Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşsiz Öğretmenin İhraç Fazlası Mağazasi İcinyardım

BaşlatangoktunTarih21/10/2012 22:47:35Yorum35

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Herkese Merhaba.
Yaklaşık 7 -8 yıldır umutsuzca evde oturup çocuklarımı büyütüyorum.Artık yeter! kesinlikle bir iş yapmalıyım.
Yaşadığım talihsizlikler Yüce Rabbimin benim için düşündüğü güzel şeyler vardır deyip ticarete atılmama neden oluyor.
Yapmak istediğim İhrac fazlası çocuk ve bayan tekstili satmak.Küçücük bir dükkanda, ana caddenin bir arka sokağında,az kirayla.
Sizden ricam İstanbuldaki ihrac fazlası ürün satan mağazaları,fabrikaları ve imalatçıları adres adres verebilmeniz.Bir kaç semt biliyorum ama şahıs olarak kimseyi bilmem.Mümkünse iyi kaliteli ve çok çok uygun olsun hemde güvenilir.
Şimdide çok çok teşekkürederim.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye27 yazı
Senger tesekkurederim talan ettim o dediğin yerleri sende bana öm den isim verirsen sevinirim hatta imalathanenden sAtis yapıyorsan gelir bakarım haftaya istanbuldayim yine.
Özellikle 40-42 beden deri ceket arıyorum birde değişik tarz tayt ve uygun farklı model pantolon ve jean.
Satan arkadaslara duyrulur.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?retmen
Üye108 yazı
Sn.Goktun ben bu yoruma biraz geç kalmış olabilirim :) Fikir alışverişinde bulunmak kadar güzel birşey yoktur.. Bulunduğunuz bölge itibariyle (Gaziantep) yapacağınız tek şey markalı ürün olsun.. Outlet olarak yapmaya gayret göster.. Ürünleri ise Ankara veya İstanbuldaki her markanın kendi outlet mağazalarından tedarik etmeni tavsiye ediyorum.. Orjinal ürün yani.. Ve çok uygun fiyata bulabiliyorsun.. Ben ihraç fazlası mallara pek inanmıyorum ( bir çok kişi merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerde üretip isim basmakta) Bence kendi mağazalarını gez.. Yerin nerde olduğunun önemi yok müşteri kaliteli ürünün adresini bulur gelir alır... Bende Osmaniye ilinin bir ilçesinde uğraşmaktayım... Yani senin bulunduğun yerin yanında devede kulak :) Ama mango zara bershka lcw koton collezione vb. ürünler (kendi mağazalarından alıyor) outlet olarak satışını yapıyorum ... Bu tarz satışa ağırlık vermenizi ve şimdiden yazlık ürünleri almanızı öneririm.. Şimdi tam babet kapri terlik zamanı :) Kışın yazlıkları al yazın kışlıkları !!!! Dostane bir tavsiyedir.. Allah pişman etmesin.. Hayırlı işler , hayırlı kazançlar dilerim..
EGE

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı

numaram 531 266 53 99 beni ararsan sana bilgi verebilirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
selam arkadaşlar,sitede genel bir arayış var ihraç fazlası ürün konusunda.Biz 10 yıl kadar önce ihraç fazlası ve ille de kaliteli ürün diye yola çıktık.Çünkü,kendi çocuğumuz için de bu tür ürünleri ya arayıp bulamıyorduk ya da aşırı pahalıydı.Eşim,elişi uzmanı olduğundan textil ürünlerine yakındık.Aylarca süren araştırma ve bir çok dostumuzun da yardımıyla doğru ürünleri,doğru fiyata bulmayı öğrendik.önceleri hatalı ürünler aldık,yüksek fiyatlara yanlış ürünler aldık.Zarar ettik. İnat ettik ve bugün dükkanımızda hangi ürünlerin hangi dönemlerde,hangi fiyatlara gittiğinin analizini yapıyoruz artık.Şimdi,Kayseri'ye bile mal toplayıp gönderiyoruz.Bunun karşılığında bir komisyon alıyoruz ama alıcı için ''nokta atışı'' oluyor.Fakat çok yoğunuz.Perakende dükkanımız da ,mal araştırma konusu da çok zaman alıcı işler.Bu tür konsept malın temini çok zahmetli.Dükkana talip olanlar vs.var ama önemli olan doğru malı,doğru zamanda,doğru fiyata almak.Tüm olay bu.Çok zahmetli ve tecrübe isteyen bir konu.Mal arayan arkadaşlar için,sayfamı inceleyip yorumlarını mesajla alabilirim.Şu an İHRAÇ çocuk giyimde 30 civarı dükkana toptan mal veriyorum ve hem dükkandan ,hem internetten perakende satış yapıyorum https://www.facebook.com/pages/Ihra%C3%A7-fazlas%C4%B1-kaliteli-bebek-ve-%C3%A7ocuk-giyim/602938916400566?ref=hl
maskotcocukgiyim

Yerleşim Türkiye / bahçelievlerMeslek Tekstil
Üye164 yazı
elimde kalan 40 çift ayaykkabı var ayrıca 400 adet badi ilgilenenlere uygun fiyatlarla verilecektır ..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul