetim var,çok istekliyim nasip olursa,kendimi geliştirebileceğim ve uzun vade de olsa gelir getirecek bir fikir arayışı içerisindeyim,mantıklı olan HERŞEY olabilir,nakiti olan kişi ve kişilerle ortak yatırıma girmeyede hazırım hatta çok daha iyi olur ortak girişimcilik yeter ki ''GÜVENİLİR'' olsun,inşallah ALLAH'ın izniyle çok başarılı olabileceğimi düşünmekteyim.

Saygılarımla.........

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
Üye291 yazı
buraya gore oldukca ucuz bir fiyat.
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye488 yazı
Bursada bizim tarlaların dönümü 2000 tlye gitti bir iki sene önce

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye16 yazı

Degerli abim 50 bin lira gibi bi parayla buyuk olcekli bi is yapma sansin yok. Yapacagin kucuk olcekli islerde hali hazirda bir isletmeye bir sirkete ortakliktan oteye gitmez bence. Sana tavsiyem bu parayla hizli tuketim sektoruyle alakali bi ise girmen. İslek guzel bi caddede ilgi cekici egzotik dekorasyonlu bi kofteci dahi acsan girecegin diger islerden daha cok kazanacagina inaniyorum. Kofteci deyip gecme fasfood olur ev yemekleri olur tabldotcu esnaf lokantasi olur ama basit ve siradan olmasin dekorasyonuyla damak tadiyla musteri memnunoyetiyle digerlerinden farkli olsun yeter. İnsanoglu gunde uc ogun acikiyo kardesim illdki yiyip icecek. Herseyden tasarruf etsede bizim insanimiz bogazindan kasmaz yee icer yani :)

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Saty? / Pazarlama
Üye105 yazı
50 000 tl nin 15 000 tl sini peşinat olarak verip büyük panelvan bir araç alınabilir. kredi ile. bu aracın içerisine ambulansta olması gereken malzemeler konulabilir. bura vadeli yapılabilir. toplamda 50 - 60 bin gibi bir peşinatla bir ambulans yapılabilir. ve bu araç sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmalara veya hastahanelere kiraya verilebilir. şöförünün maaşları ve bakımları kiralayana ait size temiz 3000 - ila 5000 arası net gelir getirir. kazandıkca araç sayısını arttırım kurumsal bir şirket haline gelebilirsiniz.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
beyler bende biraz konuşayım tiçaret sizin gördügünüz gibi deyil ben yeniyim burda ama şuna inanın hayeller olmasa bu dostluklarda olmaz ne zaman adam olunursa bi insan hayat senindir kazançta senin tiçaret yaba bilmek için zeki olmak yetmiyor bu devirde:) artı bişeydaha söyliyeyim allah hebinizin gönlüne göre versin :) kalpleri acın biraz yaradan yol gösteriyor şükredin otur oturdugun yere okadar kafa ve cesaretin olsaydı kimseye bişey sormazdın yannış annama beni kardeş güzellikler seni bekliyor sadece sabret ve çalış akıl olgunlaşmadan dişaret yabılmaz saygılarla

Yerleşim Türkiye / Bursa
Yeni Üye31 yazı
sayın tekgüç

satılacak olan malzemeden biraz bahsedermisiniz?hangi sektör (gıda mı, maden mi v.b)kar marjları ve kg birim fiyatları nerelerde ve toplam yatırım tutarı ne kadar

Bu konularda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye79 yazı
bursada yasiyorsunuz tekstili dusunurseniz beraber calisiriz kazakistan da cok talep var uygun fiyata bulun burada pazarlayalim.
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
sayın esalet10

ne tür ürünler arıyorsunuz ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye17 yazı
Sizleri gaziantep e bekliyorum toplantı için baklava salonları açalım her ilde bir kaç şube ne dersiniz??????????? ilgilenirseniz yenilikci_gezgin@hotmail.com adresine mail atın tarihi beraber konikste yayınlayalım isteyenler gelsin
ne aradıgını bilmez isen buldugunu anlayamazsın

