Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - bulnes Sayın bireyselemeklilik kurunun yanında yaşlarda yanmasın lütfen. Bir çok konu başlığı açıp aynı yazıyı kopyala-yapıştır usulu hepsine yapıştırarak konuyu es geçip üzerine eğilmiyorsunuz. Burada bir arkadaş kot imalatı yaptığını yazmış ama siz görmemezlikten midir yoksa umursamadığınızdan mıdır cevap bile vermiyorsunuz. Kaldı ki Sabancı-Koç-Eczacıbaşı gibi firmalarınmı yazmasını bekliyorsunuz anlamadım ki. Bir de başka bir konu başlığında temizlik ürünleri sattığınızı belirtmişsiniz ama markasını bile söylemeyip birebir görüşmede söyleyeceğim diyorsunuz. Daha da ilginci ürün satmak için bu forumdan üretici arıyorsunuz ve bulduğunuzda ürünü satmak için bu forumu kullanıyorsunuz bu çok tuhafıma gitti açıkcası. Pazarlamanın P'sinden anlamam ama sizin bu yaptığınız pazarlama ise şayet, ooooooo bende biliyormuşum bu işi. Biraz daha dikkat ve yazanlara ilgi gösteriniz lütfen. |
Yazıyı gönderen - tonisjeans Kot pantolon imalatı yapmaktayım isterseniz yardımcı olabilirm. |
Yazıyı gönderen - eseslix bireyselemeklilik olaya değişik bir açıdan yaklaşsanız pazarlamak istediğiniz ürünleri belirtseniz yada sektörü yani marketleremi ürün pazarlamak istiyorsunuz pastahanelerimi ürün pazarlamak istiyorsunz bunu belirtseniz yinede işinize karışmak gibi olmasın nacizane fikrimi belirtmek istedim |
Yazıyı gönderen - Lasera Bireyselemeklilik ve macera05 size mesaj gönderdim incelersiniz hoşunuza giderse görüşelim. |