150 tl ye satılan çeyrek altında kar oranı nedir?
İlk mesaj
150 tl ye satılan çeyrek altında kar oranı nedir?
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - turbolinea altında sadece altında kar oranı nedir? mesela çeyrek altın sattım 145 lira ya burada ne kar ederim en en fazla? sadece satış düşünüyorum |
Yazıyı gönderen - turbolinea alış 130 satış 136 diyor. bu ne demek oluyor? http://www.altinpiyasa.com/ 6 lira kar gözüküyor... |
Yazıyı gönderen - turbolinea küçük bir dükkanımız var küçük bir semtte onun için sorum.alış düşünmüyoruz müşteriden.sadece sıfır satış |
Yazıyı gönderen - atalay45 Allaha şükür ya. Kaç gündür araştırma yapıyorum kar marjı % kaç diye... Hele şükür buldum bu işten anlayanı. Çeyrek altında demek 3 lira gibi bir kar marjı var. çok düşükmüş. ama toptancıdan toptan alsak kar marjımız artmaz mı peki? mesela 15-20.000 TL ile alınan çeyrek altınla 3-5 tane toptancıdan alınan altının fiyatı arasında bir fiyat farkı muhakkak vardır değil mi? internette alış fiyatı- satış fiyatı arasındaki fiyatlara baktım. çeyrekte yaklaşık 6-7 tl, yarımda 15 tl, tamda 25 tl gibi bir fark var. bence güzel kar bunlar. Doğru mudur yanlış mıdır? |
Yazıyı gönderen - atalay45 bulunduğunuz konum itibariyle dükkanınızda günde kaç tane çeyrek, yarım, tam vs. satabiliyorsunuz? 10 - 20 arası satabiliyor musunuz? |