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye433 yazı
dostum bursada bu para ile yapabileceğin birkaç iş var istersen ara fikir paylaşalım
05072677923
mustafa
bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye433 yazı
sayın egemen16 pazarlama yaparmısınız dekoratif bir uygulama için .......................?

mustafa
bursa
5417458597

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye40 yazı
arkadasım batıs hıkayelerı yazmıs ama bızler basarı hıkayelerınıde bılıyoruz.ceketini alip ticarethanesine kilit vurup sadece piyasadaki kredisiyle zirve yapmis insanlarida biliyoruz.bir konuda hakli turkiyede ticaret cok zor,kurtlar sofrasi rekabet ortami acimasiz.yatirimci icin gelismekte olan ulkeler ozellikle afrika ulkeleri cennet,ilk gidenler kazanirlar.hatirlarsaniz bdt toplulugu ulkelerine ilk gidenler kazandi su an ordaki durum turkiyeden pek farkli degil.
cengiz

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Üye187 yazı
www.makinaparkuru.com makina alım satım sitesi. ücretsiz üye olup hem vitrin hem ana sayfada ücretsiz ilan verebilirsiniz...

www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye149 yazı
uretimle ilgili bir sektorde ben yazayim bu konu yeni ben trden alicilar biliyorum toptan satabilirsiniz perakende satabilirsiniz Pellet diye bir sey duydunuzmu bilmiyorum... bol miktarda talas alimi yapip bunu presleyerek paketleyip satmak... maliyet hesabini v.s yapmadim ilginizi cekerse arastirin bakin... ilk basta uretim icin cok buyuk makinalar almaniza gerek yok ufaktan baslayabilirsiniz... konuyu detayli incelemedim sadece benimkisi bir fikir...

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Üye149 yazı
Ayrica inegolde mobilya sektoru oldugu icin talas bulma sikintisi cekeceginizi sanmiyorum... Ayrica dusunurseniz yine buna benzer bir konnu daha soyleyebilirim ben burada yeni ve ikinci el palet alim satimi yapiyorum ve guzel para kazaniyorum... ikinci el alip fabrikalara satisini yapabilirsiniz detay isteyen arkadaslar ozelime yazarsa detaylarini anlatirim...

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
meraba egemen ben senin bir kardesin olarak sunu soylemek istiyorum elindeki miktar cok az bunun sana cok buyuk bir getirisi olmaz az parayla kucuk is yapa bilirsin ama sunu soyleyim az parayla buyuk is yapamazsin ben fransadayim tabi fransa pazari bursa pazarina benzemez ama soyle soyleyim ne olursa olsun pazar heryerde pazardir sana tavsiyem 10.000 liraya araba al 11.000 liraya sat ayda 3 tane satsan 3.000 lira kar edersin bu sekilde parani buyute bilirsin ve isindede durust olursan zaten senin ugrasmana gerek yok buyuk ve garantili isler seni arar bulur ama ortakliktan uzak dur kusura bakma sadece bir tavsiye..allah yardimcin olsun
bilgi almak yorum yapmak

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
abicim ben de bursadayım aklımda güzel iş fikirleri var . konuşabiliriz.
yok henüz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye24 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - EGEMEN16
Mehaba;

Bursa da yaşıyorum,50 BİN TL nakit param var bir firmada yönetici olarak çalışıyordum ayrıldım,ticaret yapmak gibi bir niyetim var,çok istekliyim nasip olursa,kendimi geliştirebileceğim ve uzun vade de olsa gelir getirecek bir fikir arayışı içerisindeyim,mantıklı olan HERŞEY olabilir,nakiti olan kişi ve kişilerle ortak yatırıma girmeyede hazırım hatta çok daha iyi olur ortak girişimcilik yeter ki ''GÜVENİLİR'' olsun,inşallah ALLAH'ın izniyle çok başarılı olabileceğimi düşünmekteyim.

Saygılarımla.........

hocam iletişime geçelim .senn mail gönderme kapalı bana ulaş bende bursadayım fikirlerimizi konuşabiliriz.
yok henüz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci