Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupadan İhtiyaca Cevap

Başlatanturgut_69Tarih15/07/2013 00:17:10Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
istediginiz malin referansini vermeniz yeterli bir telefonla evinizde
bilgi almak yorum yapmak

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Slmlar ben almanyada yasiorum. palet halinde elektronik esya pazarliorum..bir palette 60-70 küsür elektronik esya var misal, kahve makinalari,ütüler,su isiticilari,süpürge makinalari vs..bunlar kesinlikle kontrolden gecmemis!!!yani pis veya tamir gerektiren mallar icere bilen ürünlerdir..direkman üreticiden gelen mallar..

bu konuda is yapan veya yapmak isteyen benimle iletisime gecebilir:-) saygilar allaha emanet olun

sercan10savas.ss@gmail.com

0162 2457718
sercan savas

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Di?er
Üye187 yazı
almanya dan türkiyeye gelişi nasıl oluyor.mevzuat nasıl
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı

fatih bey ben bu konudan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum yuksek olsa ne olurki zaten giderlerini dusuyosun devletten uretim hacminde buyuk oldugu zaman ben bunlarin sorun olacagini sanmiyorum
bilgi almak yorum yapmak

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Di?er
Üye145 yazı
sayın turgut_69 giderleri nerden düşeceğinizi sanıyorsunuz anlayamadım. siz hiç mal üretip sattınızmı. bu maliyetlerle ürettiğiniz ürün normalin neredeyse iki katına maloluyor siz kime satacaksınızki o fiyata o ürünleri de kazandığınız paradan masrafları düşüp para kazanacaksınız. fransadan davulun sesi herhalde çok hoş geliyor diyeceğim ama ticarette gerçek bir dir. bankgok.fatih gayet net durumu özetlemiş.tşk.
200620062006

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
tarkan bey benim anlatmak istedigim sadece uretmek deyil. siz butun gidalarin deterjanlarin kumanda pillerinin bile cinde uretilip turkiyede paketlenip orta doguya satildigini bilmiyormusunuz. illeki siz uretmek zorunda deyilsinizki. ham madde olarak alip paketleme yapip satila bilir. cin turkiyeye daha yakin. fransada bile unlu markalar cinde uretip kendi ismini vuruyo.sunu kabul etmek lazim cin ana uretim merkezi. maliyeti ucuz uretim uzerinde sizde konumunuza uygun olarak uzerinden paranizi kazana bilirsiniz. ice kapanik olmamak lazim tek sorun bu..
bilgi almak yorum yapmak

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Di?er