Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - xxholl Valla sasirdim desem yalan olmaz Iki sene olmus ilan yayinlanali ve azimle Ayni seyleri tekrar edip durmussun azmine Hayran kaldim... |
Yazıyı gönderen - Bg.razgrad Degerli arkadaslarim, tuketimin cok hizli ilerledigi gunumuz dunyasinda yine cok tukettigimiz bir degerden bahsedecegim! Ne mi ? tabiki Ceviz! Faydasi olan ve tuketmek icin hic geri adim atmadigimiz tonlarca gucu olan bir deger, CEVIZ! Yillar once bir topragim olsa neler yapardim acaba diye cok dusundum ve bu toprak nerede olmali diye cok dusundum. tum planlarimi yaptim! ve Esimden dolayi bulgaristana yerlesme karari aldim! ailere olarak Avrupa birligi vatandasi olmamizin cok yarari dokundu tabiki! (cidden verimli topraklari var, inanilmaz!) Simdi avrupaya Ceviz gonderiyoruz... Ben isterim ki ceviz isine girmek isteyen genc girismci arkadaslarim var ise mutlaka beni bulsun! onlari tahmin edemeyecekleri fiyatlar ile onlerini acar ve kendi pazarlarini kendilerinin olusturmalarina imkan tanirim! tum toptan isi yapan ceviz isi yapan arkadaslarima mail adresimi verecegim! fiyatlari birde benden duyun! kapiniza kadar teslim edilecek sorunsuz net Ton fiyatlarini! kisa surede talebinizi olusturursaniz sizlere ceviz bile yetistiremeyebilirim :) fiyatlara gelecek olursak , fiyat vermeyi uygun gormuyorum! Derdim satis ve pazarlama degil! degerli olduguna inandigim ve hirsli ticaret isimlerine ulasmak! sadece sunu soyleyebilirim! benden ucuzunu Cok zor bulursunuz :) Kelebek, kirik ve kabuklu kilo fiyatlari ve genel sorulariniz icin E-mail : yalovadil@hotmail.com Ayaz inanc |
Yazıyı gönderen - bayarcollection Sayın İlgili 1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Ukrayna Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN ) Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN) Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU ) Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur. Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert ilhan BAYAR KURUMSAL,BİREYSEL SATIŞ VE PAZARLAMA 5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk. (105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL GSM : 0544 692 60 40 TEL & FAKS : (0212) 416 68 34 WEB : www.bayarcollection.com E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com |