İlk mesaj
Genel İlanlar
Çakmak Ve Anahtalık Toptancıları Yada İthalatçılar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumZ
Üye324 yazı
21/01/2014 : 22:31:28#1
Web sitesi
Alıntı
www.jovenmedya.com
I
Yeni Üye4 yazı
M
Yeni Üye37 yazı
27/01/2014 : 02:06:08#3
Web sitesi
Alıntı
merhabalar toptan çakmak ve anahtarlık satıyorum anahtarlıklar yöresel ahşap https://www.facebook.com/pages/AYDIN-Biblohediyelik-El-Sanatlari/769962586351330?sk=photos_albums adresinden albümlerimize bakıp bize msj atmanız yeterlidir
U
Yeni Üye22 yazı
ahşap kartvizit, ahşap-cam tablo dahil yüzlerce ürün.
B
Yeni Üye42 yazı
Arkadaşlar elimizde bulunan zippo stoğunu tüketmek amaçlı ürünleri toptan satışa sunmaktayız.
Toptan olarak satmaktayız.
Alım kotası yoktur sadece ürünün adedi arttıkça fiyatı düşecektir.
Her ne kadar zippoyu anlatmaya gerek yoksa da genel özellikleri aşağıdadır...
Ürün Özellikleri;
* %100 Orjinal American Zippo'dur. Çin malı vs kesinlikle değildir.
* Ömür boyu garantilidir garanti belgesi kutu içerisindedir.
* Ürünün sıfır olduğu arkasındaki kırmızı bandın sağlamlığından anlaşılmaktadır.
Numune gönderimi ücretlidir.
Sorularınız için; balkangmbh@gmail.com mail adresinden iletişime geçip bütün sorularınızı iletebilirsiniz.
Toptan olarak satmaktayız.
Alım kotası yoktur sadece ürünün adedi arttıkça fiyatı düşecektir.
Her ne kadar zippoyu anlatmaya gerek yoksa da genel özellikleri aşağıdadır...
Ürün Özellikleri;
* %100 Orjinal American Zippo'dur. Çin malı vs kesinlikle değildir.
* Ömür boyu garantilidir garanti belgesi kutu içerisindedir.
* Ürünün sıfır olduğu arkasındaki kırmızı bandın sağlamlığından anlaşılmaktadır.
Numune gönderimi ücretlidir.
Sorularınız için; balkangmbh@gmail.com mail adresinden iletişime geçip bütün sorularınızı iletebilirsiniz.
H
Yeni Üye33 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - zen Toptan alım yapacak iseniz Çin'den direk üretici fabrikadan sizin için temin edebiliriz. Anahtarlıkta sorun yok fakat çakmak ithalatı zorlu bir iştir.. |
benim mail adresimede detayları yazarmısınız? bende toptan çakmak alımı yapmak istiyorum. Tercihim ucuz taşlı ve manyetik çakmaklar. fiyat ve detay bilgisi lütfen. teşekkürler
hakan_ki@hotmail.com
H
Yeni Üye61 yazı
merhaba çinde 10 yıllık şirketimiz var.anahtarlık ile ilgili istediğiniz model yada ayrıntı varsa belirtirseniz fiyat çalışması yapabiliriz.
fatih@htaigrup.com
fatih@htaigrup.com
Omega Reklam Matbaa Promosyon Ürünleri
0232 250 62 49
0232 250 62 49
S
Yeni Üye94 yazı
toptan çakmağı alabileceğim yer yokmudur istanbuldan almak istiyorum
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz