Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Dükkanlara Satılabilecek Ürünler Arıyorum

BaşlatanBireyselemeklilikTarih29/10/2012 18:44:17Yorum100

İlk mesaj
Üye658 yazı
Merhabalar 7 yıldır finans sektöründe pazarlama üzerine çalışmakta olan üniversite mezunu istanbulda yaşayan bir bireyim özellikle esnaflara kapıdan satılabilecek AÇIK-KAPALI YAZISI ya da oda spreyi tarzında ve bunun gibi üretici firma kanalı ile ürünü alıp esnaflara satarak ek gelir getiricek yenilikçi ürünü olan arkadaşların ürünlerini pazarlamak isterim.
Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
Üye658 yazı
Istanbuldan üretici arkadaşlarla çalışmak isterim araç imkanı yakıt desteği ve yüksek komisyon oranları sunabilirseniz uzun yıllar çalışma imkanımız olur lütfen sadece üretici firmalar iletişim kursunlar üniversite mezunuyum kendi sigorta acenteliğim var günlük sürümü olacak hızlı sayılabilecek ürünleri üreten üreticiler lütfen iletişim kurun bütün sahada dışarıda çalışmaktayım. Eczane bakkal kuruyemişci lokanta aklınıza gelecek tüm mekanlara hitap edecek ürünleri üretiyorsanız dediğim imkanları sunarsanız beklerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye263 yazı
Merhabalar; Anladığım kadarıyla satış yapabileceğiniz ürün arıyorsunuz..Bizler led neon yaz sil tabela satışı yapmaktayız.Ayrıca bu işi yapacak kişilere bu ürünümüzü toptan sağlayabiliyoruz.Bu ürünümüz 35*45-45*70-70*90 olmak üzere üç boyuttadır.günlük yazıp silebiliyosunuz ve kumanda ile tabelaya istediğiniz arkaplan rengini ve animasyonunu verebilirsiniz.Bu ürünümüz tüm esnaf kesime kolay satılabilir ve dikkat çeken bir ürün.Eğer sizler de düşünürseniz size toptan uygun fiyata bu ürünlerimizi sağlarız.Detaylı bilgi için iletişim :
Resul : 0546 270 88 39 resulbaskan84@hotmail.com
Talha Sevim: 0534 224 28 47

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye658 yazı

İlan günceldir

Yeni Üye10 yazı
Valla sasirdim desem yalan olmaz
Iki sene olmus ilan yayinlanali ve azimle
Ayni seyleri tekrar edip durmussun azmine
Hayran kaldim...
Ramazan cicek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xxholl
Valla sasirdim desem yalan olmaz
Iki sene olmus ilan yayinlanali ve azimle
Ayni seyleri tekrar edip durmussun azmine
Hayran kaldim...

Hedefleri büyük olan bir insanım kimin de para yoktur pazarlaması çok iyidir ancak imkanları Dardır kiminde para vardır pazarlaması zayıftır ben bileğinin gücü ile biryerlere gelmiş emeğe saygılı halden anlayan gerçek üreticiler arıyorum sizde ürün varsa imkanlar varsa imkanlar verilirse el ele verilirse başarı olur bir işletme sadece maddi sıkıntılarla yıkılır para yoksa bir yere kadar para varsa herkes yanında iyi günüm de değil zor günümde yoldaş arkadaş arıyorum kimi şirketin kapısında 50 araç yatar kimi 1 araç zor bulur kışın kabanla yazın takım elbise ile gezmek kolay mı yağmur çamur kar kış Ramazan da oruç var yayanvay nereye kadar hal bu iken 2 sene olmuş anlayan var mı anlamak isteyen ya kardeş gel bir çalışalım diyen nerden nereye nasıl geldiğini hatırlayan var mı varsa halden anlayan imkan verecek istanbuldan ben burdayım Allah büyük bitti dediğin an başlarsın hayata

Üye658 yazı
Güncel

Yeni Üye20 yazı
Degerli arkadaslarim,
tuketimin cok hizli ilerledigi gunumuz dunyasinda yine cok tukettigimiz bir degerden bahsedecegim!

Ne mi ? tabiki Ceviz!

Faydasi olan ve tuketmek icin hic geri adim atmadigimiz tonlarca gucu olan bir deger, CEVIZ!

Yillar once bir topragim olsa neler yapardim acaba diye cok dusundum ve bu toprak nerede olmali diye cok dusundum. tum planlarimi yaptim! ve Esimden dolayi bulgaristana yerlesme karari aldim! ailere olarak Avrupa birligi vatandasi olmamizin cok yarari dokundu tabiki! (cidden verimli topraklari var, inanilmaz!)

Simdi avrupaya Ceviz gonderiyoruz...

Ben isterim ki ceviz isine girmek isteyen genc girismci arkadaslarim var ise mutlaka beni bulsun!

onlari tahmin edemeyecekleri fiyatlar ile onlerini acar ve kendi pazarlarini kendilerinin olusturmalarina imkan tanirim!

tum toptan isi yapan ceviz isi yapan arkadaslarima mail adresimi verecegim!

fiyatlari birde benden duyun! kapiniza kadar teslim edilecek sorunsuz net Ton fiyatlarini!

kisa surede talebinizi olusturursaniz sizlere ceviz bile yetistiremeyebilirim :)

fiyatlara gelecek olursak , fiyat vermeyi uygun gormuyorum! Derdim satis ve pazarlama degil! degerli olduguna inandigim ve hirsli ticaret isimlerine ulasmak! sadece sunu soyleyebilirim!
benden ucuzunu Cok zor bulursunuz :)

Kelebek, kirik ve kabuklu kilo fiyatlari ve genel sorulariniz icin

E-mail : yalovadil@hotmail.com
Ayaz inanc

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bg.razgrad
Degerli arkadaslarim,
tuketimin cok hizli ilerledigi gunumuz dunyasinda yine cok tukettigimiz bir degerden bahsedecegim!

Ne mi ? tabiki Ceviz!

Faydasi olan ve tuketmek icin hic geri adim atmadigimiz tonlarca gucu olan bir deger, CEVIZ!

Yillar once bir topragim olsa neler yapardim acaba diye cok dusundum ve bu toprak nerede olmali diye cok dusundum. tum planlarimi yaptim! ve Esimden dolayi bulgaristana yerlesme karari aldim! ailere olarak Avrupa birligi vatandasi olmamizin cok yarari dokundu tabiki! (cidden verimli topraklari var, inanilmaz!)

Simdi avrupaya Ceviz gonderiyoruz...

Ben isterim ki ceviz isine girmek isteyen genc girismci arkadaslarim var ise mutlaka beni bulsun!

onlari tahmin edemeyecekleri fiyatlar ile onlerini acar ve kendi pazarlarini kendilerinin olusturmalarina imkan tanirim!

tum toptan isi yapan ceviz isi yapan arkadaslarima mail adresimi verecegim!

fiyatlari birde benden duyun! kapiniza kadar teslim edilecek sorunsuz net Ton fiyatlarini!

kisa surede talebinizi olusturursaniz sizlere ceviz bile yetistiremeyebilirim :)

fiyatlara gelecek olursak , fiyat vermeyi uygun gormuyorum! Derdim satis ve pazarlama degil! degerli olduguna inandigim ve hirsli ticaret isimlerine ulasmak! sadece sunu soyleyebilirim!
benden ucuzunu Cok zor bulursunuz :)

Kelebek, kirik ve kabuklu kilo fiyatlari ve genel sorulariniz icin

E-mail : yalovadil@hotmail.com
Ayaz inanc
İyi güzelde abicim bulgaristandan istanbulda ürünü nasıl göndereceksin kaldıki kapınıza kadar teslim demişiniz ve ödemesini peşin mi alıyorsunuz yoksa sat ödeme bana özelden yazarmısın lütfen

Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bayarcollection
Sayın İlgili

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Ukrayna Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

ilhan BAYAR

KURUMSAL,BİREYSEL SATIŞ VE PAZARLAMA

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye658 yazı
Güncel