Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - esenkaya99 karton bardak uretimi yapmaktayiz . firmamiz konyada kurulu. istanbul pazari icin birlikte hareket edebiliriz. hedef pazarimiz ozellikle universite ve hastane kantinleri. baski tesisimiz mevcut oldugundan karsi firmanin istegi uzerine logolu baski da yapabiliyoruz. sizin yapmaniz gereken hastane ve universite kantinleri basta olmak uzere ilkogretimokulu-lise ve dershane kantinlerini', bardakta misir saticilarini, otobus firmalarini ve karton bardak kullanan diger tum hedef pazari dolasip siparis toplamak. biz mali size ambar ile gonderecegiz siz aracinizla ambardan mali alip dagitacaksiniz. sirkulasyonu yuksek bir istir. pazarlama kabiliyetiniz yuksek ise az sermaye ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrica olusturacaginiz pazarda ilerde bizim urunumuz yaninda baska urunlerde satabilirsiniz orbegin tek kullanimlik stik seker gibi. ilgilenirseniz detaylari konusabiliriz. |
Yazıyı gönderen - nedimd merhaba bireysel emeklilik seni gen yıllardaki iddalı pazarlamacı yazılarından takip ediyordum uzun zamandır yoktun ortalıkta. merak ettiğim bu arada neler yaptın nerde çalıştın kendine bişeyler yaptın mı hatırladığım kadarıyla en son temizlik malz. satışı yapacaktın yada bireysel emeklilik ppoliçesi verecektin komisyonla? |
Yazıyı gönderen - nedimd merhaba bireysel emeklilik seni gen yıllardaki iddalı pazarlamacı yazılarından takip ediyordum uzun zamandır yoktun ortalıkta. merak ettiğim bu arada neler yaptın nerde çalıştın kendine bişeyler yaptın mı hatırladığım kadarıyla en son temizlik malz. satışı yapacaktın yada bireysel emeklilik ppoliçesi verecektin komisyonla? |
Yazıyı gönderen - cercevesarayi bonextr.com ilgilenirsen msj at. |
Yazıyı gönderen - Lasera Merhabalar, Arkadaşlar yeni bir ürünümüz var ve bunun pazarlama ağını oluşturmaya çalışıyoruz şu anda. Kısa bir süre içinde internette de satışına başlayacağız. Normal bir pazarlama da istiyoruz, Eczane ve aktarlar ilk hedef olacak. Ben bu işi yapabilirim diyorsanız sitemizi inceleyin. http://www.aktarburkan.com/vitam.html sol alttaki resimde de ne işe yaradığı içinde ne olduğu bulunmakta. Katalog vs. desteği de veririz. İyi günler |
Yazıyı gönderen - nagihan74 SAHTE PARA TESPİT KALEMİ TOPTAN EN UYGUN FİYATA EK İŞ YAPMAK İSTEYENLER!!!! http://www.toptanturkiye.com/Sahte-Para-Kontrol-Kalemi,PR-13.html |
Yazıyı gönderen - cercevesarayi üretici değilim(Japon malı),bayiliğim vardı fakat firmamı kapattım.Elimde 20 kadar var.Piyasa satış fiyatı 100 $+kdv'dir.Ben elimdekileri 4/1 fiyatına verecegim.Bayilik alsanız dahi, disbiritör firmadan 65$+kdv'den asagı alamazsınız.çok süper bir üründür ve Japonya'da yılın yangın söndürme cihazı seçilmiştir.Google'da ''Bonex-FR911'' diye aratırsanız yüzlerce video bulabilirsiniz.Ayrıca isteyen olursa siteyide verebilirm. www.bonextr.com |