Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Atölye

Başlatanenes_468Tarih11/12/2012 23:20:41Yorum72

İlk mesaj
Üye193 yazı
konu kapandı tşk
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. MaraşMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
72 yorum
Üye179 yazı
Yok ben bunlarla ugrasamam diyorsan cebinde olcak 100 bintl iscini malzemecini magdur etmeden daire karsiligi anlasacan muteahhitlerle simdi cekin senetin bi onemi yok yaparsin isi sonra doner dolasirsin parani toplamaya muteahhitlerin cogu zaten firlama surundururler adami artik ne ismin kalir ne cismin biter gidersin piyasada
ms

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik
Üye193 yazı
tşk muhammet aydınlatıcı bilgiler için dediklerin mantıklı
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye179 yazı

Onemli degil abicim varsa yapilacak bisey elimden geleni yaparim
ms

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik
Üye193 yazı
günceldir bilgilerinizi esirgemeyin.....
Eğrinin gögeside eğridir

Üye193 yazı
konu hala güncel arkadaşlar. şuan internette dükkan açmak için 10 çeşit ürün üretiyoruz. evmanya altıncı cadde gibi yaklaşık 10 e ticaret sitesi ile görüştüm ok aldım. resim bekliyorlar.sizce bu iş tutarmı.
Eğrinin gögeside eğridir

Yeni Üye13 yazı
okul sırası üretimi yapıyormusunuz?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye193 yazı
merhaba aykut bey okul sırası üretmiyoruz. tüm ürünlerimiz sunta - mdf ve pvc dir.
Eğrinin gögeside eğridir

Yeni Üye13 yazı
enes-468

Görüştüğün e-ticaret siteleri ile ilgili anlaşma detaylarından bahsedebilir misin?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
ticaret hakkında size akıl verecek kadar tecrübeli değilim fakat tüketici olarak söyleyebileceğim kaliteden kesinlikle ödün vermemelisiniz,bazı arkadaşlarında dediği gibi inşaat firmalarıyla görüşebilirsiniz.ikea,koçtaş,tekzen gibi alışveriş sitelerine tedarikçi olarak teklif sunabilirsiniz,birkaç alışveriş sitesinde ilan bulundurabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Üye223 yazı
Konu hakkında tecrübem yok fakat aynı konuya uzunca kafa yorduğum için bi fikrim var diyebilirim.Öncelikle olumsuz başlıcam ama şehir büyük dezavantaj.İstanbul çok büyük avantaj olurdu.
Ben bu konuda fikrim herşeyi üretmek değil sadece belli bir alana yönelip o konuda uzmanlaşmak olabilirdi..Örneğin bi arkadaşında söylediği gibi sadece mütahitlerle görüşüp mutfak dolabı üretimine girilebilir.
Yada sadece belli bir ürün grubu üretmek olabilir.Mesela;Ray dolap,Tv ünitesi,Yatak odası gibi.
Fakat bu fikirler rekabetin çok olduğu istanbul,izmir,ankara gibi kentlerde farklılaşmak için geçerli olabilir.

Bulunduğunuz şehir piyasasını bilmediğim için tavsiyem piyasayı önce piyasayı tanımanız.Bu belki uzun bir süreç olacak ama zarar etmekten iyidir.Bu zaman zarfı içinde rakipleri taklit edin yani piyasa neyden para kazanıyorsa sizde bu yolu seçin.Zamanla farklılşacak noktaları zaten bulacaksınız.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul