Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Dükkanlara Satılabilecek Ürünler Arıyorum

BaşlatanBireyselemeklilikTarih29/10/2012 18:44:17Yorum100

İlk mesaj
Üye658 yazı
Merhabalar 7 yıldır finans sektöründe pazarlama üzerine çalışmakta olan üniversite mezunu istanbulda yaşayan bir bireyim özellikle esnaflara kapıdan satılabilecek AÇIK-KAPALI YAZISI ya da oda spreyi tarzında ve bunun gibi üretici firma kanalı ile ürünü alıp esnaflara satarak ek gelir getiricek yenilikçi ürünü olan arkadaşların ürünlerini pazarlamak isterim.
Tekliflere açığım ikametgah istanbuldadır.,
İstanbul güngören esenler ve bağcılar bölgesini çok iyi bilmekteyim.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
Üye658 yazı
GÜNCEL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye658 yazı
GÜNCEL

Yeni Üye7 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - esenkaya99
karton bardak uretimi yapmaktayiz . firmamiz konyada kurulu. istanbul pazari icin birlikte hareket edebiliriz. hedef pazarimiz ozellikle universite ve hastane kantinleri. baski tesisimiz mevcut oldugundan karsi firmanin istegi uzerine logolu baski da yapabiliyoruz. sizin yapmaniz gereken hastane ve universite kantinleri basta olmak uzere ilkogretimokulu-lise ve dershane kantinlerini', bardakta misir saticilarini, otobus firmalarini ve karton bardak kullanan diger tum hedef pazari dolasip siparis toplamak. biz mali size ambar ile gonderecegiz siz aracinizla ambardan mali alip dagitacaksiniz. sirkulasyonu yuksek bir istir. pazarlama kabiliyetiniz yuksek ise az sermaye ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ayrica olusturacaginiz pazarda ilerde bizim urunumuz yaninda baska urunlerde satabilirsiniz orbegin tek kullanimlik stik seker gibi. ilgilenirseniz detaylari konusabiliriz.

iyi günler eğer gerçekten uygun bir teklif verirseniz bende izmirdeyim düşünebilirim karton bardak işini yaklaşık bir fiyat verebilirseniz sevinirim . orhunnnasuh@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?imci
Yeni Üye10 yazı
selam bende sakarya ilinde pazarlama yapıyorum arabamla...şu an az bir sermayemle bakkalları marketleri geziyorum..işi biraz daha büyütmek istiyorum o yüzdende çeşitli ürünler satıcam sizlerden (toptancı-üretici)gelebilecek tekliflere açığım... safaksavur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye658 yazı
günceldir.

Yeni Üye12 yazı
Otellere, Catering Firmalarına, Restoranlara, Büyük Marketlere vs.. satabileceğiniz bir ürün;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-ozel-gun-kutlama-organizasyonlariniza-kalite-katin-111289650/detay/

Organizasyonlarınıza Kalite Katın ...
Dekoratif Kürdanlar

1.000 Adet 39.00 TL
10.000 Adet 350.00 TL
100.000 Adet 2,900.00 TL

Güven konusunda müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlamaktayız.
Her türlü soru için mesaj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye658 yazı
Güncel sermaye sorunu var araç verebilecek üretici firmalar İstanbul dan ürünlerini satabilirim maaş olmayabilir yüksek prim araç benzin SSK yemek güvenilir yöneticilerden fırsat beklemekteyim

Üye658 yazı
Güncel

Yeni Üye97 yazı
bonextr.com ilgilenirsen msj at.
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye277 yazı
merhaba bireysel emeklilik seni gen yıllardaki iddalı pazarlamacı yazılarından takip ediyordum uzun zamandır yoktun ortalıkta.
merak ettiğim bu arada neler yaptın nerde çalıştın kendine bişeyler yaptın mı hatırladığım kadarıyla en son temizlik malz. satışı yapacaktın yada bireysel emeklilik ppoliçesi verecektin komisyonla?
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
merhaba bireysel emeklilik seni gen yıllardaki iddalı pazarlamacı yazılarından takip ediyordum uzun zamandır yoktun ortalıkta.
merak ettiğim bu arada neler yaptın nerde çalıştın kendine bişeyler yaptın mı hatırladığım kadarıyla en son temizlik malz. satışı yapacaktın yada bireysel emeklilik ppoliçesi verecektin komisyonla?

selam teşekkürler kendi sigorta acente mi kurdum bireysel emeklilik üzerine şu an sadece 6 ay oldu işi büyütmek istiyorum bir yandan farklı alanlara da girmek bizim sektöre şu an için devlet desteği yok yoksa otdan destek alacam bu arada 1 oğlum da ha oldu çocuk 2 oldu gider çok baba olmak kolay değil Allah yardımcımız olsun ciddi arkadaşlardan destek beklemekteyim iddalıyım

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd

selam teşekkürler kendi sigorta acente mi kurdum bireysel emeklilik üzerine şu an sadece 6 ay oldu işi büyütmek istiyorum bir yandan farklı alanlara da girmek bizim sektöre şu an için devlet desteği yok yoksa otdan destek alacam bu arada 1 oğlum da ha oldu çocuk 2 oldu gider çok baba olmak kolay değil Allah yardımcımız olsun ciddi arkadaşlardan destek beklemekteyim iddalıyım

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cercevesarayi
bonextr.com ilgilenirsen msj at.

İmkanlarınız nedir üreticimisniz.

Üye658 yazı
Güncel sermaye sorunu var araç verebilecek üretici firmalar İstanbul dan ürünlerini satabilirim maaş olmayabilir yüksek prim araç benzin SSK yemek güvenilir yöneticilerden fırsat beklemekteyim.

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Lasera
Merhabalar,

Arkadaşlar yeni bir ürünümüz var ve bunun pazarlama ağını oluşturmaya çalışıyoruz şu anda. Kısa bir süre içinde internette de satışına başlayacağız. Normal bir pazarlama da istiyoruz, Eczane ve aktarlar ilk hedef olacak. Ben bu işi yapabilirim diyorsanız sitemizi inceleyin.

http://www.aktarburkan.com/vitam.html sol alttaki resimde de ne işe yaradığı içinde ne olduğu bulunmakta. Katalog vs. desteği de veririz.

İyi günler

site açılmadı

Üye658 yazı
ACİL ......

Üye658 yazı
Üretici ciddi arkaşlarla iletişim kurmak isterim özelikle İstanbul da üretim yapan arkadaşlar bu arada bakkallara sakız satıcak olsam günde 500 kutu satılır mı kutusundan 1 tl kalır mı sakız üreticisi varmı ya da toptancısı fikir destek öneri görüş lütfen beklemekteyim

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nagihan74
SAHTE PARA TESPİT KALEMİ TOPTAN EN UYGUN FİYATA EK İŞ YAPMAK İSTEYENLER!!!!

http://www.toptanturkiye.com/Sahte-Para-Kontrol-Kalemi,PR-13.html
Denedim piyasa doymuş çok ağır gidiyor hatta artık bazı paraları tesbit bile edemediğini gördüm...

Üye658 yazı
çok acil istanbuldan üretici arkadaşlarla tanışmak isterim sakız pazarlamak mantıklı geliyor acaba tutarmı bu konuda fikri olan var mı.

Üye658 yazı
Araç desteği verebilecek üretici firmalar kaliteli bir pazarlama gücünüz olsun isterseniz fırsat vermenizi beklemekteyim

Üye658 yazı
Güncel üretici arkadaşlar

Yeni Üye97 yazı
üretici değilim(Japon malı),bayiliğim vardı fakat firmamı kapattım.Elimde 20 kadar var.Piyasa satış fiyatı 100 $+kdv'dir.Ben elimdekileri 4/1 fiyatına verecegim.Bayilik alsanız dahi, disbiritör firmadan 65$+kdv'den asagı alamazsınız.çok süper bir üründür ve Japonya'da yılın yangın söndürme cihazı seçilmiştir.Google'da ''Bonex-FR911'' diye aratırsanız yüzlerce video bulabilirsiniz.Ayrıca isteyen olursa siteyide verebilirm.
www.bonextr.com
www.cercevesarayi.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cercevesarayi
üretici değilim(Japon malı),bayiliğim vardı fakat firmamı kapattım.Elimde 20 kadar var.Piyasa satış fiyatı 100 $+kdv'dir.Ben elimdekileri 4/1 fiyatına verecegim.Bayilik alsanız dahi, disbiritör firmadan 65$+kdv'den asagı alamazsınız.çok süper bir üründür ve Japonya'da yılın yangın söndürme cihazı seçilmiştir.Google'da ''Bonex-FR911'' diye aratırsanız yüzlerce video bulabilirsiniz.Ayrıca isteyen olursa siteyide verebilirm.
www.bonextr.com
burası reklam yerimi biz kendiniz arayıştayız siz kendi reklamınızı yapıyorsunuz . İstanbul dan üretici arkaşlarla acil iletişim kurmak isterim

Yeni Üye97 yazı
yukarıda daha önceki yazılara bakarsan soran sensin arkadasım.Soruna acıklık getirmek için yazdım bende.Senin amacın ''armut piş,ağzıma düş''.
www.cercevesarayi.com

Üye658 yazı
Günceldir

Yeni Üye80 yazı
İMALATTAN--TOPTAN çıtçıtlı badi, 6 renk(Siyah, beyaz, gri, pembe, kırmızı, mor)---3 beden(sm-l-xl)--ürünlerim viscon kumaş, likralı, çekme solma kabarma yapmaz..anlaşmalı kargo ve ambarla gönderilir...
düz-biyeli çıtçıtlı badi 2,50 TL..
5 cm dantelli çıtçıtlı badi-atlet 2,70 TL..
15 cm dantelli çıtçıtlı badi-atlet 2,90 TL..
1000 adet ve üstü için özel fiyat ayarlanır, sürekli sözleşmeli toptan alıcılar için kendilerine özel etiket çalışması yapılır, atölyemiz aylık 50 bin üretim yapabilecek kapasitedir...
http://birincieldenhalka.com/
ismail-05428916472
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
Üye658 yazı
Ilanımız günceldir istanbuldan üretici arkadaşlar

Üye658 yazı
güncel

Üye658 yazı
güncel